Jump to content
GIGN Forum

archee [FR4G]

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by archee [FR4G]

  1. Garik buushu pateiciigs ja atveelesi tam pluginam dazhasminuutes Paldies!
  2. Es būtu ļoti pateicīgs, ja kādsman uzrakstītu līdzīgu pluginu, kā gign.lv serverī, kas automātiski restartē roundu pēc 30sec, ja serverī atrodas 2+ spēlētāji!
  3. Jā es zinu,ka tur būtu jālabo, bet nevaru atrast īsto failu!
  4. Tātad man ir savs serveris un es gribu viņu tādu normālāku pataisīt, bet nav pietiekamas zināšanas kā to panākt... Pietam šīs lietas interesē ne mani vienu vien! Lietas, kas jānoskaidro ir sekojošas: 1. Kā uzlikt vienkāršu CS servera monitoru, kā GIGN.lv - neizmantojot localhot un DB! Pārbauda vai serveris onlinā, ja ir izvada vienus datus, ja nav izvada ofline! 2. Kur lai dabūn kko līdzīgu GIGN.lv servera restarta pluginam?? Tipa pēc 30sec restartējas rounds! 3. Kurā failā var izlabot šīs rindiņas (You have been banned from server), lai varētu pārlabot uz (Tava pakaļa ir izbanota) ?? 4. Kur un kas jāliek, lai tad, kad lādējas serveris, tur kur rakstīts "Content hosting provided by:" rādītu banneri! 5. Pastāstiet kko noderīgu un interesantu, ko var izmantot serveriem! Paldies dūdiņas!
  5. wtfymwt? (what da f*** you mean with that?)
  6. Nezinu ko tu tur muldi, bet es zinu ka tu sho postu uzrakstiiji, lai tava posta 2. dalja vareetu atteikties uz tevis!!
  7. Protams, ka ir- bet man liekas, ka kādus ~18 slotus vajadzeetu vilkt ar pingu ~60, jo uz mana vecaa P4 1,4GHz 512RAM - bija 12 sloti (toreiz veel bija nosaukums CS Nice ) un visi speleja ar pingu ne vairaak, pa 80!!
  8. Man ir: AMD Athalon 2500+ 1024Mb RAM 7200RPM - HDD GeForce FX5900XT 128Mb 256Bit + mDSL pieslēgums! Cik slotus man serverī vajadzētu likt??! Un ja nu es panemu vietējo netu 10MB/s, bet reāli ir kādi ~4Mb/s?? Cik tad/?
  9. PINGO - Gluks ir taads ka SCROLLING MSG lago un serveri tas sh*ts bremzee! Ar manu AMD Athalon 2500+ 1024MB RAM - es + 1 speleetajs speleejaam ar lagiem = man~7 vinam ~70!!!! + nets man ir mDSL!!
  10. Ja godiigi - Tadi gluki pagaidaam nebijaredzeeti Galvenais ka ingo ar tas maita labi!
  11. Sveikas dūdiņas! Es gribētu uzzināt, kā var uzlikt šādu CS servera monitoru, kā ir GIGN.lv serveru sadaļā!? Kāds varētu lūdzu uzrakstīt skriptu??! Varbūt kāds no sistēmas adminiem var iedod kodu, kas ietu ar viņu lapas (GIGN.lv) starpniecību? Paldies!
×
×
  • Create New...