meniks Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Visā visumā jūs te varētu iespamot kādas latviešu oldskūlās dzismas kuru vārdi ir zināmi gandrīz katram, vienkārši sanāk izbraukt no valsts, un ilgi esot prom gribas paklausīties kaut ko latviešu valodā. Pagāšvasar bija līdzi PV - Veronika ( tikai ) u nats atstāja zināmu iespaidu. nu es domāju kaut kādas labvēlīgā tipa dziesmas, PV vecās foršās, pērkons utt. karoč jebko, kas ir latviski un +/- ir zināmi vārdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Roberta Gobziņa albūmu paķer . Par trako purva zivi un sauju ar benzīnu, tā teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) Pērkons - Slidotava tu slīdēji pa slidotavu un klusi pavādīju es uz baltā sniega ēnu tavu, tu slīdēji pa slidotavu... tu slīdēji pa slidotavu un klusi pavādīju es uz baltā sniega ēnu tavu - tu slīdēji pa slidotavu... (LOLLLLLLLLL) Edited June 13, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Pērkons - Slidotava tu slīdēji pa slidotavu un klusi pavādīju es uz baltā sniega ēnu tavu, tu slīdēji pa slidotavu... tu slīdēji pa slidotavu un klusi pavādīju es uz baltā sniega ēnu tavu - tu slīdēji pa slidotavu... (LOLLLLLLLLL) šī bija 1 no pirmajām dziesmām, kuras es iekļāvu davaj, cum on es jau esmu dahuja salījis, bet gribu vēl palīdz tak! P.S. REMIX - Dzeltenās kurpes Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 peerkons vispaar. tie pashi divi durnji ufo ar fredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Droši vari ņemt Menueta, Aināra Mieliava gabalus, un daudzus citus tos, kurus Imants Kalniņš sarakstījis. Imants Kalniņš paķer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 spanovskis, lauku muzikanti, tranziits, okey, gobzinjsh, lustiigais bluumiizers, labveeliigais tips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 mmm Linga laikama r skaitas pie Oldskuul var jau ieteikt pavisam vecus old skuul gabalus, ja vajag. Linga Opus Pro Jumprava Livi Ir jau arii citi oldskuul grupas specigas - Mixeri , 100 debija, eldorado utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 jā j;us nosaucāt tās gripas, kuras mani interesē, bet man vajaga tieši gabalus, grupas es zinu, bet nezinu nosaukumus populārajām dziesmām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Odis (jā ir tāds, tur Arnis Mednis dziedāja un btw labi, nevis kā pašlaik ) Nu Remix visu albūmu Gold (1995 laikam) - nu tur daudz hītu ir. pašam vēl Turaidas Roze - Apvij Rokas pavelk, jo tur ir daudz dziesmu, kas ar bērnību saistās (teksti gan ne ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 tu slīdēji pa slidotavu un piedirsi man frizētavu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) uzskaitīšu pērkona dziesmas: tā gribējās man saules lēkta mēs pārtiekam viens no otra lapas birst slidotava nu šīs 4 tādas populārākās Edited June 13, 2006 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtract Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 man saujaa bendziins,zivis jaakjidaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Par trako purva zivi per to kas uz gigna speeleeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Nokačā visu gadu Mikrafona izlases ( atceramies , bija tāds raidījums) , tik tiešām super dziesmas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Opus Pro - Čempions Opus Pro - Es un Tu Opus Pro - Non Stop Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Mielavs & Agnese "Taa" Bet bet "Vakara veejaa" Igo "Bet dziivee viss ir savaadaak" Liivi "Dzimtaa valodaa", "Piedod man" Remix "Kaa senaa dziesmaa" Taas manas miiljaakaas, bet nu tas taads mazuminsh no visa taa kas latvieshiem tieshaam ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 okej, paldies visiem diski ir nokomplektēti. man vispār prieks, ka mazā daunatne te nespamoja. DJ muman gan to darīja, un parāva brīvlaiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts