Jump to content
GIGN Forum

girtinsh2

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

girtinsh2's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. kas man jaaraksta konsoleee lai speeles laikaa es kautko uzrakstot tas paaraadaas ekraanam pa vidu, bet nevis tas uzraksts kas ik pa briitinjam paraadaas bet kaaadu es uzrakstu taads paraadaas, piemeeram girtinsh2 defuse or slay utt..
  2. eu nu plzzz pasakiet kaa lai dabuu to vajadziigo FPS
  3. // Max. time to which map can be extended amx_extendmap_max 30 Tas atrodas cstrike\addons\amxmodx\configs amxx.cfg failaaa... Tur uzliec uz 20! un restartee serveri
  4. nu njaaciet naaciet serveris shodien atveerts visu dienu tieshi prieksh jums! visu naakamo nedeelju tiks testeets un likti plugini un modi! Takaa naaciet un testeejiet
  5. Lieta taada ka es speeleeshanas laikaa neredzu chatu un ko raksta man citi cilveeki! pasakiet kaa to aktiviziiet un kura poga jaaspiezh lai vareetu saakt rakstiit kautko
  6. paldies ka kautko ieteici! nu meegjinaashu meegjinaashu kautko salikt, tikai nesapratu kaa tu domaaji to rank?? Varbuut gignaa ir kaada pamaaciiba ar tieshi taadu ranku kaa tu domaa!
  7. nu to es redzeeju! zinu neesmu baigais pro bet ganjau... a vispaar kaa serveirs likaas?? normaals?
  8. Luudzu variet ietesteet testa cs serveri un pateikt kas truukst, kaadus modus pielikt utt?? Adrese 81.198.236.7
  9. Plzz pasakiet kas par vainu! Serveris ir palaists, viss iet ieiet vinjaa var visi cilveeki caur konsuli connect un IP bet kad ieraksta un var speeleet bet kad ieraksta favorites tad raada Not Responding PS: Kas jaaraksta konsulee lai es buutu admins serverii! users.ini failaa es sevi jau pievienoju bet konsulee kas jaaraksta?
  10. A tu nezini kaadu adresi kur vareetu buut pamaaciiba liidziigi kaa te 1.6 kontrai. Protams ja gribi vari pateikt skype vai msn adresi tad tu man pateiktu, visu aatri saprotu jo esmu taisiijis call of duty serveri!
  11. Njaa itkaa es zinaatu kaa to visu uzstaadiit un kaadi modi vajadziigi. Shis bij mazliet par gudru prieksh manis pateiks bet nu labi ka palidzeeji!
  12. nu man raada ka vinjiem (7) bet man (5) uzlieku jaunaako patchu a nekas nemainijaas man liekas.!
×
×
  • Create New...