Jump to content
GIGN Forum

Pirmā Istaba 2

Recommended Posts

sūds smile.gif uztaisot to kvadrātiņu tajā virsskatā nekas uz 3d skata neparādās.

oo taisīju vēlreiz - ja kamera nav 3d textured variantā tad kaut kāds sūds tur parādās, ja ir 3d textured tad nekas neparādās.

tas 3d textured logs reāli saks, neko nerāda.

bļe izbesījos reāli, beigās nahaļavu visu pēc kārtas spaidot un besoties ka tajā debīlajā 3d logā nav nekādas pārvietošanās iespējas sanāca ar mwheelu atzūmot normāli tā lai kaut ko var redzēt. Baigais bags.

un tu aizmirsi pateikt ka iekrāsojot sarkanu to kluci ar viņu tajā pašā logā neko izdarīt nevar, vajag kādā no trim citu skatu logiem darboties.

un kā tu tādu 3d dabūji? man viņš vienkārši taisnstūri uztaisīja (tikai tekstūrainu)

man teiksim noderētu kaut kāda 3D rotēšana a to viņš tizli rāda no augšas kaut kā

pielietojot savu nenormālo intelektu izštukoju kā pielikt 4 sienas arī tajā debīlajā skatā. Joprojām tikai nav zināms kā viņu pagriezt, tāpēc es ne sūda neredzu, tikai no sāniem.

lol, odiņ, tev grūti bija uzrakstīt par camera tool izmantošanu? smile.gif

oo, spēlējoties ar zoom + camera tool, var dabūt visus vajadzīgos rakursus.

diezgan smags tutoriālis

5/10 smile.gif

4to TbI TyT /7u3dbILLI ? biggrin.gif

man bija doma par visiem tiem tuuljiem uzrakstit atseviskju tutoriaali, bet nu par camera tool var arii te piemineet smile.gif

• 3 weeks later...
sūds smile.gif uztaisot to kvadrātiņu tajā virsskatā nekas uz 3d skata neparādās.

oo taisīju vēlreiz - ja kamera nav 3d textured variantā tad kaut kāds sūds tur parādās, ja ir 3d textured tad nekas neparādās.

tas 3d textured logs reāli saks, neko nerāda.

bļe izbesījos reāli, beigās nahaļavu visu pēc kārtas spaidot un besoties ka tajā debīlajā 3d logā nav nekādas pārvietošanās iespējas sanāca ar mwheelu atzūmot normāli tā lai kaut ko var redzēt. Baigais bags.

un tu aizmirsi pateikt ka iekrāsojot sarkanu to kluci ar viņu tajā pašā logā neko izdarīt nevar, vajag kādā no trim citu skatu logiem darboties.

un kā tu tādu 3d dabūji? man viņš vienkārši taisnstūri uztaisīja (tikai tekstūrainu)

man teiksim noderētu kaut kāda 3D rotēšana a to viņš tizli rāda no augšas kaut kā

pielietojot savu nenormālo intelektu izštukoju kā pielikt 4 sienas arī tajā debīlajā skatā. Joprojām tikai nav zināms kā viņu pagriezt, tāpēc es ne sūda neredzu, tikai no sāniem.

lol, odiņ, tev grūti bija uzrakstīt par camera tool izmantošanu? smile.gif

oo, spēlējoties ar zoom + camera tool, var dabūt visus vajadzīgos rakursus.

diezgan smags tutoriālis

5/10 smile.gif

smiliez.de_2469.gif man naw taadi 4 skati un man tur augshaaa naw raxtiic camera!! biggrin.gifsmiliez.de_2538.gif

• 2 weeks later...
smiliez.de_2469.gif man naw taadi 4 skati un man tur augshaaa naw raxtiic camera!! biggrin.gifsmiliez.de_2538.gif

1. te vis ir galiigi dirsaa pirmais man kautkaa sanaka ,bet cilveecijnsh iespruudis un neko nevar izdarii.

2. nevaru vair uztaisiit sv sienas tik griidu paplashinaat un viss!!! kjip aliec sinas un snakaa tikuntaa griida! violent1.gifviolent1.gifviolent1.gifviolent1.gifviolent1.gifviolent1.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gif

• 2 weeks later...

ai man neviens nepalidzeju ar Hammer biggrin.gif Pats visu apguvu un nokonfigureju. Starpcitu nav jega atseviski taisit tutoriali par to ka nokonfiguret, jo tas jau ir skaidra ENG valoda paskaidrots Help failaa. Hammer Editors isteniba nieks vien ir bet ja gribi normali karti uztaisit tad gan vajag lielu pacietibu.... wink.giftongue.gif

• 4 weeks later...
ai man neviens nepalidzeju ar Hammer biggrin.gif Pats visu apguvu un nokonfigureju. Starpcitu nav jega atseviski taisit tutoriali par to ka nokonfiguret, jo tas jau ir skaidra ENG valoda paskaidrots Help failaa. Hammer Editors isteniba nieks vien ir bet ja gribi normali karti uztaisit tad gan vajag lielu pacietibu.... wink.giftongue.gif

Un es domaju ka es vienīgais visu pats atkodu smile.gif JOKS

Bet redzi tiem kas nesaprot angļu valodā raxtīto help nekas nesanāk un vajg latviskotu tutoriāli

Bet ja kas tas helps nekam citam arī neder, jo ja vajg atrast kas tie par erroriem ko izmet compilacijas loga tad tu esi tupikā, jā protams ir pieraxtīts ej uz Valves forumu un prasi, it kā man būtu laika un standarta erroru listi tak iemest helpā varēja.

Jā jā labu karti vari taisīt ilgi, un vienalga neko labu neuztaisīt, bet kas nu kuram ir laba karte, gaume tak atšķiras(piemērs man labāk patīk 1. dusts nekā 2. a lielākajai daļai laikam otrādi, tā spriežu pēc GIGN.lv statiem)

Velns kurš tur pieminēja ka 3d view sucks, piekritīšu attiecībā uz to ka nevar neko kustināt, bet pats skatīties var no sirds patikas, parasti lietoju wheel-zoom + navigation arrows (groza kameru, nevis kustina viewpointu)

Ja vajg defaultās pogas WASD streifo un kustina, kā arī ir opcija mouse-look; tu dabū crosshair un vadi tāpat kā game. Nevajag spiest pogas nahaļavu dusmojoties uz progu a to vel saspiedīsi velns zin ko.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...