FBI.Informant Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Pardodu FATPIPE nuuju. Modelis WIZ 20 ,maksā ap 40 - 45 lv. Mana cena 20 ls + čehovs bez maksas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 bishkji par velu izlasiju shito forumu taa noteikti pirktu, jo nopirku Profleks nuju pa 16 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Taa gan ir huinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 eco nodarbojies ar floorboolu? good 4 u buutu pirms kaadiem 3 meeneshiem paardevis moshka buutu nopircis. Tagad man pasham ir jauna, normaala nuuja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Es pardodu ... Es netiisham no eco acc uztaisiiju postu un floorboolu speleeju 4 gadus Edited June 19, 2006 by .instinkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ecology, nezini kursh paardod normaalu goalie kjiveri!? nu no 50-70 ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ja kādam ir interese, varu nopārdot arī savu Canadien vision 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Man ir vārtssarga hokeja nūja , vienā pusē latviski rakstīts dinamo, otrā krieviski Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Man ir vārtssarga hokeja nūja , vienā pusē latviski rakstīts dinamo, otrā krieviski Ti ludshij! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 pardodu savu florbola kiveri - vina ir 5gadu veca, joprojam smird ka viens liels sasvidis kamielis un vinai sanos vairs nav polsteru vel savu veco vartsarga komplektu - nemazgatu kops(hm) laikam 2004 gada LV bernu un jauniesu vasaras olimpiades apbalvosanas, nobruzhatu un ja tev trapis pa roku virs elkona sapes loti, jo planais materials grauzhas ada ja trapa bumbina vel 2 nujas - vienu lidz gurnam garuma, canadien, laikam, AREO lapstina, BET ar sito var uzmest bumbinu lidz zales griestiem stavot 20cm no vartiem un merkejot augseja sturi(ticiet man, ar citam ta nevar). otra normalaka uz kadu 175 cm augumu ar tadu, ka lai saka, nodrochitu gripteipu un apaksa sagraizitu uzlimiti fat pipe aa jaa 2tajai ir otrajai taja laika lapstina maksaja 35ls ta ka ta ir nemama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 pardodu savu florbola kiveri - vina ir 5gadu veca, joprojam smird ka viens liels sasvidis kamielis un vinai sanos vairs nav polsteru vel savu veco vartsarga komplektu - nemazgatu kops(hm) laikam 2004 gada LV bernu un jauniesu vasaras olimpiades apbalvosanas, nobruzhatu un ja tev trapis pa roku virs elkona sapes loti, jo planais materials grauzhas ada ja trapa bumbina Ja tu izmazgaasi kjiverei polsterus, un ieliksi bildi, tad padomaashu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 es neperku Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtract Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 es neperku vinjsh parasiija kas peerk,nevis kas nepeerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Šitas topics - eBay paveids tikai visi jau sen aizmirsa, ka ecology pirmais gribēja pārdot savu mantu, bet Fak Jū. Nājsik. Izmanto citu topicus (mana seja nav tik dusmīga kā smailijā, bet uzraksts gan ir tāds, kādu es domāju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ble labi ka te kaads veel nav saacis paardot sevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ble labi ka te kaads veel nav saacis paardot sevi tu tākā būtu tas kurš to sāk darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 nop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 pārdodos izskatīgām meitenēm/sievietēm vecumā no 16-30 gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshkis Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Yeah forshi - es ar florbola trenneejos! P.S. Nuju newajag P.S.S. DuH labs avatars ----> Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 bet kaapeec lai ar foruma paliidziibu kauko nepaardotu vai nenopirktu.. bet nu florbols man galiigi neintresee Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 bet kaapeec lai ar foruma paliidziibu kauko nepaardotu vai nenopirktu.. bet nu florbols man galiigi neintresee tas jau ir pierādīts. ali ar savu pēc istabas tīrīšanas izpārdošanu, tad vēl uyinaatros mx518.. ejoš tirgus te ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Es pirms kādiem 4 gadiem, biju skolas floorbola izlasē, pēdējās sacensībās ieguvām nepārāk labu vietu, bet tomēr es dabūju balvu (foto albūmu), kā labākais spēlētāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 pārdodos izskatīgām meitenēm/sievietēm vecumā no 16-30 gadiem 16-30 AAAAHAHAHHAAAAAAAA ANFISA TEV VĒL NEDER. Gejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now