Jump to content
GIGN Forum

Garumziime

DrugDealer
 Share

Recommended Posts

Man nava kopsh taa laika kad izdzeesu to tildes vaardniicu , jo vina pisa ( burtiskaa noziimee ) cs'u , mby novelc ''Tildi'' , no googles kkur ... smile.gif

P.s - noname , kur vinu var dabuut , to karodzinju ?

stfu.gif

Edited by ecology

Man taadu nemaz nevar izveeleeties , vot kaa ...

ediite : kur var dabuut tildi ? lmfao.giflmfao.giflmfao.gifcrying.gifcrying.giflaughing4.giflaughing4.gif

ediiite v2 : kur var dabuut vinu , lejupielaadeet , nodouvloudot utt , jo man vina nava laikam , tiko mekleeju pie Pfiles un nebijaa /....... ^)^

Ediite v3 : tew liekaas ka esmu milionaars ? sad.gif

Edited by ecology

Man taadu nemaz nevar izveeleeties , vot kaa ...

ediite : kur var dabuut tildi ? lmfao.giflmfao.giflmfao.gifcrying.gifcrying.giflaughing4.giflaughing4.gif

ediiite v2 : kur var dabuut vinu , lejupielaadeet , nodouvloudot utt , jo man vina nava laikam , tiko mekleeju pie Pfiles un nebijaa /....... ^)^

Ediite v3 : tew liekaas ka esmu milionaars ? sad.gif

Pameklē pa Latvija torrentiem, es savējo www.torrents.lv vilku, bet vairāk laikam tilde tur nav!

Kas tas par sveistu???? Kaadas Tildes un kaadi karodzinji??? mad.gif Lapajaa stuurii ir jaapuut ikonai LV uz zila fona... wink.gif Spied lapo Alt+burts... (Alt jaapuut nospiestam kad raksti ar garumziimeem)...

Peec nokluseejuma ir noteikti EN... Ja naf LV tad lien pie Regional And Language Options-->Language-->Details-->Add--> Latvian(QWERTY) un OK... Neaizmirsti tikai uzlikt kaa defalto savaadaak naaksies paarsleegties katu reizi...

Paarsleegshanaas kreisais Alt+ Kreisais Shift

smiliez.de_2428.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...