MareX Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Mareks 20 gadu [lai gan tas maz ko ietekmee] Liepaaja bla bla bla .... u.t.t u.t.t ja kaadam vajadziiga siikaaka un detalizeetaaka informacija par mani ... vienmeer chat.118.lv #liepaaja vai "gign Shis taakaa buutu meegjinaajums ieguut sev tiesiibas uz gign serv. Es ceru ka sheit nespeelee liela loma cik daudz laika pavadu uz gign serv., speeleeju nenoteiktos laikos un nenoteiktos daudzumos, gan dienas laikaa gan nakts laikaa, paarsvaraa nakts laikaa. Meedz buut briizhi kad nav adm. un kad prasaas neliela riiciiba pret speeleetaajiem kas lieto blakus lietas onanee vai lieto cdhack un veel visaadu veidu uuber progas kas atljauj vinjiem veiksmiigaak speeleet toist chiitot Reason prieksh acc : speeleshana nakts laikaa , un suudziibas no citiem speeleetaajiem par uz to briidi neesoshu adm. klaatbuutni, domas man par sevi ir pozitiivas ... bet neesmu narciss .. gan jau pratiishu riikoties Gaidu juusu viedokljus ! ak jaa .. luudzams nerunaat caur pukjeem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Tam ,cik tu spēlē uz servera ir liela nozīme,bet man jau liekas, ka tu puis pa velti rakstīji šo pieteikumu.....domāju ka nebūs tev nekas.Ja mans personīgais viedoklis,tad tas ir negatīvs neēsmu vispār ievērojis šo cilvēku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 nu nez ... cik zinu neesmu no stikla .. zem 118 speeleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 shito es zinu. smuki spele un ir diezgan sakarigs ;P atbalstishu ka vien varu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 salīdzinoši mazs redzams Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 var jau arii uz paarbaudes laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 pa manam, Tu prieksh admina parak maz spele, Tev pat nav 50 stundu kad normali skaitas tik ~300 man pat ir pari 410 bet nav man acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Ja tev iedotu accessu, tas nebuutu godiigi pret citiem, kas uz servera speelee daudz ilgaak un buutu to vairaak pelniijushi, sore, bet tevi pat neesmu ieveerosjis severii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 nerunaassu caur pukkeem, tu par maz speelee gignaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 1. var jau arii uz paarbaudes laiku JĒGA??? 2. Ja tev iedotu accessu, tas nebuutu godiigi pret citiem, kas uz servera speelee daudz ilgaak un buutu to vairaak pelniijushi Pilnīgi piekrītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now