waplet Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 saac izmantot savas Peleekās shunas Norkizz i vislabaakais vnjhs vienmeer paliidz!! ;)aa tu nevari pateikt savu skype niku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 aa tu nevari pateikt savu skype niku? Nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Nee kapee? nu lplzzzzzz n pasaki kaa buy zone ielikt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Pirmkart es nesu urla jo es esmu latvietis bet tig un ta paldies! Nē, nē. Tas nebija domāts, ka tu esi urla! Vnk es tā linkus saucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofler Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 EDIT: Kofler, žēl tikai, ka tur nevar redzēt attēlus, tas diezgan svarīgi ir. Hmm. Man tāds gļuks ir tikai vienai pamācībai. Pārējās visas iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 nu pasakiet kaa avr Kvadraatu par sliipu trep vai tiltinju nu plzz pasakiet!! nu luudzu juus tachu makat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofler Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Velreiz un lēnāk. Nekā nesapratu ko tu tur nemāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 (edited) nu pasakiet kaa avr Kvadraatu par sliipu trep vai tiltinju nu plzz pasakiet!! nu luudzu juus tachu makat!! kad uzdod jautaajumu paprieks piepulle arii savas atmirushaas smadzenes lai neteereetu citiem to svariigo laiku, ko pvada pie PC. Luuk lejaa atkal ir bilde, bet vairaak jautaajumus neuzdot. iedoshu linku kur rakstits vairaak http://johnyjk.eclub.lv/ gan pa byzone utt. Edited May 3, 2006 by drinkits Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofler Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Sliktākajā gadijumā var arī uztaisīt sākumā to tavu tiltiņu horizontālu un tad rotējot viņu nostādīt pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) Uztaisuju mapi, bet tikai vel viena problēma. Viss ir traki tumšs, kaut gan ir pat divi light_environment . Pacheko kāds pls kas tad tur īsti ir. EDIT: Hmm. Man tāds gļuks ir tikai vienai pamācībai. Pārējās visas iet. Man gan attēlus nerāda visās šajās nodaļās. Kā izveidot vienkāršas durvis Kā izgriezt sienās caurumus Trepju izveide Kā uztaisīt debesis EDIT2: Nezinu, vai man jau pievienotajā mapē ir game parameters, bet nu tai, ko es tagad papildinu ir uzlikts pie info_game_parameters, ka neviens nevar iepirkties, bet tomēr tas nestrādā. Edited May 3, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 sory par spam, tikai gribu atdzīvināt šo topiku. Plss kāds palīdzat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) sory par spam, tikai gribu atdzīvināt šo topiku. Plss kāds palīdzat. ea ar tiem lightiem labi nemaaku bet buy znone varu uztaisiit!!taisiit tad?bet ja tve jau ir tad ieej tajaa entity kur ir game_parametrs_tad kaut kaads buy un tur uzliec ka visi var pirkties nevis neither CT's neither T's!! Edited May 4, 2006 by waplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ea ar tiem lightiem labi nemaaku bet buy znone varu uztaisiit!!taisiit tad?bet ja tve jau ir tad ieej tajaa entity kur ir game_parametrs_tad kaut kaads buy un tur uzliec ka visi var pirkties nevis neither CT's neither T's!! Man liekas, ka tu nesaprati. Man tieši vajag, lai nevarētu iepirkties, bet lai es liktu vienalga ko. Tik un tā visi var iepirkties. Taču par to gaismu ir daudz lielāka problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Man liekas, ka tu nesaprati. Man tieši vajag, lai nevarētu iepirkties, bet lai es liktu vienalga ko. Tik un tā visi var iepirkties. Taču par to gaismu ir daudz lielāka problēma nu nez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now