HoLLow_LiFe Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 vislabaakaas ciigas ir LM man no marlboro mute paliek tada eljaina bet nu es pipeju tikai pa tusinjiem kad esmu paalii Es ar tagad tā cenšos, un sanāk ar diezgan normāli (pīpēt pa tusiņiem). Smaržīgā (Harwest vaniļas or zemeņu cigarešu tabaka, Lukoil pa 3 ls) spārda pakaļas, tik man apnika ar viņām ņemties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 LM p.s. bruunais baarklijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 (edited) LM? p.s. bruunais baarklijs tumshi zilais baarklijs Edited April 2, 2006 by niger Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 PsC nesaac tas ir shausmiigi stulbi kr4e bla es pats tagad nemos nevaru atmest ka man tas riebjas kr4 naudu met arra un boja vesaliibu labak es reibinoshu izdzeru nekaa to jo**** tabaku piipeju tas ir pats stulbakajs kriit uz nerviem CIGARETES SUX!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 p.s. bruunais baarklijs Es no sākuma izlasīju kā "brāķis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 man no marlboro mute paliek tada eljaina lol, tad jau katru reizi būsi kautko netā saēdies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 NEko citu kā vilkt savās plaušās kā "Vainilla", vai "Menircio" nav jēgas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardyu Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Bruunais Barclay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 arii bruunais baarklijs. liekas, ka kko taadu, ko tu meklee ir pagruuti atrast, cik es esmu meegjinaajis visaadus shitus taa pat nekas taads, kas sniegtu lielu baudu un buutu aromatizeets, pie tam no kura nebuutu slikti nav atradies Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ko jus ar cigaretem? CIGARI Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Saku peec pieredzes, nesaac, taa buus labaak ... Pats tagad atmest nevaru !(( Noziliiju 1pac dienaa, =\\\ tas saakumaa liekas kruti ka piipee, bet ar laiku tu gribeesi atmest, bet nevareesi .. !! Bet taa piipeejamas ir marlboro ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 vispar zonini, kas te pipee gadeli vai varbut divus butu labak metushi nost.Nekas labs jau tas nav katraa zinjaa.Velak baigi atsaucas uz veselibu.Saku pec pieredzes...man jau tagagd ir gruti parvaret savu 7stavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Lieto liftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 lifta nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 lifta nav parasti LIFTIEM jaabut jau no 7-staaviigaam maajaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 parasti LIFTIEM jaabut jau no 7-staaviigaam maajaam nu tad varu informet ka ir loti daudz maju ar septinjiem staviem kuros nav liftu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Neesmu smēķētājs, bet reizi nedēļā, apmērma, tomēr gribās ievilkt kādu dūmu. Bet tā kā nēesmu pieradis, man parasti, vienkāršas cigaretes liekas riebīgas. Tāpēc es vēlētos atrast kādas sev piemērotākas cigaretes, no kurām es gūtu zināmu baudu, nevis sliktu dūšu un reiboņu galvā. Trijos vārdos varu aptuveni raksturot cigaretes, kādas es vēlētos: aromātiskas, vieglas un "garšīgas" Esmu provējis Parliament... šķiet pieņemamas, bet tomēr gribētos kaut ko aromātiskāku. Iepriekš pateicos! nuu es nezinu, pacik esmu smeekjeetaajs no piipeeshanas juutu zinaamu baudu, tas vairs nav taa pat taa jau ir vajadziiba... bet par tevi runaajot ieteiktu uzsmeekjeet cigarellas, nezinu vai jums tur (kur?) tu dziivo paardodas taadas mazas cigarellas pa 15 kapeikaam, labi smarzho, garsho + plastmasas filtrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 (edited) Es ieteikty Captain Black diezgan padaargas uz tirgus atradiisies ar vanillu ar shokolaadi ar ogu garshu P.S Man ar ir pretiigi no cigareteem bet no shitaam naw Edited April 18, 2006 by RIkkY Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 es tev iesaku nesmekjet vispar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now