Jump to content
GIGN Forum

Acc

MareX
 Share

Recommended Posts

Mareks

20 gadu [lai gan tas maz ko ietekmee]

Liepaaja

bla bla bla .... u.t.t u.t.t ja kaadam vajadziiga siikaaka un detalizeetaaka informacija par mani ... vienmeer chat.118.lv #liepaaja vai "gign

Shis taakaa buutu meegjinaajums ieguut sev tiesiibas uz gign serv.

Es ceru ka sheit nespeelee liela loma cik daudz laika pavadu uz gign serv., speeleeju nenoteiktos laikos un nenoteiktos daudzumos, gan dienas laikaa gan nakts laikaa, paarsvaraa nakts laikaa.

Meedz buut briizhi kad nav adm. un kad prasaas neliela riiciiba pret speeleetaajiem kas lieto blakus lietas smile.gif onanee vai lieto cdhack un veel visaadu veidu uuber progas kas atljauj vinjiem veiksmiigaak speeleet toist chiitot

Reason prieksh acc : speeleshana nakts laikaa , un suudziibas no citiem speeleetaajiem par uz to briidi neesoshu adm. klaatbuutni, domas man par sevi ir pozitiivas ... bet neesmu narciss .. gan jau pratiishu riikoties

Gaidu juusu viedokljus !

ak jaa .. luudzams nerunaat caur pukjeem ...

Guest darek

pa manam, Tu prieksh admina parak maz spele, Tev pat nav 50 stundu smile.gif kad normali skaitas tik ~300 happy.gif man pat ir pari 410 smile.gif bet nav man acc.

1.

var jau arii uz paarbaudes laiku

JĒGA???

2.

Ja tev iedotu accessu, tas nebuutu godiigi pret citiem, kas uz servera speelee daudz ilgaak un buutu to vairaak pelniijushi

Pilnīgi piekrītu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...