robbins Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Es vairs cs nespeeleeju! neesi vienīgais. Sanāca tā, ka iekļuvām Eiropas komandu astoņniekā un būs jābrauc uz Maskavu spēlēt, tad arī sapratu, ka tas CS pilnīgas muļķības ir... Edited March 11, 2006 by robbins Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Kādi 3 mēneši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 kops no majam speleju- 3 nedelas max Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 3 meeneshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ar visaam speeleem ir taa ka speeleeju kaadas ~2 nedeeljas katru vai katru otro dienu pa 1-3h (kameer apniik vai ir kas cits ko dariit) un tad pametu uz kaadu meenesi vismaz jo atbesaas. Tagad ir pirmaa nedeelja kopsh atsaaku speeleet cs, pirms tam bija apm. 2-3 nedeeljas @ project.wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Nesen apritēja gads kopš spēlēju cs, sākumā gan nedaudz cs:s, kādus 2 mēnešus. Pārtraukumi ir bijuši mazie, ne ilgāk par 10 dienām, bet neviens apzināti. P.S. ecology, beidz mainīt tos avatarus, savādāk nevar ielāgot tavu seju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ir bijushas ljoti daudz pauzes , ilgaakaa 2 meeneshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dips Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Man bija vis lielakais 1gads gad es speleju Muonline!!Pe ctam man izbanoja no muonline apr to ka es obozral adminu! Dad es saku spelet atkal cs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 10 moku pilnosas dienas bez PC , kad biju nometnee . Un man arii sovasar uz vinju jaabrauc ;( Taa ir sporta nometne kur ir tiesaa vaarda nozimee mokosa ! Pagaasvasar atbraucu un 2 nedelas nevareeju paiet normaali . Staigaaju klibodams un ar saaposaam visaam malinjaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 1 gads ,iemesls taads pats kaa ali tikai pc bija 4ut 4ut labaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 neesi vienīgais. Sanāca tā, ka iekļuvām Eiropas komandu astoņniekā un būs jābrauc uz Maskavu spēlēt, tad arī sapratu, ka tas CS pilnīgas muļķības ir... tu gribeeji teikt Ziemeljeiropas 8niekaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 tu gribeeji teikt Ziemeljeiropas 8niekaa. da man liekas, vinjsh vispaar kaut ko smagi dirsh! Un man ar cs ir taa pat, kaa Erikam - gribu speleeju, gribu nee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 da man liekas, vinjsh vispaar kaut ko smagi dirsh! Un man ar cs ir taa pat, kaa Erikam - gribu speleeju, gribu nee! nē, nē, viņš gribēja teikt Eirāzijas komandu trijniekā. Čalis vienkārši sakautrējās par saviem panākumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 nē, nē, viņš gribēja teikt Eirāzijas komandu trijniekā. Čalis vienkārši sakautrējās par saviem panākumiem. Par teemu runaajot - kaads meenesis kautkad pagaajshpavasar, kad vecais pc nospraaga un jaunais netika tik aatri iegaadaats. Tagad arii niikstu bez cs, jo jaunais kompis remontaa. Totaali besii, ka nevar kaut nedaudz normaali paspeeleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 redzeesim, cik ilgi es izdziivoshu uz viena bf2. juutu, ka shis periods bez cs buus garsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keksisNR1 Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 lololo atkariigie pidinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts