Pusdzīvais Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 7dien noteikti kadam bus vieta. k-vai man vai wormam. + vienam no mums bus piekabe, taka toch tur bus kur apseesties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Okey! Bencik, šovakar aizskaitīšu. Dj Erix - nice signature edits Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2016 Author Report Share Posted August 10, 2016 Traffic tak kaut vai pie mums ieleks, spota neviens nekad nav atstats un netiks atstaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2016 Author Report Share Posted August 10, 2016 Rezumē, ko es atvedīšu ar kopējo naudu 1)Gaļas visādas ar dažādām mērcēm 2)Dārzeņu, ko grauzt tāpat un likt zupā (Tomāti, kartupeļi, gurķi, sīpoli, burkāni etc.) 3)Vienreizējie trauki, glāzes, miskastes maisi 4)Kečups, majonēze, krējums 5)Maize (gan baltā gan rupjā), noderēs pie zupas un brokastu maizītēm 6)Siers un desa 7)3in 1 kafiju + tēju Tas, kas pašiem no sevis ir vajadzīgs ir uzkodas un alkahols ar uzdzeramo, badā neviens nav bijis atstāts tikai kādam ir jātaisa. Tā kā šogad nesola baigo saulīti tad siltie dzeramie varētu brokastīs patikt. Uzreiz vajag pieteikties kādam, kurš gaļu palīdzēs cept, jo vienam tas nav jādara un parasti ir vairāk ēdāji kā cepēji. Tas, ka lietus līst šogad īstenībā nebūs problēma ir awesome spots, kur patveties un ugunskurs vienmēr arī lielākajā lietū ir dedzis. Tie, kas nav man samaksājuši, jūs esiet baigi perdeļi, lūdzu pasākuma laikā pienāciet un iedodiet bablo, jo es jūs esmu ierēķinājis un ņemšu pa virsu ēdienu pieliekot no sevis. @ beefs, daudz mantas neņem jo mums būs maza mašīna Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 pārskaitīju un ir vietas mašīnā turp braucu 5dien, atpakaļ 6tdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 (edited) Es varu arī ņemt piekto turp-apakaļā, kas tad man par vainu Tu labāk iedod savu telefonu studijā, lai man ir vakaros ar ko parunāt! Nav aktuāli vairs, runāšos ar botu. Edited August 11, 2016 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 vakar depo nopirku kapteini, tur litrs pa 14,80e naak. tas taa, ja kadam nesanak spirita ieskriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Tā kā man 5diena ir brīva, es gribētu kustēt uz spotu agrāk par 18:00. Ir kādā ekipāžā vieta, kuri izbrauc pa dienu? BOTA, ap cikiem tu taisies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 man vienalga cikos, man atvaļinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 man vienalga cikos, man atvaļinājums Eu, eu, kā tev tur ar tām vietām? No kurienes startē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 pagaidām esmu viens kā pirksts un startēju no Zepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Nu principā jau būtu jēdzīgi startēt ap 15:00 no Rīgas. Veikals + ceļš = 18:00 būt spotā. Ko domājat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 man der Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 (edited) pagaidām esmu viens kā pirksts un startēju no Zepa. Tad es pārlecu pie tevis!Man arī atvaļinājums, šodien iepirkšu kapteini un kolu pa lielam, attiešanas laiks nav problēma. Sapiķošu pa virsu, lai savāc mani no laivu ielas 3 - nav tālu no mūkusalas apļa. Edited August 11, 2016 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 ok 20 einaari pa virsu un der ja kas šodien plānoju iebraukt promo paskatīties cenu, jo vienmēr tur ir bijis lētāks kā citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Rimi Kapteiņa skidkas beidzās, Cenu klubā litrs 15 eur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Plikais ar savu beibi nebrau, taka man 2vas vietas atbrivojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 (edited) Ja mēs esam divi, tad neredzu jēgu kratīties ar savu mašīnu. Ir kāds, kas brauc rīt vakarā ap 18 un ar 2 brīvām vietām? Edited August 11, 2016 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 neaizmirsti ka divas ekipāžas jau nākamā dienā tinās lapās 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Afro, mēs ar tevi atpakaļ. Bota, atsvied savu numuru. P.S Es tagad dzīvoju Avotu 20. Tas ir pārbraucot salu tiltam tikai taisni pa lāčplēseni, tieši pa ceļam. Varam braukt iepirkties Alfā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Ooo, Gludais mans suseds tagad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 (edited) ok 20 einaari pa virsu un der20 eināri pa virsu un braucam atpakaļ svētdien?Tajā andrejsalas spirits and wines 14,99 1L kapteinis. Edited August 11, 2016 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Erix, ja plikie nebrauc, tad mēs mož arī varam ātrāk kustēt ārā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Mierīgi, man visa diena briva. Varu startet kad vien ir velme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Kr4 ap 15:00 savākšu kāmi un gāžam pēc gludā un tiekamies ar ērika ekipāžu alfā un kopistiski gāžam uz spotu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now