DrugDealer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 buutu jauki, ja man pieshkjirtu... ...xkick, lai vareetu izkikot visaadus interesantus gadiijumus piem. ff / vai arii kkaadu chali kursh mani vai paareejos neiedomaajami kaitina etc. ....xslap, lai iekustinaatu kaadu indiviidu, kas kko aizdomaajies vai sazin ko dara! tik pat labi kaadu kursh iekjeeries kkaadaa mapes gljukaa etc. votemap (tas nebuutu ljoti nepiecieshams, bet par sliktu nenaaktu ) izmantotu reti, jo paarsvara visiem jau patiik kartes ko speelee, bet ja nu uzliekas kkas taads iipashi anaals ( tas atkariigs no tautas noskanjojuma ) varat buut droshi, ka tiesiibas nelietoshu nevajadziigi / nepiemeeroti utt. vaards- roberts age- 16 cs speeleeju no 1.6 pirmsaakumiem Domaaju, ka esmu pietiekami paziistams gignaa, un ziepes nesavaariishu... gignaa jau speeleeju kaadu gadu vai pat vairaak p.s. ja kkas veel truukst - zinjojiet varbuut radiisies jautaajums- kaapeec es neesmu bijis peedeejaa laikaa manaams? tas taapeec, ka man bija vajadziiga atpuuta + nebija laika nu labi ko vairs tur daudz - lemiet, tauta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 personīgi man nekas nav pretī, sakarīgs čalis, tik tev tur problēmas ar vecākiem. spēlēt tiec tik brīvdienās, laikam tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 meniks said: personīgi man nekas nav pretī, sakarīgs čalis, tik tev tur problēmas ar vecākiem. spēlēt tiec tik brīvdienās, laikam tā probleemas ir tagad tarisinaatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Receklis dzeks domaa ar galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezy Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 ReromenD solijums paliek solijums DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 forš bumbieris Bet adminu netrūkst. Minimāli traucē FF, bet no tā nav reāli tikt vaļā pilnībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 Set. said: forš bumbieris Bet adminu netrūkst. Minimāli traucē FF, bet no tā nav reāli tikt vaļā pilnībā vajadzeeja tev to pateikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 shitais dzekinsh lieto kiberdopingu, man vismaz vins tads aizdomigs likaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 supermens said: shitais dzekinsh lieto kiberdopingu, man vismaz vins tads aizdomigs likaas. 5 dopingus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 adminu ir pietiekami, kur nu veel pa dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 fasty said: adminu ir pietiekami, kur nu veel pa dienu nu man citreiz ir sanaacis (biezhi vien) ka adminu ir, bet nereagjee vai nu spec vai vnk iegaajis tiiaa un neizveeleejies skinu or smthn else ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 #GIGN @ chat.gign.lv nuu ja nopietni tad preksh tam jau ir Suudziiabs domaatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 (edited) fasty said: #GIGN @ chat.gign.lv nuu ja nopietni tad preksh tam jau ir Suudziiabs domaatas nu labi, bet nebuutu vieglaak pasham nokaartot? njaa par tiem 10cm... tas vareetu arii buut iemeslss Edited March 11, 2006 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Vieglāk protams būtu, bet tev tiesības vajadzīgas, lai tev būtu vieglāk? P.S. Adminu netrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 AllwOrth said: Vieglāk protams būtu, bet tev tiesības vajadzīgas, lai tev būtu vieglāk? P.S. Adminu netrūkst. laikam gan, truukt jau netruukst, bet nu kameer tas admins ienaaks serverii + veel ir bijis ka neviens negrib naakt tad tas 4iiters vai kkaads cits plajers normaali izved visus no pacietiibas - saakas dirshanaas un visaadi citaadi nevajadziigi suudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Pa dienu neēsmu redzējis ka serverī neatrastos vismaz viens admins,adminu netrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 (edited) te vareetu arii savas domas iepostot dr. pain / jurko / vei nez macho kas tagad tie galvenie te ir.. p.s. tas adminu netruukst ir taada 1/2 patiesiiba un 1/2, lai pateiktu laikam taa maigaak ka no REC... man vismaz taa liekas Edited March 11, 2006 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Tīri tā! Galvenie vairāk vai mazāk vadās pēc citu cilvēku izteicieniem, ja tu būtu lasījis šo ( kas tev bija jaizdara pirms liec te topiku) tad to daudzmaz saprastu...viņiem tikai japaskatās ko par tevi domā atiecīgie cilvēki (šai cilvēku grupai (laikam) varētu arī piederēt koma), bet pacik neviens no intresējošiem cilvēkiem par tevi neko nav teicis, tad vien tev būs jāgaida - kas atiecas uz mani - es par tevi neteikšu neko labu un neko sliktu, jo manas domas ir skaidras - adminu i pietiekami - un tu neesi nekads uberMONSTRS, kas manī iedvestu kādu UBERsimpātiju... EDIT: Aizmirsu pieteikt - tai vietā lai vislaik spamotu un pārvērstu šo topiku par čatu - varēji pasēdēt un pagaidīt iznākumu - kamēr nav lokots tev tomēr kādas niecīgas iespējas ir, laigan es neliktu īpaši lielas cerības EDIT2: Kretinē tas vārds REC Edited March 11, 2006 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 njaa to es biju palaidis garaam... bet savu es panaacu vismaz tu (dj erix) kko pateici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 nu te laikam viss ir skaidrs p.s. jurko - galvenais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts