Hazzer Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Gribu iegadaaties jau peli un autinjas tadas normaalas... nu liidz kadiem 40 ls peli un autinjas liidz kadiem 25 ls Ko juus man ieteiktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 autinjas liidz kadiem 25 ls ja tu gribi ūberpro (kaut vai normālas) austiņas, tad pa 25 ls tu varēsi tik vadu nopirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 No austiņām iesaku Sennheiser ļoti laba skaņa būs arī lētā gala modeļiem ~20ls A peli skaties pats ja tev patīk lielas tad ņem g5 mx180 a ja mazas tad var no microsoft ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 iesaku bik piekrat naudinju un nopirkt kartigas ausis, kadas no icemat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Diezgan aatri izdomaju kadas gribu nu nak jautaajums, es piemeeram neiznu kur dabuut, btw naka jautajums kur es vinjas varu iepirkt austinjas icemat siberia un pelei G 5? Kada elkora vai veel kur citur? Edited July 16, 2006 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Protams ka G5 pameklee kaadaa dator veikalaa, kaa piemeeram 636, bet par austinjaam gan nezinu! P.S man saakumaa likaas ka vins grib jaunus autinjus ( pamperus pa 25 ls ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Gribu iegadaaties jau peli un autinjas tadas normaalas... nu liidz kadiem 40 ls peli un autinjas liidz kadiem 25 ls Ko juus man ieteiktu? Gembird Optical Mouse @ Maxima pa 3,49 Ls - peerc 7 uzreiz un buus leetaak. p.s. par tiem autinjiem: Pampers - Active baby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Sibīrijas LedusMati poxodu maksā 45-50Ls, takā pie tādām tev bez bankas aplaupīšanas netikt, a pelīte - atkarībā no tā ko tu vēlies - pagoņāt pubā, pašaut botus uzspēlēt cw, domāju pilnībā ar mx510-518 pietiek, neko vairāk nevajag... ja tev ir daudz naudas (protams, ka tev nav), tad G-5, mož kādu no razer sērijas (nu ir tādas ar foršām lampiņām sānos), katrā ziņā visu izsaka piķis. man austiņās ir Technics un maksāja 22Ls Elkorā, esmu pilnībā apmierināts, neko vairāk man nevajag... kāmja ideja par tām pelītēm pa 3ls arī nav peļama, rēķini, ja kkas neizdodas spēles laikā, tad vienk vienu tādu vari reska pret sienu (6 vēl paliks) un tā šķaidi kamēr paliks pēdējā, to pietaupi ilgākam laikam (kamēr iegādāsies nākošās 7 gamebird (WTF?) pelītes Edited July 16, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraG LorD^ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Gribu iegadaaties jau peli un autinjas tadas normaalas... nu liidz kadiem 40 ls peli un autinjas liidz kadiem 25 ls Ko juus man ieteiktu? Normaalu peli un austinjas var nopirkt par 10 LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Normaalu peli un austinjas var nopirkt par 10 LS eu, NEE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Aizej uz kaadu normalu Datorcentru.... Pajautaa tur... Izveelies pats, kadu labaak gribi, tapat nekas dizs nemainiisies kad nopirksi austinjas un peli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 apm pirms gada iegaadajos Sennheiser HD212Pro pa ~30Ls.. kkaadaa skanjas veicii berga bazaaraa.. pie jeedziiga pastuuzha supernice.. par peli - personiigi es esu reali pieradis pie mx310.. patiik, ljoti.. ~25Ls maxaa tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filtrs Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 P.S man saakumaa likaas ka vins grib jaunus autinjus ( pamperus pa 25 ls ) ja jaa man ar tas pats un tur veel bija kautkas prikoliigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 Ne ne es sajaucu Ciparus, un protams ka man pikjis ira. Un Ir izlemts ka njemshu tas icemate austinjas, btw par peli shuabos starp G5 un G7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now