girtinsh2 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 kas man jaaraksta konsoleee lai speeles laikaa es kautko uzrakstot tas paaraadaas ekraanam pa vidu, bet nevis tas uzraksts kas ik pa briitinjam paraadaas bet kaaadu es uzrakstu taads paraadaas, piemeeram girtinsh2 defuse or slay utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 girtinsh2 said: kas man jaaraksta konsoleee lai speeles laikaa es kautko uzrakstot tas paaraadaas ekraanam pa vidu, bet nevis tas uzraksts kas ik pa briitinjam paraadaas bet kaaadu es uzrakstu taads paraadaas, piemeeram girtinsh2 defuse or slay utt.. Laikam tev vajag šo: amx_csay teksts Vari arī pievienot krāsu, lai msg būtu krāsains. Piemēram amx_csay green/blue/yellow teksts Ja nepievienosi green, blue vai yellow, tad pamatkrāsa ir balta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 njee, man skiet ka vinjam vaig statsx.amxx . un tad ieej amxmodmenu, stats configuration (vai k-ka taa) un tad tur sabaaz visu on , tad tev bus i skanjas (taadas kaa ultrakill) gan arii : OMG , %s reached the target, u.t.t. es isti nez, bet man liekas ka visu patiecu pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ieej amx_help un tur meklee tur ir viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell23 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 girtinsh2 said: kas man jaaraksta konsoleee lai speeles laikaa es kautko uzrakstot tas paaraadaas ekraanam pa vidu, bet nevis tas uzraksts kas ik pa briitinjam paraadaas bet kaaadu es uzrakstu taads paraadaas, piemeeram girtinsh2 defuse or slay utt.. elementari konsole druka say @(w;g;r. utt tas ir krasas) (texts) tad tas buus ekrana keraisaja sturi say @@(w;g;r. utt tas ir krasas) (texts) tad buus pa vidu say @@@(w;g;r. utt tas ir krasas) (texts) tad buus ekrana apaxa -------------------------------------------------------------------------------------------- bet ja gribi lai radas tavi servera texti tad ej addons/amxmodx/configs/amxx.cfg un tur vari izveidot kadus textus ja esi kaut cik gudrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 psc atkal noobi uzdarbojās. Vēl tizlāku jautājumu uzdot nevarēji. Var redzēt, ka pats neesi pakustinājis ne pirkstiņa. Tikai gaidi, kad visu uz paplātes atnesīs. Figa. Bet nu atrodās gudrīši kas grib palepoties o es zinu pavisam elementāras lietas. Jāpatēlo krutais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell23 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 White_Eagle said: psc atkal noobi uzdarbojās. Vēl tizlāku jautājumu uzdot nevarēji. Var redzēt, ka pats neesi pakustinājis ne pirkstiņa. Tikai gaidi, kad visu uz paplātes atnesīs. Figa. Bet nu atrodās gudrīši kas grib palepoties o es zinu pavisam elementāras lietas. Jāpatēlo krutais. padoma ja tubuutu vinja vieta un buutu pilniiigs .. Tu ar prasitu un ja grib raxti ka kautko izdarit n Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Es neesmu viņa vietā, un pat ja būtu palasītu readme failus, un meklētu google. Tas, ka Jūs nemākat meklēt vai arī negribāt tās jau ir jūsu problēmas, un tad Jūsu puses tikai nāk debīli jautājumi: A, kas jādara? A, kas tas tāds? A, kur to dabūt? U.t.t. Atšķirībā no no citiem, es tāpat kā cs.gign.lv, cs.wire.lv administrātoriem esmu uztaisījis serveri un web pats daudz lieki nemuldot un neuzdodot stulbus jautājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell23 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 White_Eagle said: Es neesmu viņa vietā, un pat ja būtu palasītu readme failus, un meklētu google. Tas, ka Jūs nemākat meklēt vai arī negribāt tās jau ir jūsu problēmas, un tad Jūsu puses tikai nāk debīli jautājumi: A, kas jādara? A, kas tas tāds? A, kur to dabūt? U.t.t. Atšķirībā no no citiem, es tāpat kā cs.gign.lv, cs.wire.lv administrātoriem esmu uztaisījis serveri un web pats daudz lieki nemuldot un neuzdodot stulbus jautājumus. es ari visu esu pac darijis bez jebkadam pamacibam !! Kur tas dzive noderees?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 nekur. Tikai tu nebesīsi citus ar debīliem jautājumiem un ar savu tizlumu, ka nemāki lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 White_Eagle labi no vienas puses se tev piekrītu, bet priekš kam tad forumi ir domāti Protams jautājums priekš topika bija pārāk stulbs, varēji paprasīt kādam personiski, Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) Forums ir domāts priekš cilvēkiem, kas domā ar galvu. Es saprotu jautājumus uz kuru atbildi nevar atrast readme failā, bet tādus tizlumus kā šis es neatbalstu. Var jau redzēt, ka džēks nezin, kas ir amx_help. Ja jau viņš pat to nezin, tad viņam līdz amx_csay vēl tālu, lai pamācās. nav ko tādiem noobiem visu priekšā teikt. Pateiksi vienu lietu, šis būs pēc pāris dienām klāt kā likts. Ar tizlāku vai tik pat tizlu jautājumu cerībā, ka viņa pateiks priekšā, jo redz noobs labāk pagaidīs atbildi no kāda, jo tikmēr varēs uzraut cs kādā serverī, un viņam nevajadzēs pavadīt laiku čakarējoties. Edited June 22, 2006 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell23 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 nun es par tadiem kadas 2 stundas recu un valajos zem gultas sasejies tepiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Nja jums taisniba vienkārši jēpasaka ka ir tāds dokuments amx_help Nez kā viņi lielākā daļa māk banu uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell23 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 7sky*Lenys said: Nja jums taisniba vienkārši jēpasaka ka ir tāds dokuments amx_help Nez kā viņi lielākā daļa māk banu uzlikt vinjiem omites paliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolka13 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 amx_tsay kraasa un tavs text! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 rolka13 said: amx_tsay kraasa un tavs text! Var redzēt, ka skolā tev neiemācija latviešu valodu? Tu lasit nejēdz? Uzraksts Pa Vidu Ekraanam Viņam vajag hud text ekrāna vidū, nevis kreisajā malā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell23 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 rolka13 said: amx_tsay kraasa un tavs text! vovo to4 taktac no mea ilidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 nee... liidz Banam ir veel ilgi gadi vinjsh pat uzrakstiis amx_help un domaas kas tas taads ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ф, Izskatвs, ka kвds, kas lieto smadzenes (neskaitot moderus + adminus) arо daюreiz ielыkojas рajos Dieva pabзrnu izveidotajos topikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts