NeRvE Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Interesanti speeleet lielaa baraa (apm. 10 vs 10), ja jau juus speeleejat as_oilrig, tad vajadzeetu patikt arii as_tundra, jo, manupraat, tundra ir daudz labaaka nekaa citas as_ kartes. nolaadeet var sheit: as_tundra as_tundra review: Kaut kaada sniperu maajas lapa, bet screeni ir labi.. Edited June 27, 2006 by NeRvE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouTaa Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Juuuu shitaa mape agraak visur tika griesta, tik nez kapeec pazuda. Oilrig ir pupas saliidzinaajumaa ar shito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 buutu prieciigs, ja atkal uzliktu shito karti... agraak bij viena no miiljaakajaam karteem, tik forshi pa trubu vareeja vislaik vipu shaut nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) mle 6ita mapa da best jo ipa6i kad pie t +Awp latneta 6i mapa bija visu laiku EDIT thn ka ieliki mapu Edited June 27, 2006 by holio Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 uz 1.5 daudz vinju speeleeju un mape tieshaam laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) buus kaadreiz jaauzmet vote pa shito.. it kaa uz servera jau vajadzeetu buut... Edited June 29, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvE Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 es saku-karte tieshaam kuul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Njaa shitas bija labs, uzreiz atminjas par seniem laikiem Dereetu uz GIGN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 piekriitu, dereetu shii karte, senaak tochna biezhi speleeta, lieki piebilst ka daReks ownotu te visus ar awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 es REC uz mapcycle Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 laba mape ....žēl ka tieši šāda veida mapes tiek reti liktas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 mape norm!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Laba un arī veca (sāk jau piemirst), bet tagad akal gribētu pamohāt šito pēc ilgiem laikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Dieviiga mape. Tik feini uz 1.5 shito speeleeju. Vinja nau ne paaraak liela, ne paaraak maza, viss balanceeti, nevis taakaa oilrig, kur kkaads mudzeklis un neko nesaprot. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvE Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 (edited) Sarkanaa bote tas nav iemesls lai vinju neieliktu sheit (eu iisteniibaa baidie s*di... es ieliku linku uz awp spotiem ;(( ) Edited July 3, 2006 by NeRvE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Es par shito mapi biju pavisam aizmirsis butu forshi pwnot! Man ar gribetos redzet sho karti gignaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Bet nu pirms likšanas GIGNā viņu vajadzētu apgreidot, JO cs 1.6 versijā viņa pēc defaulta nemaz nav un tiek paņemta no 1.5, kur savukārt pērkamo ieroču cipariņi ir savādāki nekā 1.6 versijā, bet ieroču restrikti tiek saglabāti. Rezultāts - kādu laiku atpakaļ spēlējot dolē atklāju, ka T var nopirkt AWP, bet CT - tikai botganu (pievelkamo snaipereni ar 30 lodēm, kuras precizitāte no liela attāluma ir pielīdzināma gloka precizitātei (bija arī citi restrikti, bet tos vairs neatceros/neievēroju)). Ok, tā bija dole, tur tāpat pa T spēlēja boti un spēle bija līdzīga, bet nu GIGNā, ja dareks ielīstu pa T un kempotu, tad uzvarēt pie CT būtu aptuveni tikpat reāli, kā mušai nospiest ziloni. My opinion. P.S. Ja viss tiktu izlīdzināts, tad es būtu 100% par kartes ielikšanu mapsaiklā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Bet nu pirms likšanas GIGNā viņu vajadzētu apgreidot, JO cs 1.6 versijā viņa pēc defaulta nemaz nav un tiek paņemta no 1.5, kur savukārt pērkamo ieroču cipariņi ir savādāki nekā 1.6 versijā, bet ieroču restrikti tiek saglabāti. Rezultāts - kādu laiku atpakaļ spēlējot dolē atklāju, ka T var nopirkt AWP, bet CT - tikai botganu (pievelkamo snaipereni ar 30 lodēm, kuras precizitāte no liela attāluma ir pielīdzināma gloka precizitātei (bija arī citi restrikti, bet tos vairs neatceros/neievēroju)). Ok, tā bija dole, tur tāpat pa T spēlēja boti un spēle bija līdzīga, bet nu GIGNā, ja dareks ielīstu pa T un kempotu, tad uzvarēt pie CT būtu aptuveni tikpat reāli, kā mušai nospiest ziloni. My opinion. P.S. Ja viss tiktu izlīdzināts, tad es būtu 100% par kartes ielikšanu mapsaiklā Tas restrikts ir pilniigi pareizs...ct nevar pirkt awp tundraa ~_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Tas restrikts ir pilniigi pareizs...ct nevar pirkt awp tundraa ~_- pfrzī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 neesmu nekad speeleejis sho karti bet liekas laba ja jau visiem patiik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McJaNis99 Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ta mapa smird man riktiigi nepatiik un besij araa vinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Tas restrikts ir pilniigi pareizs...ct nevar pirkt awp tundraa ~_- aizmirsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Bet nu pirms likšanas GIGNā viņu vajadzētu apgreidot, JO cs 1.6 versijā viņa pēc defaulta nemaz nav un tiek paņemta no 1.5, kur savukārt pērkamo ieroču cipariņi ir savādāki nekā 1.6 versijā, bet ieroču restrikti tiek saglabāti. Rezultāts - kādu laiku atpakaļ spēlējot dolē atklāju, ka T var nopirkt AWP, bet CT - tikai botganu (pievelkamo snaipereni ar 30 lodēm, kuras precizitāte no liela attāluma ir pielīdzināma gloka precizitātei (bija arī citi restrikti, bet tos vairs neatceros/neievēroju)). Ok, tā bija dole, tur tāpat pa T spēlēja boti un spēle bija līdzīga, bet nu GIGNā, ja dareks ielīstu pa T un kempotu, tad uzvarēt pie CT būtu aptuveni tikpat reāli, kā mušai nospiest ziloni. My opinion. P.S. Ja viss tiktu izlīdzināts, tad es būtu 100% par kartes ielikšanu mapsaiklā tāds pats restrikts bija arī 1.5 versijā, tā ka viss ir kārtībā. un vispār tas tavs saucamais "botguns" ir ļoti labs ierocis, ar viņu var smagi visus izpwnot. Edited July 4, 2006 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 bet viņš ir šausmīgi neprecīzs automatic mode jeb berot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Shita mape man atgadina forshas atminas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts