Jump to content
GIGN Forum

Laurinho10

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Laurinho10's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Kaadu pluginu vajag lai serverim buutu 100% straadaajosh rank??? man ir kaut kaadi statsx.amxx un veel viens ar liidziigu nosaukumu bet kad serverii grib apskatiities ranku(/rank) tad visiem raada Your rank is 1 of 1 with...(pashi zinaat kas tur ir) manaa serverii ir speeleejushi daudzi bet visiem pie ranks ir taads? Kas par vainu???
  2. Manam draugam ir neliela probleema ar CS speeleeshanu ljoti daudzos serveros - vinjam raada ka tur vinjam ir BAN. Vinjam ir Techonet internets un vinsh domaa, ka arii kaadam/kaadiem citam/citiem datoram/datoriem ir taads pats IP un tas/tie kam ir shis/shie dators/datori ir chiiteri un vinjiem shajos serveros ir BAN un taa kaa mana drauga un taa/to datora/datoru IP ir vienaadi tad arii vinjam shajaa serverii ir BAN! Vai taa vareetu buut un ja nav tad kas vareetu buut par vainu? Un veel viena lieta - kaa var nomainiit IP adresi??? Man ir taada proga IPSwitcher Basic v1.3 bet es tur visu neemaaceeshu izdariit... Noteikti kaads zin kaa var nomainiit IP adresi vai nu ar sho programmu vai ar kaadu citu vai kaa savaadaak???
  3. Noteikti daudzi mani peec shitaa Topic uzskatiis par riktiigu bet es tikai vakar regjistreejos un gribeetu zinaat: kaa var dabuut labaaku, krutaaku, cjipa, liimeni, vaardu (es pagaidaam es nuubish)? Piemeeram citiem ir Advanceets malacis (kaut kaa taa), malacis, geks, Kuls pacans... un ta veel tur ir taadi oranzhi kvadraatinji apakshaa... kaa lai es kljuustu krutaaks???
  4. Ew Macho viss ir normaali un viss raadaas! Tutorial ir labs! Es ar, kad pirmaas reizes meegjinaaju man neraadiijas tas "klucis", bet peec tam "ieraudziiju", ka pirms taa kvadraata vilkshanas jaauzspiezh Block tool! Un tad viss ir kaartiibaa!!!
  5. Paldies par padomiem bet es jau pats atrisinaaju savu probleemu: nokachaaju jau gatavu(nocrackotu) swds.dll failu un viss ir kaartiibaa!!! Pirms tam domaaju kataa crackoshana nav vajadziiga un man nemaz liidz galam neizdevaas to swds.dll nocrackot! Pats biju vainiigs...
  6. Luudzu paliidziet man atrisinaat sho probleemu - man ir savs serveris, kad es to iesleedzu caur vizuaalo palaishanu tad viss ir kaartiibaa un visi var ieiet, viss straadaa, javascript:emoticon('') bet ja es to iesleedzu caur console tad, kad es eju speelee un pie Favorite servers gribu ieiet manaa serverii man izmet uzrakstu: "VALVE validation rejected" Ko tas noziimee un kas ir jaadara lai es serveri vareetu laist caur console? Please help!!!
×
×
  • Create New...