Dream Posted November 11, 2003 Report Share Posted November 11, 2003 Sveiki GIGN admini ! Rakstu jau otro reizi pieteikumu, bet taa pat rakstiishu visu, jo ieprieksheejo reizi uzrakstiju diezgan nepilniigi. Mani sauc : Jaanis Dziivoju : Riiga, Purvciemaa Paziistu dazhus gign adminus piem. Lethal, Yankee Ceru arii uz Gign adminu atsauciibu, NESPAMOSHANU, NEDIRSHANU nevaidziigu. Man 14. novembrii buus nets maajaas taapeec domaaju, ka speeleshu pa dienas vidu ljoti daudz un tas ir galvenais iemesls, kapec velos shiis tiesiibas. Bet domaaju ka shiis tiesiibas vareetu iedot arii visam d2_Team klanam. Bet ja tomeer nevar tad taas var iedot arii tikai man Muusu memberi(ja jums tie ir svariigi): d2_Team | RoBoNs d2_Team | Dream d2_Team | FreeLancer d2_Team | Bl00d_Hunt3r Un vel ir taadi keksi kaa lirels, kas domaa ka vinjsh var buut vairaakos klanos. Vinsh ir piemeeram gsg-9 vel un velkautkaada vinsh tur bija, bet tas nava tik svariigi. Kartes mainiishu un arr taisiihu vairaak peec savaam iegribaam, protams ieveeroshu gign servera normas. Isteniiba, ja juus taas tiesiibas tomeer iedosiet mums, vai ari man, vajadzeetu tikai slay,slap,arr,kick,changemap(ar voti un bez) neko vairaak, lai gan sanaaca tomeer vairaak nekaa biju domaajis. From Dream to GIGN admins. PS.Ljoti gribu shiis tiesiibas tomeer shoreiz dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 11, 2003 Report Share Posted November 11, 2003 Kartes mainiishu un arr taisiihu vairaak peec savaam iegribaam , protams ieveeroshu gign servera normas. you said it all.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 12, 2003 Author Report Share Posted November 12, 2003 Macho tas bija domaats, ka es neuzklausiishu iipashi ko tauta grib, taisiishu votes uz taadaam mapaam uz kaadaam pac gribeeshu, bet tikai tad kad nebuus kaads augstaaks admins iekshaa. Dariishu visu kaa ir pierasts uz gign servera : arr kartes saakuma, vote map kartes beigas, bet ja nebuus neviena admina cita un buus nupat saakusies karte kas man besii un nepaaraak patiik arii paarejiem speeleetajiem es to vienkaarshi nomainiishu . Es censhos buut godiigs ! Un es neprikoliishos arii vieniigais kapeec es baidos kape varteetu klanam neuzlikt ir tapeec , jo robona delj jau nonjeema criminaliem tiesiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 12, 2003 Author Report Share Posted November 12, 2003 Un veel viena lieta, ja kas ownage jeb yankee mums ar freelanceru jau piekrita uzlikt tiesiibas, bet neuzlika laika vai kautkaadu citu iemeslu delj. Delj taa un arii delj taa ka man buus internets maajaas es arii prasu shis tiesibas un isteniiba esmu diezgan paarliecinaats ka man taas uzliks. Tapeec ceru ka tu macho mani nepiekaasiisi un uzliksi taas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 omg.... he didn't say it all.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilwarrior Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 No manas puses rec Dream'am un Freelancer'am , paareejiem d2 klana memberiem diez vai var dot . RoBoNs ir lloti emocionaals un baigi rupjsh , bl00d hunter neesmu redzeejis un nevaru par vinu neko spriest . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 nu ja jau evilwarrior, saka ka jaadot tad jau jaadot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 par klana tiesiibaam tu uzreiz vari aizmirst - robons izsaka visu taisiishu votes uz taadaam mapaam uz kaadaam pac gribeeshu you said it all the second time... ok - es vienkaarshi miilu piekaast cilveekus - ne suuda tev nedoshu. ak un neliela piebilde. TU GAN ESI GUDRS. VISIEM gign speeleetaajiem ownage ir gandriiz uzlicis tiesiibas bet kaut kaadu iemeslu deelj vinjiem tomeer vinjas nav uzliktas. Un nez kaapeec tev liekas cilveekiem netiek pieshkjirtas tiesiibas? Vai tik tie nebuus kaut kaadi iemesli... geezuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilwarrior Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 btw , daudzreiz esmu redzeejis ka ienaak "4U" un tad tiek nickname nomainiits uz "d2_team RoBoNs" 4U = RoBoNs ? Vai vienkaarshi vini ir braalli un ir uzlikts tas admina config... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 aj pareizi... aizmirsu paroli nomainiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 Un vel ir taadi keksi kaa lirels, kas domaa ka vinjsh var buut vairaakos klanos. Vinsh ir piemeeram gsg-9 vel un velkautkaada vinsh tur bija, bet tas nava tik svariigi. Nu tu gan mani vienkaarshi aizvainoji, nosaucot mani par TAADU ! Es jau teicu, ka eju prom no jums, un btw esmu TIKAI UN VIENIIGI GSG-9 ! Taakaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 btw , daudzreiz esmu redzeejis ka ienaak "4U" un tad tiek nickname nomainiits uz "d2_team RoBoNs" 4U = RoBoNs ? Vai vienkaarshi vini ir braalli un ir uzlikts tas admina config... robons ir viens pretiigs vecis ar resnu muti un vinjsh nav 4U vinjsh vienkarshi spele no diusa ar vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 Es saaku skatiities kad jums nepatika robona 200 rr ) un 4u niku vinjs izmanto lai tiktu serverii iekshaa jo vinjam ir free slots.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 btw , daudzreiz esmu redzeejis ka ienaak "4U" un tad tiek nickname nomainiits uz "d2_team RoBoNs" 4U = RoBoNs ? Vai vienkaarshi vini ir braalli un ir uzlikts tas admina config... robons ir viens pretiigs vecis ar resnu muti un vinjsh nav 4U vinjsh vienkarshi spele no diusa ar vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 Es apbriinoju tik pashpaarliecinaatus kexuz: ...prasu shis tiesibas un isteniiba esmu diezgan paarliecinaats ka man taas uzliks. Tapeec ceru ka tu macho mani nepiekaasiisi un uzliksi taas.Macho, peec shiteksta - vai tu saproti ka tas ir maajiens ar mietu ka tev tas ir jaadara Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 ok - es vienkaarshi miilu piekaast cilveekus - ne suuda tev nedoshu. komooooooooooooooon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 13, 2003 Author Report Share Posted November 13, 2003 ok - es vienkaarshi miilu piekaast cilveekus - ne suuda tev nedoshu. Eu nu TU TAK NEESI PIDARS MACHO vai arii esi? Uzliec taas tiesiibas esi normaals vecis nevis kautkaads pedinsh par kaadu es tevi vislaik saukaaju !!! Lirel tu jau kopsh briizha kad aizgaaji uz gsg-9 neskaities vairs d2 klanaa ta ka man piekaast par tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 ok dazhiem pidariem veel tiesiibas tiek izsniegtas.... BET! Bet ne stulbiem pidariem - taadiem kaa tev. Taaka esi nekas taalaak suuds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 dream nosakuma tu likies normals bet vispaariibaa peec shitaa topica.... par tevi var spriest ka tu patieshaam esi viens liels pretiigs smerdelis. Nosaakuma tu pat likies pieaudzis bet tagad ... ko tu tagad brauc lirelam virsuu "tipa man par tevi piedraazt " bet no saakuma saaki staastiit kaa vinjsh juus nabaga varonjus pameta PS man tagad ir pretiigi eest pusdienas jo es lasu tavus tekstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 nu ta karoche lai shodien liidz 18:00 buutu tiesiibas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 ...Eu nu TU TAK NEESI PIDARS MACHO vai arii esi? Uzliec taas tiesiibas esi normaals vecis nevis kautkaads pedinsh par kaadu es tevi vislaik saukaaju !!!... Da, ble, man vienk vaardu vairs nav. Vai tieshaam 15-18 gadus atpakalj Dzemdiibu namaa taadus "braakjus" sataisiijushi. Dream ---> Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 COLE, domaa ka vinju dzemdiibu namaa pienjeem, man jau liekas ka vinju kaapostos atrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 Kaapostos var atrast "taarpinjus" no kuriem izaug smuki taurinji... Shis gadiijums nebuus iistais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 tad paliek iespeeja ka staarkjis atnesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted November 13, 2003 Report Share Posted November 13, 2003 Tu laikam pac nerubii ko raxti ... Muusu memberi(ja jums tie ir svariigi): d2_Team | RoBoNs d2_Team | Dream d2_Team | FreeLancer d2_Team | Bl00d_Hunt3r Un vel ir taadi keksi kaa lirels, kas domaa ka vinjsh var buut vairaakos klanos. Vinsh ir piemeeram gsg-9 vel un velkautkaada vinsh tur bija, bet tas nava tik svariigi. Shis man liekas kaut kaa neiet kopaa ar shito Lirel tu jau kopsh briizha kad aizgaaji uz gsg-9 neskaities vairs d2 klanaa ta ka man piekaast par tevi. Vispaar jau buutu labaak, ja tu pasekotu kaadreiz liidzi tam ko tu dari, OK ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts