Hazzer Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) Es esmu padzirdeejis (jau sen) par mircu telefona, ja kaads zin kur vinju varetu dabuut(wap adresi), (taa lai varetu caur telefonu atka4aat vai arii ta lai es caur zilzobu varetu parsuutit no datora) tad ludzu tik zinjojiet, mekleeju bet bez panakumiem... - Edited February 23, 2006 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 taa lai varetu caur telefonu atka4aat šitas izklausās diezgan interesanti predstavķi, kāds nodzerās līdz baltajām palītēm (teiksim kāds jūsu pazīņa), jūs piezvanat ātrajiem, kuriem vairs nav jāsteidzas pie nelaimē nonākušā, bet viņi caur mobīlo telefonu paņem un atkačā cietušo, cietušais atžirgst un kodiens var turpināties. ja tanī vakarā/naktī/rītā/dienā gadās vēl kāda šāda veida situācija, tad nav nekā vieglāka kā uzgriezt 03 un ātrie veica atkačāšanu pa telefonu ērti, ne? P.S. Why, do you like playing around with My, narrow scope of reality I, can feel it all start slipping I think I'm breaking down Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 hmm...4o ta kaut kaa nav galigi dzirdets par tadu lietu. Un ja kaut, kas tads arii eksiste, tad tas visticamak ir makasas pakalpojums un vel visticamak, ka Latvijas mobilo tikli tadas lietas nepiedavas un varu but pavisam drosh, ja arii buss iespejams kaut kaa to visu iedzivinat ir vajadziga kreditkarte un nevis debetkarte.Un shaja mirkli esmu parliecinats, ka Tev Hazzer tadas nav un nebus tuvakajaa laika.Taa kaa zoninj aizmirsti par tadu shtelli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) hmm...4o ta kaut kaa nav galigi dzirdets par tadu lietu. Un ja kaut, kas tads arii eksiste, tad tas visticamak ir makasas pakalpojums un vel visticamak, ka Latvijas mobilo tikli tadas lietas nepiedavas un varu but pavisam drosh, ja arii buss iespejams kaut kaa to visu iedzivinat ir vajadziga kreditkarte un nevis debetkarte.Un shaja mirkli esmu parliecinats, ka Tev Hazzer tadas nav un nebus tuvakajaa laika.Taa kaa zoninj aizmirsti par tadu shtelli. viss, ko tu uzrakstīji ir muļķības. Edited February 23, 2006 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 nu ja jau tu vyber esi tik gudrs, tad argumentee manas mulkibas, nebushu pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 nu ja jau tu vyber esi tik gudrs, tad argumentee manas mulkibas, nebushu pret. te nav ko argumentēt - viss ko esi uzrakstījis nav taisnība.mircu var dabūt par brīvu un Latvijas mobilo operatoriem tas nav nekādā veidā "jāatbalsta". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 nu luk viss , mani bija netaisniba - vismaz ir ieguts precizs info un esi ar pie reizes izpalidzejis Hazzeram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ar telefonu ieiej wap.guncha.lv tur pie downlodiem skaties vMirc. Isteniiba nav nekas dishh, bet ja tev ir atkariiba no irca tad tev noteikti noderees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 Es jau zinaaju kad ir tada mirca Biju dzirdeejis tikai nostaastos:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Ar telefonu ieiej wap.guncha.lv tur pie downlodiem skaties vMirc. Isteniiba nav nekas dishh, bet ja tev ir atkariiba no irca tad tev noteikti noderees. Dauni parādi man kaut vienu sadaļu wap.guncha.lv kur ir rakstīts DOWNLOADS or DOWNLOAD!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) 1. iespeeja - wap.guncha.lv (vismaz tur agraak bija!) 2. iespeeja - http://netgames.apollo.lv/portal/articles/3597 3. iespeeja - 3. iespeejas nav! Edited February 23, 2006 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Risinājums apmierina? Ā tu nevarēsi te atbildēt, jo te sākas spams un jāklapē ciet bodīte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts