Piika Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 jo vairaak meitenju jo labaak pavisaam buutu jauki ja juus veel pierunaatu savas draudzenes, maasas lai saak speeleet cs cerams ka sho topicu arii ieraudziis taas kuraam es neemsu aizsuutiijusi zinju un cerams ka kaada pievienosies klanam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piika Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 kursh vinneeja old school vai new school? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 pavisaam buutu jauki ja juus veel pierunaatu savas draudzenes, maasas lai saak speeleet cs be reasonable... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 1) http://baltgames.lv/v2/movies/311/ <---- sitas meitenes krushija 2) ja ieliksi sev pie cs favoritiem cs.h2.lv un pa vakariem apskatisies kas spele varbut pamanisi speletaju varda Mona. ta ir meitene kas TIESAM labi spele ta ka tev deretu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 lol, DiamonD ir meitene? Man likās, ka desmitgadīgs puisītis . taa ir! vins izliekas, tas jau sen zinaams Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 mana maasa spelee CS, diemzheel nesen saaka, kaa arii nujau vinjai apnika, bet shad tad uzspelee vinja, protams, nav nekaada pro, driizaak bote ja gribi ar vinju sazinaaties tad PM paprasi skype niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 veiksmi! man masa ar kadreiz kapaja bet tas bija sen un pret botiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) No šī piedāvājuma es atteikšos. Edit: btw man neliekas, ka pret meitenēm nav respekta. Arī nekādu diskrimināciju neredzu. Nu vismaz gignā, jo nekur citur nespēlēju. Es domāju, ja kāda meitene spēlētu tikpat labi kā kāds pro puisis, tad neviens viņu nediskriminētu dēļ dzimuma. Edited July 11, 2006 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Es arii atteikshos, jo speeleeju kaa bote un savu prasmi nav itin nekaadas veelmes pilnveidot Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 he he , gribētos redzēt , kā meitenes pwno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ghe..buutu in4iigi paspeeleet pret preteejo-smuko dzimumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Vecs topiks, bet tikko irc.lv atradu kanālu #zanjuxxx , kur tusējas CS meitenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 piika mani ir ownojusi uz latvianz servera tākā nevajag gudri dirst... (nu labi, par manu skilu nerunāsim Kills:1,162 Deaths:2,006@gign) būtu diezgan forši... ideja interesanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForCe^ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Kaadas 3 meitenes tew jau ir klanaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 taa ir! vins izliekas, tas jau sen zinaams nez kaapeec dziivee vinja ir piecreiz smukaaka nekaa tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 WTF? DiamonD nav meitene????? EBAL ACĪ! Kam tad visu laiku centos piesist kanti???? TRAUMA UZ MŪŽU! Bet par tēmu. Pilnīgi atbalstu jaunās CS censones. Ja vajag kādu help, PM me... P.S. Piika negribi iepzīties??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Serverii ar nesaistoshu nosaukumu es vienu ar niku Piika ljoti viegli noshaavu, vareetu teikt noshaavu katraa raundaa, kas tikai liecina par to cik neprofesionaali es speeleeju. P.S. Piika negribi iepzīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 1-2 Ir zinamas gameres. Tikai cs reti rauj vairak MU iet pie sirds Taka meitenem ari patik uzraut driz laikam mes virtuve edienu taisisim busim majas sefpavari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) Es domāju, ja kāda meitene spēlētu tikpat labi kā kāds pro puisis, Starpcitu, wcg(world cyber games) ir specjala disciplina - cs meitenem! Kura ir tik pat liela balva ka virieshiem! Cik tur bija? Kadi 40 000?! edit: aa, pat eswc ir meitenem shi disciplina! Edited July 28, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 nez kaapeec dziivee vinja ir piecreiz smukaaka nekaa tu? ahaha un tu esi sastapies? dziivee? okei! cik man visi teica vina ir dzex jo izklausiijaas peec 12 gadiiga dzeka vai veel tur bija citi iemesli! te iet runa par smuku? vai par dzimumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Es ar zinu paris meitenes, kas cs spelee, bet tas uz wire servera. Kad bija wire 3x3 kaps, sanaca meitenju komanda - GirlPower - bija jautri, jo spelejam prieks fun. Forsak butu uzspelet Lan kupaa (bija tada doma uz pirmo wire lan-kapu), bet savakt 5 meitenes nebija tik viegli atrumaa... Bet mosh uz nakamo izdosies Bet doma par meitenju klanu laba, cerams jums izdosies ko sakarigu izveidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Nu tad beidzot arii es varu atbildeet uz sho topiku - paldies, bet nee. Pm sanjeemu krietnu laicinju atpakalj, bet biju Latvijaa un nebija iistas veeleeshanaas atbildeet, taa kaa luudzu atvaino . Noveelu jums veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now