Jump to content
GIGN Forum

Spriidiitis

Mirstīgais
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Spriidiitis's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. es izmantoju XTCS un man temeklis ir kkada veida sa4akareejies ieveietosu screenu Kas amn jadara lai butu normals> temeklis.bmp
  2. Sveiki visiem izpalidzat tatad es nokopeju visu kas apakshaa un ctrl v iekshaa cs. un tgd envaru nopirkt awp =/ kas man jadara es gribeju typa kad izshuaij ar awp iuzreuiz knife uzmetaas... alias fast_sniper fs_on alias +awpshot "+attack; spec_next" alias -awpshot "-attack; use weapon_knife; slot1" alias fs_on "bind mouse1 +awpshot; alias fast_sniper fs_off; dev1; echo Fast Sniper ON; dev0" alias fs_off "bind mouse1 +attack; alias fast_sniper fs_on; dev1; echo Fast Sniper OFF; dev0" vai arii sho .... Alias "awp" "+attack;wait;-attack;slot3;wait;slot1" alias "+normshot" "+attack;wait" alias "-normshot" "wait;-attack" alias "onwp" "awpon;motd_write AWP script is [ON];motdread;bind F4 nowp;bind mouse1 awp" alias "nowp" "awpon;motd_write AWP script is [OFF];motdread;bind F4 onwp;bind mouse1 +normshot" bind "F4" "onwp" bind "mouse1" "+normshot"
  3. Man šis sūds bija viņs vnk ir domāts lai izlatītu informāciju noka4ājat atverat ka txt dokyumentu un viena vieta kur radisies majaslapa ieleic kko savu un vinsh visiem rakstiiis bet tu apt to nepmanisi iznjemot ja ir duadz kontaskti tad skype uzkaras bet tik un ta aizsuuta
  4. jā tā ir liela problēma. ja arī tu spēlē arzemju sreverī tev proptams būs lielāks ping neka viņie to nevar izmainīt ja nu vienīgi ļoti ātru netu priekš ārzemniekiem.
  5. Nu man ir galīgs sūds!! Manufacturer: System manufacturer Processor: Intel® Celeron® CPU 2.66GHz Memory: 1792MB RAM Hard Drive: 104 GB Video Card: RADEON X700 Series Monitor: SyncMaster 740N/179N,SyncMaster Magic CX721N/CX714N Sound Card: Realtek HD Audio rear output Speakers/Headphones: Keyboard: Logitech Mouse: Logitech RX 1000 Mouse Surface: Allsop Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254)
  6. nu to tu par brivu varetu kādam atdot.
  7. Nu protams ka es to izdariju jo mans cs nIKS IR WithinTemptation un ja ko es gribeetu spamot bute shis http://www.lineage.lv/home.php?r=250
  8. tie abi video ir ar wh un aim pats pateica video tasitaajs!
  9. Nūū nez, man AVG 8.0 neķer neko. Jūs jaw neredzējat kas sākumā bija... PILNĪGS GIGN... tgd jaw paspējis kko pārtaisīt. Nu lab ja vis kartība tad var dzēst VISU ŠO MILZĪGO postu ĀRĀ.
  10. JAW IEPRIEKŠ ATVAINOJOS GIGN PAR SPAMU BET ES NEVAREJU NEKĀDIGI AIZSŪTĪT PM. Nu Tātad kā es ļoti cienu gign.lv es gribēju parādīt gign kopēto Mājaslapu http://Impler.oo.lv . Vai tas kas ir tasijis šo mājaslapu var dabūt sodu vai kko tamlīdzīgu? Kkas saistīts ar autortiesībām? Lūdzu šo topiku izdzēst pēctam ka kāds no gign Moderatoriem vai Adminstatoriem vai ari Web cratoriem izlasīs.
  11. Da vinsh vienkarshi vac postus! P.S varat manejo izdzeest.
  12. KR4 kaa la ies dabonu sava zombie serveri taadu ka miglu????? kads zin kas jadara vai tas kaads plugins?? kur dabut.? un vel. --------- kaa lai uzliek ka zombie izskatas citi savadaak tur var zinu ka kaa skelets utt.. reku pic apmeram kko var redzeet :D Blin ar araa vispirms pamekle un tad jauta akd nevari pats atrast!!!! izmekleeji visu amxmodx.org?
  13. ta vari sapist visu sreveri ja visi dll faili kopa saiet un zme 1na nosaukuma.. vai exe zem viena padoma logiski :blelohs:
  14. Tev vispar tas trauce ??? jo man tas reali netrauce man bija couldn't connect un player1.... player2.... player3; uttt! ja tas nedara nekadus erorus vai ka avri atstaat nav ko pa problemaam
×
×
  • Create New...