Koshkers Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Aiii, tieshaam peintbolu vajag atsevishkji riikot, jo es arii tieshaam gribeetu vienkaarshi aizbraukt pie ezera un atpuusties, dzert alu un pasmieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) Shis pasaakums ir izredzeetajiem!? nu es domaaju, piem es vareetu braukt!? <c> Feik Edited July 13, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Shis pasaakums ir izredzeetajiem!? nu es domaaju, piem es vareetu braukt!? <c> Feik Nē, mēs tevi ar pletni dzīsim prom, ja tu parādīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Nē, mēs tevi ar pletni dzīsim prom, ja tu parādīsies. sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Tie ir kautkādi likumi vai kā? Kāpēc nevar lieku reizi izmēģināt arī ko citu? - Nezinu. - Būtu jauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 - Nezinu. - Būtu jauki. vai nav pofig kam tuss DOMĀTS. Ir vieta kur palikt pa nakti, vieta kur uzspēlēt futbolu, vieta kur izpeldēties, cilvēki ar kuriem tu vēlies dzīvē iepazīties un aprunāties, ko tev vēl vajag? Nav jau kaut kāds ģimenes pasākums ka uz KRASTA LIDO jābrauc un visu dienu "jātusējas" pa FORŠĀM atrakcijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 4 real, ja man ir veeleshanas braukt uz GIGN tussu, tad es drikstu braukt!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 tu izceelies ar jautaajumu , ja ir nauda tad brauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Gribētos iepazit dzīvē tos cilvēkus, kurus ikdienā redz tikai kā T un CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 tu izceelies ar jautaajumu , ja ir nauda tad brauc money is no problem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Man vajag piedzerties. Tad tie datumi vismaz ir precizeeti? Vismaz par to jau vareetu vienoties. Vieta tad naaks ar laiku. Paliek 18.-20. augusts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 kā man patīk tas, kā macho vislaik uzsver to futbolu Ir daži, kam viņs riebjas...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ali basis ir labaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 kā man patīk tas, kā macho vislaik uzsver to futbolu Ir daži, kam viņs riebjas...! man arii tas stulbais macho riebjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 tas ir tas kas muus vieno Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 money is no problem! it's a pity that brains are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 it's a pity that brains are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 har har har Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Klau! A cik maksa iziret tas paintobla sautenes... man jau zb nav vairs tie gadi kad vareja ljempatot pa maurinju un spelet futbolu! tagad jakempo ar awp. Nu, var jau puse spele, otra dzer alu un tad mainas - ja var inzomat inventaru. Beefy p.s. darek un es nedirshu - es biju pirms nedeljas vectiruksos un tur smirdeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 p.s. darek un es nedirshu - es biju pirms nedeljas vectiruksos un tur smirdeja Tur vienmer ir bijis dargi, jo blakam ir jahtu klubs! Un kas brauka ar jahtam?! Un vel tas atrodas ezera otra puse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Tur vienmer ir bijis dargi, jo blakam ir jahtu klubs! Un kas brauka ar jahtam?! Un vel tas atrodas ezera otra puse! Ble es tev stastu par est gatavosanu bet tu atbildi ka 2+2 = 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 bleg, es jau saku domat... bet tomer tu esi terets pidars Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 darek vectiiruksi ir daargaakais kempings usmaa un tur peedeejaa laikaa celas ir par vismaz 30% ceelushaas nekaa bija vislaik takaa neizej te uz kautkaadu teoriju , ja kaads to zin , man tur paziistami straadaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 labi, pakalja visu to vectirukshu kempingu! Bet kads sakars ar godeljiem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) kr4 ir draugam privatiipashum PAvilosta respektiivi Jurkalne ja sarunashu tad warbut tur jus waresiet pie juras privatipashums Weel neko pilniigi nesolu Bet warbuut.... benziins Ljoti ljoti daudz tad aizies un ja tomer Neatlauj tad jus mani wairs shini tolica neredzesiet Edited July 14, 2006 by D3v1L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts