Oddish Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 te bija [link] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 sūds uztaisot to kvadrātiņu tajā virsskatā nekas uz 3d skata neparādās. oo taisīju vēlreiz - ja kamera nav 3d textured variantā tad kaut kāds sūds tur parādās, ja ir 3d textured tad nekas neparādās. tas 3d textured logs reāli saks, neko nerāda. bļe izbesījos reāli, beigās nahaļavu visu pēc kārtas spaidot un besoties ka tajā debīlajā 3d logā nav nekādas pārvietošanās iespējas sanāca ar mwheelu atzūmot normāli tā lai kaut ko var redzēt. Baigais bags. un tu aizmirsi pateikt ka iekrāsojot sarkanu to kluci ar viņu tajā pašā logā neko izdarīt nevar, vajag kādā no trim citu skatu logiem darboties. un kā tu tādu 3d dabūji? man viņš vienkārši taisnstūri uztaisīja (tikai tekstūrainu) man teiksim noderētu kaut kāda 3D rotēšana a to viņš tizli rāda no augšas kaut kā pielietojot savu nenormālo intelektu izštukoju kā pielikt 4 sienas arī tajā debīlajā skatā. Joprojām tikai nav zināms kā viņu pagriezt, tāpēc es ne sūda neredzu, tikai no sāniem. lol, odiņ, tev grūti bija uzrakstīt par camera tool izmantošanu? oo, spēlējoties ar zoom + camera tool, var dabūt visus vajadzīgos rakursus. diezgan smags tutoriālis 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 4to TbI TyT /7u3dbILLI ? man bija doma par visiem tiem tuuljiem uzrakstit atseviskju tutoriaali, bet nu par camera tool var arii te piemineet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 man ar to kameru neraadaa kaa cs'aa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Kur atrodas sita vieta palidzesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 kāda vieta? Tas ir textūras nosaukums Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Da ne ka pieklut tur , tiesi taja vieta ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Es domaju ka tur Pie tam Textures var pieklut klat ? me ni bum bum .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Psc ja jibal pirmaja reizee tads cakars bet pectam saprotami Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ojj ... bet paga ir viena problema es nemaku izdarit to pedejo punktu ka var izstiept tas sienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 fit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ble tikunta nesaprotu kur tas fit ir paskaidrojiet plzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 sūds uztaisot to kvadrātiņu tajā virsskatā nekas uz 3d skata neparādās. oo taisīju vēlreiz - ja kamera nav 3d textured variantā tad kaut kāds sūds tur parādās, ja ir 3d textured tad nekas neparādās. tas 3d textured logs reāli saks, neko nerāda. bļe izbesījos reāli, beigās nahaļavu visu pēc kārtas spaidot un besoties ka tajā debīlajā 3d logā nav nekādas pārvietošanās iespējas sanāca ar mwheelu atzūmot normāli tā lai kaut ko var redzēt. Baigais bags. un tu aizmirsi pateikt ka iekrāsojot sarkanu to kluci ar viņu tajā pašā logā neko izdarīt nevar, vajag kādā no trim citu skatu logiem darboties. un kā tu tādu 3d dabūji? man viņš vienkārši taisnstūri uztaisīja (tikai tekstūrainu) man teiksim noderētu kaut kāda 3D rotēšana a to viņš tizli rāda no augšas kaut kā pielietojot savu nenormālo intelektu izštukoju kā pielikt 4 sienas arī tajā debīlajā skatā. Joprojām tikai nav zināms kā viņu pagriezt, tāpēc es ne sūda neredzu, tikai no sāniem. lol, odiņ, tev grūti bija uzrakstīt par camera tool izmantošanu? oo, spēlējoties ar zoom + camera tool, var dabūt visus vajadzīgos rakursus. diezgan smags tutoriālis 5/10 man naw taadi 4 skati un man tur augshaaa naw raxtiic camera!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomis Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 man naw taadi 4 skati un man tur augshaaa naw raxtiic camera!! 1. te vis ir galiigi dirsaa pirmais man kautkaa sanaka ,bet cilveecijnsh iespruudis un neko nevar izdarii. 2. nevaru vair uztaisiit sv sienas tik griidu paplashinaat un viss!!! kjip aliec sinas un snakaa tikuntaa griida! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Kur atrodas sita vieta palidzesi eem man tas pac question Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 izlaboju Link to comment Share on other sites More sharing options...
linerix Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ai man neviens nepalidzeju ar Hammer Pats visu apguvu un nokonfigureju. Starpcitu nav jega atseviski taisit tutoriali par to ka nokonfiguret, jo tas jau ir skaidra ENG valoda paskaidrots Help failaa. Hammer Editors isteniba nieks vien ir bet ja gribi normali karti uztaisit tad gan vajag lielu pacietibu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurinho10 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Ew Macho viss ir normaali un viss raadaas! Tutorial ir labs! Es ar, kad pirmaas reizes meegjinaaju man neraadiijas tas "klucis", bet peec tam "ieraudziiju", ka pirms taa kvadraata vilkshanas jaauzspiezh Block tool! Un tad viss ir kaartiibaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 ai man neviens nepalidzeju ar Hammer Pats visu apguvu un nokonfigureju. Starpcitu nav jega atseviski taisit tutoriali par to ka nokonfiguret, jo tas jau ir skaidra ENG valoda paskaidrots Help failaa. Hammer Editors isteniba nieks vien ir bet ja gribi normali karti uztaisit tad gan vajag lielu pacietibu.... Un es domaju ka es vienīgais visu pats atkodu JOKS Bet redzi tiem kas nesaprot angļu valodā raxtīto help nekas nesanāk un vajg latviskotu tutoriāli Bet ja kas tas helps nekam citam arī neder, jo ja vajg atrast kas tie par erroriem ko izmet compilacijas loga tad tu esi tupikā, jā protams ir pieraxtīts ej uz Valves forumu un prasi, it kā man būtu laika un standarta erroru listi tak iemest helpā varēja. Jā jā labu karti vari taisīt ilgi, un vienalga neko labu neuztaisīt, bet kas nu kuram ir laba karte, gaume tak atšķiras(piemērs man labāk patīk 1. dusts nekā 2. a lielākajai daļai laikam otrādi, tā spriežu pēc GIGN.lv statiem) Velns kurš tur pieminēja ka 3d view sucks, piekritīšu attiecībā uz to ka nevar neko kustināt, bet pats skatīties var no sirds patikas, parasti lietoju wheel-zoom + navigation arrows (groza kameru, nevis kustina viewpointu) Ja vajg defaultās pogas WASD streifo un kustina, kā arī ir opcija mouse-look; tu dabū crosshair un vadi tāpat kā game. Nevajag spiest pogas nahaļavu dusmojoties uz progu a to vel saspiedīsi velns zin ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Bet redzi tiem kas nesaprot angļu valodā raxtīto help nekas nesanāk un vajg latviskotu tutoriāli Tiem vajag bezmaksas nošaušanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Papriekš jāaizsūta uz Īriju pastrādāt pie angļu valodas, bet ja pēc tam nesaprot tad Tiem vajag bezmaksas nošaušanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 man jautaajums odinj a ja man nav taa griidas textuura kur lai vinju izrauju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 man jautaajums odinj a ja man nav taa griidas textuura kur lai vinju izrauju? nu izraut jau var daudz kur... Bet tas bija piemērs un tu vari likt da jebkādu textūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 uzliec mazaaku grind un parbaudi vai dzekins nav iemiits zemee kaa nagla! man arii taa bija! paarbaudiiju un viss iznaaca ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now