Disable Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Rekur jau atkal dzeki izcelusies un vards varda nokopejusi jusu pamacibu rekur links http://gn.sytes.net/index.php?file=Forum&p...d=4&thread_id=4 Vins grib but tads pats ka worm un uzlicis pat sev tadu pasu avateru Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Attached File ( Number of downloads: 3662 ) hlnowon_eng.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 ROFLMAO worm's tagad var justies lepns, ka jaunā paaudze grib viņam līdzināties. Viņš tagad ieņem tādu, kā elka statusu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Nosaukums jau ar labs cs.gangland.lv = bandu valsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Arprāc kā man besī kopēšana.. Tanī forumā jābūt rakstītam WORM MŪSU KARALIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Atbildes uz bieþâk uzdotiem jautâjumiem: - Gribu slotu: Tad palasi sho te - Gribu tiesiibas serverii: Privati neko nedodu, gribi kaut ko? Naac te. - Bet esmu forsh un gribu tiesiibas, vai uzliksi? Plzzzzzz!!!!1!!11!11: nee - PLZ novaac banu, es neesmu vainiigs!: Palasi ðajâ sadaïâ augshejos (svarîgos) topikus... - PLZ novâc banu, es vairs tâ nedarîðu: Aizmirsti... - PLZ palîdzi man uztaisît serveri (vai vienalga kaut ko citu): Visu nepiecieðamo informâciju var atrast forumâ lietojot meklçtâju un smadzenes. Vai arî lietojot tanti googli. Ja nemaldos k-kam gign foruma bija raxtits k-kas lidzigs. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 (edited) http://www.poppydog.com/forum1.do?id=34000...o%3Ftiid%3D7882 es kautkadas klanu majas lapas skatoties atradu, ka ar vini taisa all star game gluzhi ka gign, nu ok tas nav tik traki, ka dzekam fantazija nestrada, bet nosaukt komandas par pamatskola un visusskola[*pasmej].. neticu, ka pashi vini to izdomaja P.S. disable tavs avatars kustas manas muzikas ritma Edited May 30, 2006 by m3phi5t0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 vienkaarshi siikie pidinji neko savu nevar izdomaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 P.S. disable tavs avatars kustas manas muzikas ritma HeHe kas pa dziesmu? Tagad skatos loti daudzi spiko no gign. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 HeHe kas pa dziesmu? es nez kautkada outkast Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 lol psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 xXx ie4eko sito http://gn.sytes.net/index.php?file=Team lidzigs niks ne? vini 4ista naw normali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 (edited) lol psc necenties noliegt, ka neesi iejaukts! man patiik vinju dizains - smukas zilas kraasinjas. dazhviet tur ir labi kraasu efektinji, kaadu nav gign. briizhiem mani paarnjem liela nepatika pret shiem ''kopeeshanas policistiem'', piemeeram, disable, kursh ienjeemis galvaa sho domu, ka atrodot kaarteejos ljautinjus, kuri njem labu piemeeru no pieredzes bagaataa un ilgpastaavoshaa gign, guus iespeeju novaakt statusu ''magjisks daunis''. kauns! ne jau viss gign'aa ir veidots ar pashu izdomu. Edited May 30, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 (edited) necenties noliegt, ka neesi iejaukts! man patiik vinju dizains - smukas zilas kraasinjas. dazhviet tur ir labi kraasu efektinji, kaadu nav gign. briizhiem mani paarnjem liela nepatika pret shiem ''kopeeshanas policistiem'', piemeeram, disable, kursh ienjeemis galvaa sho domu, ka atrodot kaarteejos ljautinjus, kuri njem labu piemeeru no pieredzes bagaataa un ilgpastaavoshaa gign, guus iespeeju novaakt statusu ''magjisks daunis''. kauns! ne jau viss gign'aa ir veidots ar pashu izdomu. Par to "maģisks daunis" man ir pilnigi vienalga! Man vienkarsi kretine tie kas njem cita tekstus nu labi lai kope bet ne vards varda kas vini pasi nemak k-ka to tekstu savadak uzraxtit! k-ko iznemt araa un k-ko ielikt ieksa! Un "xXx" nav iejaukts 100% vins jau ar tadiem botiem nespeletu vinu serveri pings ~200 Un tapat tas dizains naw ne vinu veidot neka prosta noka4ats no neta kas tur baigi liels darbs paris pogu spiedieni un majas lapa roka atliek tikai uzinstalet! Edited May 30, 2006 by Disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 ja es tur buutu iejaukts tad cuukas lidotu! ja neredzat lidojosas cuukas tad tas nav mans niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Nu nezinu. Man tā all star game`06 userbars ieprikoļija tā normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Signature jau ari vārds vārdā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ja nemaldos k-kam gign foruma bija raxtits k-kas lidzigs. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Bet vins pat kopet nemak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Man to sūdu never vaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ūūū, nu forši. Ne pirmā, ne pēdējā reize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Nez kādēļ, bet man arī nevar vaļā ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Nav ne pirmais ne pedejais gadijums,ka pashi nevar izdomat neko,bet kope citus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 Never vala tapec kad vins izrubi savu kompi jo vinam web serveris uz vina pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 es brīnos kāpēc disable te var kaut ko rakstīt ja viņam teorētiski ir 150% warns? interesanti, ka viņš liek linku, kur kaut kas tiek kopēts no gign, pats esot reālais eņģelis. Lai gan piesiet viņam nekādu kopēšanu es īsti nevaru, man tomēr kopēšana neizraisa tik lielu riebumu, kā tāda debīla reklamēšana ar ko Disable pavisam nesen aktīvi nodarbojās. tā kā tā lapa vairāk neiet, tēma slēgta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts