Jump to content
GIGN Forum

Wanted-_-boy[RobZombie]

Mirstīgais
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

About Wanted-_-boy[RobZombie]

  • Birthday 04/18/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Wanted-_-boy[RobZombie]'s Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. manuprāt es atradu. rīt iešu pārbaudīt uz datora, kas jātaisa. mātes dēlis, ja nemaldos - ASRock G31M-S. Tātad kad vajag tos 3, tb 4 draiverus, tad tipa būtu jālūr mātesplates modelis, huh? Paldies par palīdzību.
  2. Ilgi šeit neesmu rādījies, zēni, drīkst lugt jūsu palīdzību? am, labas vakaras! es vēlējos jautāt, kas man varētu palīdzēt atrast šos draiverus, kur jāmeklē un kas jāpiemin meklējot? Cik saprotu draiveru disks ir kkur pakāsts. Ethernet Controller ? SM Bus Controller Video Controller (VGA Compatible) Paldies.? uj, atvainojos, es palūrēšu everestā, varbūt atradīšu ko tādu, ko iepriekš neesmu ieraudzījis, došu turpmākas ziņas, ja man nekas neizdosies.
  3. ?hm, nu okēj, ja kāds vēl joprojām spēlē un ir brīvas vietas mafijā - [email protected]?
  4. hmm, viņam kkas nesanāk. šis saka ka tas neder ;] ir vēl kāds variants, vai vnk viņš kko dara nepareizi ?
  5. Es ļoti atvainojos par šo postu ja tāds jau ir bijis, ja nē, tad arī atvainojos par to ka traucēju aizņemtos cilvēkus, bet nu tomēr manam draugam ir problēma uz kuru es nezinu atbildi, un pats arī labprātu uzzinātu. tātad, kā var apvienot C un D disku? :/
  6. njam, arī jau tika darīts. [vairākkārt] hm, interesanta problēma... edit#1: tas varētu būt dēļ crack? ;> edit#2: arī ir vairākas reizes taisīts reset controler setup vai kkā tā ;> nu.. tā teikt - esmu darījis visu , kas manos spēkos . arī skatījos konfigus kurus varētu edit, bet diemžēl nevienu neatradu.
  7. tātad, ir tāda lieta, ka visur, citur [pagaidām ir mēģināts skype,opera,ms word, notepad u.c] backspace iet, bet jau iepriekš pieminētajā 'nfsu' backspace neiet, tas nozīmē, ka es netieku atpakaļ pie iepriekšējās izvēles. Backspace kā jau lielākajai daļai zināms ir ļoti svarīga poga . tātad, kontrolēs arī esmu skatījies, tur backspace pogu nevar mainīt. cerams, ka domu sapratāt, ja varat - plz help. edit#1: tā, tikko pārbaudīju vai backspace poga vismaz kautkur 'nfsu' strādā. atbilde, jā, tikai pie profilu izveides - lai izdzēstu burtus.? tātad problēma ir kontroļu konfigurācijas failā [kaut es zinātu kur tāds atrodas.] edit#2: nfsu ir vairākas reizes pārinstalēts, tā kā arī pārinstalēšana nerubī.kādam ir kāda ideja?
  8. varetu buut carmageddon TDR 2000? ;] es atceros ka es vinju speleju, pec tava apraksta izklausas peec shiis ;]
  9. es ari gribu ar vinju parunaat...
  10. arī tā pati problēma chali... negribi paskaidrot ?!
  11. sveiciens pagajushajaa dzimene :D :D P.S. samiljo sevi no visiem GIGN.LV speeleetajiem
  12. arii uzskatu, ka mums pagaidam par agru domat par sho, bet domaju ka pashnaaviiba ir bezjeedziiga riiciiba. un domaaju, ka peec naaves cilveks piedzimst velreiz , tik citaa kjermenii . nu jaa.. manas domas .
  13. nakoshais uzdevums - nofocheet 3 telefonus . uzdevums izpildiits ;D nesienaas klaat ... EDIT#1: mhm.. tulit izlaboshu... neredz lapinjas tekstu EDIT#2:TAGAD REDZ ! .
  14. 1. ~5 2. 250 250 250 laikam. 3. nav starpiibas. parasti jav labajaa, bet dazhreiz radas kreisajaa, man tas shkjiet mazsvariigi. 4. awp, knife, m3, scout, deagle, uzi 5. T's - 2 ... leet laikam skaitas ;D . CT's - 2 isti neatceros kas tas ir .
  15. (mm) tiesham labs atradums kur atradi shitaadu briinumu ? aa... un jautajums par teemu. kaa var nomainit kraasu uzrakstam "the bomb has been planted" . ?
×
×
  • Create New...