snjuuu Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Nu tā ir tāda spēle kā MU-Online. Nu amn visulaiku gāja viņa bet taga kad pārinstalēju PC man viņa izskatās kā tajā bildē kas ir apakšā. Burti norauti utt. Kā to varētu izlabot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 vienk ieinstalē kādu mu versiju, un pārējiem grafika būs vecā labā pats esmu agrāk saskāries ar šo problēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Ieej http://www.mu-online.com un novelc jaunakos patchus un tada gara kas tavai grafenei der. Man arī bija līdzīga problēma. Bāc neko neatradu tur. Varbūt varēsi iedot tiešus linkus... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Mu draiveru nav!!!!!!!!!!!! bet problema es nezinu kur vinjus var dabuut man jo piemeram es pie viena pc speeleju vins ir sliktaaks neka maneejais tur nelagoja tik traki kaa man....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Mu draiveru nav!!!!!!!!!!!! bet problema es nezinu kur vinjus var dabuut man jo piemeram es pie viena pc speeleju vins ir sliktaaks neka maneejais tur nelagoja tik traki kaa man....... Pirmstam man arī nebija, BET gāja viss normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) Pirmstam man arī nebija, BET gāja viss normāli. Tev ir tie draiveri? varbuut klienta vaina.... Edited June 23, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 (edited) Tev ir tie draiveri? varbuut klienta vaina.... Nē draiveri man nav... EDIT:Klienta vaina tā nav. Tiko izmeiģināju ar citu klientu taspats. Edited June 23, 2006 by snjuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) reinstal VIDEO KARTES draiveri un nebaaz skinus. Edited June 24, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 reinstal draiveri un nebaaz skinus. reinstall kuru draiveri un nekaadus skinus neesu baazis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Nu tā ir tāda spēle kā MU-Online. Nu amn visulaiku gāja viņa bet taga kad pārinstalēju PC man viņa izskatās kā tajā bildē kas ir apakšā. Burti norauti utt. Kā to varētu izlabot ? Kas pa mu? Tu esi BleeD? wwg arī spēlē? Edited June 24, 2006 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Nē nu nav draiveru Neenu tu esi loxs spamers......... Pasties atrodi disku kas naaca liidzi drivers prieks video kartes ja nav raxtiic uz diska tad ieliec cd ruma un parbaudi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ej dirst, kropli. Aizver muti atsaldētajs dirseli........... p.s Kroplis esi tu!!!! p.s.s sorry par spamu vnk kautkāds dirselis dirš...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Aizver muti atsaldētajs dirseli........... p.s Kroplis esi tu!!!! p.s.s sorry par spamu vnk kautkāds dirselis dirš...... LABI, viss nomierinaties ABI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 LOOL!! Pričom tur video kartes draiveri!? Kas neredzat, ka vaina ir reģionālajos settingos vai spēles valodā/fontos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Oi, cik patiikami bija savaarnot abus dailjrunjus pirms guleetieshanas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 LOOL!! Pričom tur video kartes draiveri!? Kas neredzat, ka vaina ir reģionālajos settingos vai spēles valodā/fontos! par ko es runāju ??? vienk atrodi kādu mu , kuram ir instalējams patch ... vienk ienstalē tādu un mu normāli šancēs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 LOOL!! Pričom tur video kartes draiveri!? Kas neredzat, ka vaina ir reģionālajos settingos vai spēles valodā/fontos! man paliidzeeja liidziigaa probleemaa. Oi, cik patiikami bija savaarnot abus dailjrunjus pirms guleetieshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now