Mahmeds Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 kr4 divi jautajumi: 1) Vai ir tada iespeja kaut kada veidaa iecept PC diskaa PS1 games un, tad rukat uz PS1. Izklausas diezgan nereali, bet visadi brinumi ir datoru pasaulee. 2) Varbut kadam majas metajas Tekken 3 game uz PS1 nevajadzigs un var atdod/pardot/vai iemainit pret donaldinjiem vai kaa tamlidzigi man ? Esmu dabujis dziesmaa savu veco aparatu un arprata gribas uzraut sho veco geimu bet nav iespeju dabut vinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 1) Vai ir tada iespeja kaut kada veidaa iecept PC diskaa PS1 games un, tad rukat uz PS1. Izklausas diezgan nereali, bet visadi brinumi ir datoru pasaulee. a kaada shkjirba diskiem, tukshi diski jau vienaadi, raxti ko gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 jautajums ir par to vai pec tam, kad bushu iecepis PS1 geimu ieksh pc diska vai vinsh ies pec tam uz PS1 mashinas !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 jautajums ir par to vai pec tam, kad bushu iecepis PS1 geimu ieksh pc diska vai vinsh ies pec tam uz PS1 mashinas !? ja buusi visus failus iecepis tad jaa, taapeec vislabaak kopeet pa taisno no iso (vai arii cita formaata, vai cita cd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Cik atceros vienreiz iecepu visu iso failu diskaa, bet vienalga uz ps negaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillYou Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 nafig tev PS1? vieglāk ir uz sava PC ierakstī PS1 emulātoru un rauj laimīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 PS2 speles ir raxtiitas diskos un rukaa, domaju ka jarukaa arii PS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Rakstijām PC diskos un varēja spēlēt uz PS2, tad iespējams arī var uz PS1 spēlēt Tekkens Rulēēēēe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 kr4 divi jautajumi: 1) Vai ir tada iespeja kaut kada veidaa iecept PC diskaa PS1 games un, tad rukat uz PS1. Izklausas diezgan nereali, bet visadi brinumi ir datoru pasaulee. 2) Varbut kadam majas metajas Tekken 3 game uz PS1 nevajadzigs un var atdod/pardot/vai iemainit pret donaldinjiem vai kaa tamlidzigi man ? Esmu dabujis dziesmaa savu veco aparatu un arprata gribas uzraut sho veco geimu bet nav iespeju dabut vinju. 1. var 2. Nav. Man tikkai THPS 2 un 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 protams ka var, esmu daudzus diskus paarakstiijis, un visi ir gaajushi. Bet speele man nau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTIN Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 PS2 speles ir raxtiitas diskos un rukaa, domaju ka jarukaa arii PS1 Nu tu lol ka jau saprati uz PS1 neiet DVD diski neizdosies vajag parveidot failus un formatu diskam tad varbut iznaks esu meginajis bet nekas nesanacaa bet vispar cakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Tekkens Rulēēēēe. Tekkens Vislabaakaa PS speele Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTIN Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Tekkens Vislabaakaa PS speele Bled beidz visus topickus piespamot un vakt tos suda postus nava zb LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Bled beidz visus topickus piespamot un vakt tos suda postus nava zb LOL lai nu kurs to nebutu teicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 atceros, ka tekkenu vēl pie Unre@als spēļu zālē močījām.... tiek tik bija laiki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Toties es atceros tos labos laikus, kad tik tikko bija iznācis PS2, un man ( laukos ) pirmajam bija tā štelle. Biju pats krutākais geks visā pagastā. Visi nāca pie manis igrāt manus DEMO diskus, un bija pārlaimīgā starā. Za to, kad nopirku pirmo īsto disku, kuru pasūtiju no kaut kāda kataloga biju vnk . Spēlēju dienu un nakti. Tad pienāca diena, kad man nodega māja un disks kaut kur pazuda. Vismaz PS2 stāvēja istabas vidū tikai mazliet paskrambātu korpusu. END ! nebūtu man tas disks pazudis tājā visā pelnu čupā varētu atdot, jo šobrīd mans PS2 mētājas pie vienas paziņas, jo pats es viņu neesmu lietojis kādu pusgadu stabili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Kautkad sen arī man kautkas aizlienēja tekken 3 un tad mēs ar draugu baigi rukājām, tur padaudz reizes ar visādiem čuvakiem izgājām un skatījāmies, kāda katram filmiņa beigās. That was fun. Bet tā mans favorīts ir X-Men 2, ko es gribētu dabūt uz datora, jo 1) Playstation ir pārāk liels čakars 2) Disks ir papisies 3) Dators rulz, jo džoistiks dažreiz nenoreaģē, kad baigi ātri spiež kombenēs bultiņas Bet vakar nevarēju dc++ atrast, tā ka nāksies laikam vien gremdēties atmiņās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Kautkad sen arī man kautkas aizlienēja tekken 3 un tad mēs ar draugu baigi rukājām, tur padaudz reizes ar visādiem čuvakiem izgājām un skatījāmies, kāda katram filmiņa beigās. That was fun. Bet tā mans favorīts ir X-Men 2, ko es gribētu dabūt uz datora, jo 1) Playstation ir pārāk liels čakars 2) Disks ir papisies 3) Dators rulz, jo džoistiks dažreiz nenoreaģē, kad baigi ātri spiež kombenēs bultiņas Bet vakar nevarēju dc++ atrast, tā ka nāksies laikam vien gremdēties atmiņās Pameklee torrentos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Pameklee torrentos! right. Kurš gan kādu 3-4 gadus vecu PS1 spēli liks torrentos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 right. Kurš gan kādu 3-4 gadus vecu PS1 spēli liks torrentos? Uztaisi REQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTIN Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 (edited) torentos varetu but bet saubos jo tik vecas speles tur nevaretu but. Edited July 15, 2006 by PUTIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Ja vaig varu uztaisiit Req outlaw.lv vai torrents.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Ja vaig varu uztaisiit Req outlaw.lv vai torrents.lv nu davai uztaisi, bet esmu par 95% pārliecināts, ka neviens neizpildīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 (edited) outlaw.lv vienkārši vari pamēģināt caur PM palūgt, lai ieliek, jo REQ izpilda tik reti, ka slinkums pat taisīt to stulbo piedāvājumu. ps - putin lūdzu neattacho tādus mēslus - es tikko tikai paēdu.. mazliet pretīgi paliek. pss - kad bithack.lv atkal būs UP uztaisīšu REQ tur. Maybe paveicas. Edited July 15, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 man ir tekken 3 .bin fails 680MB varu kkaa atsuutiit bet man vinjsh uz emulatora neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now