archee [FR4G] Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Sveikas dūdiņas! Es gribētu uzzināt, kā var uzlikt šādu CS servera monitoru, kā ir GIGN.lv serveru sadaļā!? Kāds varētu lūdzu uzrakstīt skriptu??! Varbūt kāds no sistēmas adminiem var iedod kodu, kas ietu ar viņu lapas (GIGN.lv) starpniecību? Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 es domaju ka tev neviens nedos kodu! bet es tev aptieksu ka tas ir query Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 es domaaju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 pameklee google.lv es tur ilgi meklējot atradu daudz labāku nekaa gign.lv CS servera monitoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 pameklee google.lv es tur ilgi meklējot atradu daudz labāku nekaa gign.lv CS servera monitoru es atrasdu tikai html, gign jau ir tie pashi PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 slikti esi meklējis, es sev atradu ar php un vel kautkadiem skriptiem taisītu, bet es domāju ka es pārtaisīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Luudzu, sheit ir Query kas redzams GIGN lapas labajaa stuurii, bet protams tas ir tikai paarveidots Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 nu nez domā viņš ir tik labs!?!.. nevari iedot kādu link kur viņu srtādājošu var pastīties? slinkums pašam likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 www.game-monitor.com un serverspy.net- ja negribi 4akareeties ar skriptiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 www.game-monitor.com un serverspy.net- ja negribi 4akareeties ar skriptiem man gan labāk patīk čakarēties ar skriptiek jo tas gala iznākums ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 zel ka uzroku vecu topic ( pat loti) bet ka tad sakt 4akaresanot ap tiem skriptiem ? gribetos to uzinat vai ir tb kads editors vai kas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 zel ka uzroku vecu topic ( pat loti) bet ka tad sakt 4akaresanot ap tiem skriptiem ? gribetos to uzinat vai ir tb kads editors vai kas ? Buutu uzracis sho: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=6734&st=15 Nokachaa manu video pamaaciibu sheit: http://rip.sytes.net/gamestate_panel.wmv un paneli vai nu sheit: http://rip.sytes.net/gamestate_panel.rar vai arii tepat zemaak pie attachments! gamestate_panel.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now