Edza^ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 kapec es nevaru apskatit status par sevi???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 kur? vai serverii?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 kapec es nevaru apskatit status par sevi???????? seit gign.lv cs stats laikam bija japieregistrejas bet es nepaspeju vai jus nevarat atvert topicu lai atkal var peregistreties?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 LOL arii speeleetaajs kursh naw regjistreejies war apskatiit status tew tik jaapaspeele ilgaak serwakaa un stati paraadiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 vispaar kur vinjsh tik njirdziigu jautaajumu izraava???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 kapec es nevaru apskatit status par sevi???????? jaabuut visamz 100 killiem lai tu uzraadiitos statistikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 vispaar kur vinjsh tik njirdziigu jautaajumu izraava???? tiem 100 killiem jabut tiesi uz gign servera vai uz jebkada???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 tiem 100 killiem jabut tiesi uz gign servera vai uz jebkada???? bet protams ka uz gign taa tachu ir gign statistika nevis vislatvijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 tiem 100 killiem jabut tiesi uz gign servera vai uz jebkada???? anu tnx tagad zinasu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 bet protams ka uz gign taa tachu ir gign statistika nevis vislatvijas ew man ir tada maza problemina es biju savacis 81 kill bet nakosaja diena rank bija pa jaunam vai man jasak killi vakt no sakuma??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ew man ir tada maza problemina es biju savacis 81 kill bet nakosaja diena rank bija pa jaunam vai man jasak killi vakt no sakuma??? dā nē lol viņi skaitas kopā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 dā nē lol viņi skaitas kopā! nu bet tad jau man vajadzeja redzet sevi statos bet es NEREDZU!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Par maz esi nospēlējis drošvien . Un stati pašlaik arī laikam ir ieķērušies Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 gignā, ja neesi reģistrējies, grūti paspēlēt, ja pilns serveris (tāds tas ir gandrīz vienmēr) un nāk kāds kas reģistrējies iekšā ta vislaik met ārā....... ceru ka drīz akal varēs regoties....par statistiku gan 'tā tizli paprasīji ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 gignā, ja neesi reģistrējies, grūti paspēlēt, ja pilns serveris (tāds tas ir gandrīz vienmēr) un nāk kāds kas reģistrējies iekšā ta vislaik met ārā....... ceru ka drīz akal varēs regoties....par statistiku gan 'tā tizli paprasīji ....... nedomāju ka vēl kādreiz varēs regoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Nu pa ~ 20 Ls būsi regots Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nū jā! bet tie kas negrib maksāt. tie pie reg nika NETIKT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ka es pamaniju serv stati nestrada ka palika 2 dienas apakal' ta joprojam tadi pa6i IR Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Jaa, ar mani vadiibaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts