jerrico Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 mmm raxtiet visaas iespeejamaas valodaas, juus, tu jaunkundze, kungs... un pieraxtiet klaat kaadaa valodaa tas ir, kaut vai kjiiniski, jo vairaak uzraxtiisiet jo labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 juus, tu jaunkundze, kungs - latviski ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 tulkotājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 tulkotājs man pdsl, taadeelj jau prasu, liidz 18:00 jaabuut gatavam manam projektinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Kiinieshu val: kjū, kjā, pē atverveerdnīcēkjū Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Smaceni noīsini savu parakstu. ĀTRI. Izlasīju tavu poustu un tev 20 vārnas - gan par parakstu, gan par idiotismu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 Kiinieshu val: kjū, kjā, pē atverveerdnīcēkjū ja man buuytu vaardniica vai kkas tml... es paliidziibu neluugtu... varbutu tomeer sagaidiishu paliidziibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Smaceni noīsini savu parakstu. ĀTRI. Izlasīju tavu poustu un tev 20 vārnas - gan par parakstu, gan par idiotismu. Nu vienu bildi driikst atstaat?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) japaaniski - omaesan, temae, misu, misuta spaaniski - ustedes, usted, señorita, señor franciski - toi, te, mademoiselle, monsieur Edited April 10, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 vaaciski - sie, du, frдulein, herr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 vaaciski - sie, du, frдulein, herr frдulein bija austrija otra pasaules kara laika. tagad vacija un tai apkart ir vnk frau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Hugo, tu tieshaamdomaa, ka anfisa, kas dziivo/dziivoja vaacijaa nezinaas labaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Italiski - voi , tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 frдulein bija austrija otra pasaules kara laika. tagad vacija un tai apkart ir vnk frau frau ir kundze, frдulein ir jaunkundze. un prasiija par jaunkundzi. jaasaka gan, frдulein muusdienaas kaut kaa neizmanto tik biezhi. bet kuru gan veel par jaunkundzi saukaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 frau ir kundze, frдulein ir jaunkundze. un prasiija par jaunkundzi. jaasaka gan, frдulein muusdienaas kaut kaa neizmanto tik biezhi. bet kuru gan veel par jaunkundzi saukaa? du bist eine frдulein!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 aa, nu, mums skolaa dazhi uchuki taa dazhreiz muus, meitenes, sauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 un mums vienai skolotajai nav nekas pretii ja vinju sauc par frдulein Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 krieviski - Vi , ti , eij pacan kapeiki dash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) LV - juus, tu, jaunkundze, kungs | ENG - you, you, miss, mister Edited April 10, 2006 by VincenT- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Norvēģiski - Dere, du, ung frue (2 atsevišķi vārdi), herr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 dziivo/dziivoja vaacijaa saveejaa taa teikt man 7 gadi vaaczemee anfisa --> es pieneemu ka ta jo biju diezgan ilgas brivdienas vacija un nevienu reizi nedzirdeju bet vesturiskaja filma par austriju 2ta pasaules karaa gan bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ja jau mees (vismaz paaris postus augshup) apspriedaam fraulein (slinkums likt tos umlautus), tad peec manaam domaam, tam vaardam ir vairaak taada negatiiva noskanja, taa ta kaa mazliet velk uz taadu njirgaashanaas pusi, bet laikam jau anfishai patiik, ka vinju taa sauc. un man tikai seshi gadi vaacijaa ta ka man hugo ieliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ja jau mees (vismaz paaris postus augshup) apspriedaam fraulein (slinkums likt tos umlautus), tad peec manaam domaam, tam vaardam ir vairaak taada negatiiva noskanja, taa ta kaa mazliet velk uz taadu njirgaashanaas pusi, bet laikam jau anfishai patiik, ka vinju taa sauc. un man tikai seshi gadi vaacijaa ta ka man hugo ieliek neesmu teikusi, ka man patiik, ka mani taa sauc (mani taa nemaz nesauc). un kaa jau teici, taas ir tikai Tavas domas. un runa neklaajaas par to, kaa shis vaards izklausaas, bet gan par to, kaada vinjam ir noziime. fakts ir, ka Frau noziimee kundze un Frдulein noziimee jaunkundze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now