cilveeks Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 neko nevajag izdzeest. mainiisies vai nemainiisies! es wareetu pats kaut nomainiit IP ja tik ljoti to veleetos JA KAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Neticu, ka cilvēks tik mierīgi piekrīt viņa banošanai, tieši tā - spēlēs ar kaut kādiem feiknikiem. Par bebru dzēšanu es jau sen gribēju ieminēties. Vēl viens klans zem kura salaisti visādi nezinkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 zini varu iztikt par wasaru arii bez cs atskiriibaa no dazhiem labiem friikiem kas pus vasaru pavadiis gignaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 pacelju arii roku par bebru dzeeshanu, man tracina tie kokgrauzhi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 nait, tu toch mazliet paarforsee. 2 gadi, es atkaartoju , D I V I gadi. man liekas, ka visi sheit jau sen pie taa ir pieradishu, kaa cilveeks uzvedaas, un buusim godiigi, vinsh nav taads vieniigais. nu labi ieshkjiebt vinjam taadu profilaktisku kicku, gagu vai slayinju tas jau jums patiik, bet nu divi gadi ir krietni par daudz. un daudziem nepatiik, ka kaads ar nezinaamu nikus shauj visus nost (pie tiem pilniigi noteikti esi arii tu pieskaitaams, nait), un attieciigi prasa iisto niku, ja neatbild, tad nav jau nemaz taads paarsteigums, ka kaut ko saak vinjam likt virsuu (attieciigi cilveeka gadiijumaa, tie vaardi buus mazliet rupjaaka, bet pie ta jau mes visi esam pieradushi). es taadejaadi uzskatu, ka bans uz diviem gadiem ir pilniigi nevietaa. rakstot banu ciparinjus tu noteikti paaris ciparus pa daudz iemetu iekshaa. nu es cilveeku paziistu personiigi un arii dziivee vinsh ir taads stresains un biezhi palaizh muti, bet tads nu ir vinja raxturs. un arii vinsh nav vieniigais, kursh izsaka pretenzijas ar ne iipashi pieklaajiigiem vaardiem. uzskatu ka bans uz diviem gadiem buutu par daudz par lamaashanos. vareetu sodiit vinju nu maximaalais uz vasaru. nu taads nu mums tas cilveeks ir un naaksies ar to vien sadziivot, jo naaks veel visaadi kadri un domaaju ka cilveeks nav pedeejais, kas ir tik juutiigs, taapeec iesaku banu nonjemt vai samazinaat un paciest cilveeku. neviens mees neesam ideaali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 1:0 shakataa fuj1 taka butu klusejis ! bet nu katraa zinjaa neieshu vairs ne luugt lai nonjem banu ne ko... pilniibaa piekriitu ka pats vien to esmu panaacis ar savu riiciibu un pats viens esmu vainiigs taakaa gl.. un katraa zinjaa nightmerry sorry par tiem personiskajiem uzbraucieniem... un katraa zinjaa bija jautri tad jau maybe peec 2 gadiem cya all ;] luudzu tik neizdzeest niku un nenobanot no foruma tu iisteniibaa nemaz neesi taads "krutais" kaads esi gignaa, es tevi negribu izprovaceet bet tu esi zakjpastala peec mirca tekstiem spriezhot man ir 13 un esmu BAUSKAS VISHIBALA atceries ka pa shito teemu no manis banu dabuuji? tu esi vissidiotiskaakais cilveeks no "cilveekiem" kaads vispar bar buut, labpraat satiktu tevi kadreiz ATBILDU AP VAARDIEM 13 GADIIGAIS DZHERIS! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 kur palikusi sapratne un liidzjuutiiba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 r&r un kas vel bija pie cilvēka žēlotājiem - why should we ? Par vienu dirsīgu čali serverī mazāk - tas mans, ļotiretspēlētāja viedoklis Cik nu skatos forumā viņam gadās ik pa dienām 4 jauna sūdzība - cik tad nu var Dirsās, dirsās un atrāva banu, pats teici, ka vari iztikt bez cs, teici arī ka nevajag lai ņem banu nost, ka iesi prom nu tad - BB :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 kops shiim 2 suudziibaam man ieprieksh entos meenesus nebija neviena suudziiba ja kas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 man, piemeeram, ar cilveeku probleemu nav. kad vinsh saak iekarst - xg un visiem prieciigs praats ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Man arii ar cilveeku nekadu problemu nav... Ok, es saprotu mute liela, uzliek banu uz kadu laiku, lai bik atslaabst, bet nejau uz 2iem gadiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 nav bijušu problēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nu nez... Man ir bijušas nesaprašānās. Piemēram pirms dienām divām bija tā, ka viņš bija gabaliņu tālāk no mani trubā de_cpl_mill, un vienkārši, kad mani pretinieks nošāva paķēra līdzi arī cilvēku. Un tiku nobērts ar kaudzīti lamuvārdiem gan pa chatu, gan pa mic. Tu DAUNI, LOH KO TU TUR SĒDI? LOSIS BĻIN. Tad vēl sekoja dažas līdzīgas frāzes. Nu tas kkā tā. Un nav jau vienīgā reizie. Tomēr domāju, ka divi gadi tomēr ir par daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 pff, kam es tagad ar autosleju draudeeshu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) pff, kam es tagad ar autosleju draudeeshu? nezin, nezin! tev tagas signature piestaav shim topicam Dabaa ir tikai 2 bezgaliigas lietas - cilveeka stulbums un Visums. Lai gan par peedeejo es neesmu paarliecinaats <c>Alberts Einshteins kaa redzam, cilveeka stulbums bija paziistams pagaajushaa gadsimta saakumaa... Edited June 7, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Man pirms aptuveni pirms 2 mēnešiem vel bija nesaskaņas ar viņu, bet laikam ritot (vismaz manā gadijumā noteikti) viņš mainījās uz labo pusi un kļuva normāls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 2 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 juus ko? tas, ka vinjsh kaadu uzdirsiena reizi ir izlaidis nenoziimee, ka vinjsh ir mainiijies uz labo pusi. taa pat vienmeer atrod kaadu citu, kuram uzdirst. diez, vai ir bijusi taada reize, kad vinjsh nevienam nav uzdirsis speeleejot gign'aa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 pulkvedi lai nukursh te buutu komenteejis... gribeetu redzeeet kaada reakcija buutu ja tevbuutu liidziiga situaacija.. manliekas tevi atbalstiitu tikai aldis&co Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 juus ko? tas, ka vinjsh kaadu uzdirsiena reizi ir izlaidis nenoziimee, ka vinjsh ir mainiijies uz labo pusi. taa pat vienmeer atrod kaadu citu, kuram uzdirst. diez, vai ir bijusi taada reize, kad vinjsh nevienam nav uzdirsis speeleejot gign'aa... ... teica Pulkvedis no alda, L30n1da, Pulkveža [p]īlādžu bandas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 pulkvedi lai nukursh te buutu komenteejis... gribeetu redzeeet kaada reakcija buutu ja tevbuutu liidziiga situaacija.. manliekas tevi atbalstiitu tikai aldis&co Nepārvērtē alda smadzeņu iespējas, tās liekot lietā mēģinot saprast kāda īpaši sarežģīta sistēma ir šeit forumā, kuras apgūšanas rezultātā, viņš varētu uzrakstīt kādu postu. Kas attiecas uz tiem, kam ar cilvēku nav bijušas problēmas. Hehe Vai nu personīgi pazīstamie, vai arī tādi kurus cilvēks pasaudzē, jo tip "nu šitam nevajadzētu uzdirst". Pats lieliski atceros kad ar feikniku spēlēju cilvēks mani nenormāli nodirsa, lai gan centos palīdzēt (tāda forša sajūta bija) + tad vēl izskanēja viņa leģendārā frāze "KĀPĒC TU TUR SĒDI JA NEVARI NEVIENU NOŠAUT??". Ai, labs. Nu ja kāds nāks klajā ar priekšlikumu (kurš man liekas neeksistē) kā cilvēku atslābināt kaut vai tik tālu lai viņš nedirstu uz citiem, kas viņu nošauj, tad... vēl kaut ko, a citādi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 nu uzliekat muzhigo gagu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 es cilveeku nepaziistu, mani vinsh nesaudzee. kaa jau teicu, kad saak iekarst, uzlieku gagu. taa visiem labaak, un visi draugi ! apzheelojiet nabadzinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 manliekas tevi atbalstiitu tikai aldis&co es arī atbalstītu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Ar cilveeku ir bijushas siikas sakjershanaas, un arii droshi vien taapeec, ka neesmu nekaads SKILLEEEEEEEEEEEEEEEED pro, liidz ar to esmu tajaa cilveeka cilveeku ( ) listaa, kurus vinsh nodirsh, ja kautkas vinjos nepatiik. Anyway - neatbalstu bana garuma samazinaashanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts