Guest H!vemind Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Kas tur smieklīgs, tur kkas nepareizs? vinjs domaa ka ar tadiem rezultaatiem mees vinnesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Latvija rulleee! Tagad 1:0 Naumovs plosaas! dzekam un Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 (edited) vinjs domaa ka ar tadiem rezultaatiem mees vinnesim Neredzu tur nekādus rezultātus, tie ir spēļu laiki. EDIT: PS nu jau 1:1 Edited May 5, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Sākums labs, cerams, ka neizies kā olimpiādē Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Nu spēle bija diezgan normāla neskaitot to, ka mēs 90% spēles spēlējam 4vs5. Šoreiz Naumovs apliecināja savu meistarību pa pilnu klapi. p.s gaidam 7dienu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 naumovs kaa muuris staaveeja , paspeeju bilete, kaut kaads anglis man pa 10ls pardeva vienk psc tagad balss nav vienk Latvija rulle ar gurkji pa sienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 (edited) ĀĀĀĀĀRGHHHH! Tikko no Kronvalda bulvāra atkūlos. Nu gāja vienkārši burvīgi. Sākumā satikāmies ar flashbacku pie Origo, un palēnām dūrām uz Kronvalda parku, kur netālu dzīvoja draugi, ar kuriem vajadzēja satikties. Aizmočijām pēc aliņiem, pa ceļu satikām ļoti daudz Norvēģu fanu, no kuriem daži mums uzbļava:"LATVIA DA BEST " Devāmies pie kanālmalas iztukšot aliņus, un nu jau bija pienācis pulkstens 21:00. Gājām ieņemt labākās vietas pie ekrāna. Pēc prmajām 5 minūtēm ausis kļuva nedzirdīgas no trokšņa, kas valdīja viss apkārt . Un tad Latvija negaidīti iemočīja vārtus, un atskanēja atombombas sprādziens no pūļa... 1. perioda beigas nevarēju nociesties, jo tā gribējās mīst Kad nu pienāca 1. perioda beigu signāls, mēs ar flashback notināmies no pūļa un gājām mīst. Tagad būs visjautrākais... Karoche ja, mēs ejam tur pie kanāla un sākam mīst , bet pēkšņi es dzirdu ka fb saka:"BĻAD man nenāk ārā !"Es, jau piemīzis kanālu, šim saku, nu davai ej pie tā koka un nokārtojies. Un tā fb savā dabā kaut kur nolīda un pamīza, bet es jau pa to laiku meklēju, kur pārējie palikuši, bet tomēr viņus neatradu, un pavadīju visu 2. periodu viens pats bļaustoties ar apkārtstāvošajiem , bet pirms 3. perioda atradu viņus un varējām močīt tālāk. Kad atskanēja spēles beigu signāls, Kronvalda bulvāri pārņēma vēl nebijis skaņu vilnis LATVIJA - LATVIJA Secinājumi - FB un pārējie man piepūta un piesiekaloja abas ausis, man sāp kājas un es gribu gulēt.. BTW bukuci un whitesnake tā arī nemanijām. Kurš ies svētdien uz spēli LATVIJA - Somija? FB tu normāli tiki mājās? EDIT Tikko ar Jurko noklausījāmies kaut kādu OZOLA dziesmu, kurā viņš dziedāja, ka AUSTRUMBLOKS ir gatavs bliezt Ok pietiks! GN GL HF Edited May 5, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 jaa tik sakariigu sniegumu no muuseejiem sen nebiju redzeejis, tikai ar tiem sodiem pilniigi dirsaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 esmu dzirdējis no drošiem avotiem, ka vorobjos esot kko licis hokejistiem auguma, ka šie sūdīgi nospēlējuši. es uzskatu, ka spēle bija vienkārši lieliska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 aj aj aj Latvija-Čehija (1:1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 (edited) esmu dzirdējis no drošiem avotiem, ka vorobjos esot kko licis hokejistiem auguma, ka šie sūdīgi nospēlējuši. Vorbjevs preses konforencē pateicas faniem (EDIT) Vorobjovs sev raksturīgajā lakonismā pateicās par vētraino atbalstu līdzjutējiem, bet vienlaikus arī norādīja, ka lielā atbildības sajūta, spēlējot savā laukumā, spēlētājus sasaistījusi. "Komanda cīnījās ar milzīgu pašatdevi, un tas mums ļāva izcīnīt šo punktu. Pretinieks šodien bija labāks visos spēles komponentos," sacīja Vorobjovs. "Zaudējām divcīņas atpalikām arī ātrumā, tādēļ hokejistiem nācās pārkāpt noteikumus. Par zaudētajiem vārtiem daļēji atbildība jāuzņemas arī Naumovam. Kopumā varu teikt, ka nospēlējām neveiksmīgi, uzbrukumā izveidojām labi, ja pusotru momentu". Edited May 6, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Citēju Vorobjevu Vorobjovs sev raksturīgajā lakonismā pateicās par vētraino atbalstu līdzjutējiem, bet vienlaikus arī norādīja, ka lielā atbildības sajūta, spēlējot savā laukumā, spēlētājus sasaistījusi... interesants cilveeks tas vorobjovs - par sevi runaa treshajaa personaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 FB tu normāli tiki mājās? Blja, es skrienot knapi paspeeju uz peedeejo mikrinju Telefons man bija nospraadzis, ja mikrinjsh buutu aizgaajis, buutu dziljaa pakaljaa Bet vispaar visa taa speele un visa taa atmosfeera bija pa pirmo, man veel tagad ausis dzhinkst no taa trokshnja, kas tur bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 es veel joprojaam esmu diezgan kurls , speeleju uz volume 1 tagad... lai kaut ko vareetu dzirdeet balss arii nav taa kaa gaidaam nakamo speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Nee, cepure nost musejo prieksha! Vel tagad bik kljudaini rakstu tik zhel, ka galva sap, bet dusma par to, ka varejam vinnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 (edited) Čempionāta pirmais lielais pārsteigums (aiz lv ničas) ir tikko noticis. Baltkrievija uzvarēja Slovākiju - 2:1 Edited May 6, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Čempionāta pirmais lielais pārsteigums (aiz lv ničas) ir tikko noticis. Baltkrievija uzvarēja Slovākiju - 2:1 lol, un es domāju, ka 23:30 pa TV3 būs tiešraide Šodien Šausmenīte 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 lol, un es domāju, ka 23:30 pa TV3 būs tiešraide Šodien Šausmenīte 3 Pa LNT??? Moshk raadiis arii 4 naakosh 6dien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 neejam offtopic ... Vienk lv visus izownos shajaa grupaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 nu ja vinnees somus, tad jau buus kaut kas nopietns Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 (edited) Šodienas rezultāti Krievija - Kazahstāna (10:1) Zviedrija - Ukraina (4:2) Šveice - Itālija (3:1) Baltkrievija - Slovākija (2:1) p.s Naumovs pēc pirmās spēļu dienas pirmajā vietā pec noķerto metienu procenta! Edited May 6, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 hmm parsteigums ... baltkrievija uzvar slovaakiju psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 6, 2006 Author Report Share Posted May 6, 2006 Psc kaa krievs kadus 6 vai 7 vartus ielaida kritiena(leciena), naiiiiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 psc buus janoskataas kaads atkaartojums ar to speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Baltkrievija - Slovākija (2:1) shita spele bij' ok skatijos pa viasat sport 1! Un tiri vai shoka paliku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now