Flea Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 1:0 shakataa fuj1 taka butu klusejis ! bet nu katraa zinjaa neieshu vairs ne luugt lai nonjem banu ne ko... pilniibaa piekriitu ka pats vien to esmu panaacis ar savu riiciibu un pats viens esmu vainiigs taakaa gl.. un katraa zinjaa nightmerry sorry par tiem personiskajiem uzbraucieniem... un katraa zinjaa bija jautri tad jau maybe peec 2 gadiem cya all ;] luudzu tik neizdzeest niku un nenobanot no foruma lai te veel kaut ko samazinaatu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) pulkvedi lai nukursh te buutu komenteejis... gribeetu redzeeet kaada reakcija buutu ja tevbuutu liidziiga situaacija.. manliekas tevi atbalstiitu tikai aldis&co Es atbildu edited atbalstiitu, domaaju ka vinjsh atbild par vaardiem , nevis kaa dazhs labs meetaajas pa kreisi, un vispar ko tu sheit vele meklee? - LASIES pats veel piekodinaaji ka var banu nenjemt nost Edited June 7, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 manuprt jāļauj dzekam laboties. An par viņu ir pilnīgs pofig, es parasti viņam xg liku tikko ieraudzīju, bet nu mēs kā labi cilvēki varētu izskolot nabaga lauķi. Iesaku uzlikt banu uz mēnesi, protams, ja pats cilv. solās laboties pēc tā mēnešā, jo pretējā gadījumā viņš te nav vispār nahuj vajadzīgs. Un tad jau redzēs pēc tam. Ja neko nebūs pa to mēnesi sapratis, tad var uzlikt vēl uz mēnesi, nav tak problēmu uzrakstīt xb, ne? es tik iesaku kā variantu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) Es tikai gribēju pateikt, ka arī man ar cilveeku nav nekādu problēmu. Varbūt tapēc, ka neesmu kritusi vinja nežēlastībā . Eniivei, vienmēr jau var viņam vienkārši aizvērt muti un viss. Vispār jau man dažreiz ir pat nedaudz jautri par to, ko viņs tur runā P.s Un es neesmu ar viņu pazīstama. edit: Alwiiti, bet parādi man mirkli, kad serverī nav denja (un viņam tak tagad ir tiesības ). Neapvainojies denjuci, tas tik jociņš Edited June 8, 2006 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Tur jau tā lieta, ka adminiem jau nav ar viņu nekādas problēmas, bet viņš jau virina muti vai spaida pogas tikai tad, kad nav admini uz nevainīgajiem jēriņiem, kas nevar viņam xb vai xg iešķiebt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 (edited) neluugshu lai samazina banu un neluugshos lai te mani shausmiigi apzeeelo vienkaarshi saku kaa izlemsiet taa arii buus un cik vien speeeshu tik arii laboshos kad bana vairs nebuuus ja nebuus... bisk jeeli jerrico... kur bija posts par fuj1 un mani kad mani atbalstiija nebildi nevienu vaardu bet nu kad te man bruuk virsuu viss komjunitiijs gign gandriiz tad tu esi VARENS Edited June 8, 2006 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 neluugshu lai samazina banu un neluugshos lai te mani shausmiigi apzeeelo vienkaarshi saku kaa izlemsiet taa arii buus un cik vien speeeshu tik arii laboshos kad bana vairs nebuuus ja nebuus... bisk jeeli jerrico... kur bija posts par fuj1 un mani kad mani atbalstiija nebildi nevienu vaardu bet nu kad te man bruuk virsuu viss komjunitiijs gign gandriiz tad tu esi VARENS man tachu vienalga tavas domas jampampinj manas domas - tev bishkinj pa daudz galvaa sakaapis, uj nee meloju - ritiigi galvaa sakaapis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 nu tad domaa taa vien taalaak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 nu tad domaa taa vien taalaak ! es jau domaaju tu man vienkaarshi nepatiic kaa cilveeks tu neesi labs, vareetu pat teikt ka tu esi ljauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 jerrico baigais shamanis, es gribeetu zinaat kas es pa cilveeku - ljauns vai labs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 jerrico baigais shamanis, es gribeetu zinaat kas es pa cilveeku - ljauns vai labs? tu esi normaals, bet ka tev paveraas ciet shiiberiitis, tad tev piemetaas daunju sindroms nenjem ljaunaa es tikai atbildeeju uz tavu jautaajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 lai taa buutu , bet atgriezjoties pie teemas es domaaju , ka bana terminju vareetu arii biki samazinaat lai stimuleetu cilveeki labiem darbiem atbildett ar taadiem pashiem labiem darbiem tb nedirst tik daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 kaapeec manu postu izdzeesa? uzraxtiiju ka netaisos luugt lai njem banu nost un arii to nemaz nedaru jo saprotu ka esmu pats vien pie vainas bet nu ja bana nebuus tad centiishos cik speeshu laboties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 tu domaa sho te postu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 oj chtota kautko sajaucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 oj chtota kautko sajaucu tu tagad taisies uz visas vasaras reekjina te postus sakraat? (driiksti neatbildeet, negribu tev ar postiem paliidzeet). serveros no savas serveru listes neesmu vinju maniijis - probleemas nav bijushas. piekriitu, ka 2 gadi ir par daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 weel kautko debiilaaku nevareeji laikam uzraxtiit..... :/ zini man par tiem postiem ir vienkaarshi ljoti liels PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 cilvēk, nekad ar mani vs tu nav bijušu problēmu ... ok es saprotu , es piedzeros, un mēdzu muti palaist , bet ne jau tā kā tu ... es saprotu, cik ir tas grūi , paturēt muti ciet , un neatbildēt uz kādu stulbu izlecienu,bet saņemies... principā , šobrīd es esmu nosvēries vairāk par apžēlošanos nekā uz sodu... saņemies... p.s. ja nu atkal norausies tomēr tad permanent Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 nu katraa zinjaa kaa izlemsiet taa vien buuus pareizi!! p.s esmu pilniigss paalii tiko o klondaindaikas atvilkos pa laimi tur tikai tomaatu sulu dzeeru! p.ps darek taa asaru gaaz bija vienkaarshi visu vakaru staigaaju klepodams :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 p.ps darek taa asaru gaaz bija vienkaarshi visu vakaru staigaaju klepodams :// man pasham deguns, visu laiku, ne taads Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 fuj1 bet nu cik var teikt ka es apzinos kaa es to muti palaizju un pilniibaa zinu ka esmu pie vainas un centiisos laboties ja banu aizvaaks! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ar cilveku man ir bijusas taa saukt normalas atiecibas jau no sakta gala. Es vel nebiju admins vispar nekas. Un tad jau mums bij itkaa ok. Nedirsa vins man es nedirsu vinam. Un taa arii tas ir bijis visu laiku, bet ir nacies redzeet kad dirs uz citiem. Tam ir izdomata komanda xg,xllama. Ja mes liktu visiem banus pa 2g. kas palaiz muti te lielaka dala butu jau atvalinajumaa... taj skaitaa es pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 nu tad kaads augstaak staavoshais var izlemt kas un kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 mmmm? p.s sorry par spamu bet nu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ko tu īdi? Teici taču, ka tev pofig. Neredzu iemeslu kādam tev speciāli lūgties, ja tu mums tāds pofigists. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts