Jump to content
GIGN Forum

Jautajums Gudram Galvam

Recommended Posts

Cik zinu - taadu it kaa nav atljauts lietot... Vari meegjinaat cstrike/sprites mapee kaut ko ar notepad palabot... Dievai kaut kas sanaaks. Un prieksh kam tas vajadziigs? Kaadu laiku jau pats maucu ar g3sg1 laikam un ja nav aigi taalu, tad maucu bez zooma! Nu ir vairaak lodes jaaizshauj, bet vismaz iemaacaas bez!

pa to atlautibu es nezinu ,bet domaju ka var ,jo tepat gign lapa ir movijs " ..kill darek.. best frags at gign.lv" paskaties to video . tur vinjsh vesi no neliela attaluma mauc bez zooma un tiesham trapa, jo ir krustinjsh kautkada veida dabuts pie AWP :\ nu vot paskatijos un man gribejas zinat ka tadu var dabut ..

varbut pats dareks var ATBILDET uz jautajumu ??

pa to atlautibu es nezinu ,bet domaju ka var ,jo tepat gign lapa ir movijs " ..kill darek.. best frags at gign.lv" paskaties to video . tur vinjsh vesi no neliela attaluma mauc bez zooma un tiesham trapa, jo ir krustinjsh kautkada veida dabuts pie AWP :\ nu vot paskatijos un man gribejas zinat ka tadu var dabut ..

varbut pats dareks var ATBILDET uz jautajumu ??

tak demkaas skatoties, vienmeer awp ir krustinhs! smiliez.de_2125.gif

tas manliekas nav atļauts..... moška viņš bez krustiņa mauc?

spēlē un iedomājies krustiņu ekrāna centrā.......... awp jau tik un tā šauj ar diezgan lielu atsitienu, tāpēc tāpat krutiņā reti kad trāpīsi....

tas krustiņš ir čīts tāpat kā cd-hack..........(esmu redzējis k-kur netā)

HLTV demkās tāda huiņa ir, ka rāda krustiņu, kaut gan tajā laikā ir piezūmots.

Principā, pat ja tu tādu dabūsi, jēgas nekādas. Paskaties taču pats, cik "precīza" ir AWP, kad šauj bez zūma.

Bet ja nu tu tomēr esi neārstējams, tad uzlīmē skoču uz monitora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...