^Ali^ Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Tieši tā, uz malkas tādam baram cepināt gaļu ir čakarīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Ņemot vērā ka paliek ~50 eirobāņi uz oglēm, traukiem, dirspapīru un maisiem, tad vajadzētu pietik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 YOLO. Ja es veletos kadam masina iemest savas smagas parpalas (alko and stuff), pie kura tas varetu buut? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Beef, man Tava ideja par geokēčiem liekas ļoti laba. Tik ne priekš 5dienas vakara.Kā Spite teica, vainu 6dien ekskursijas laikā vai 7dien Un ja tīri teorētiski es visu izdaru kā plānoju, tad rīt vakarā/naktī braucu laukā, varu nobraukt gar Tevi un mantas paņemt. Bet to es rīt tik vakarā izdomāšu, jo pēc darba vel darīšanas padaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Meklēju auto 7dien atpakaļ tikšanai, un izskatās, ka arī 5dien turp tikšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 (edited) Beef, cik tev daudz to mantu? Satiksme, cikos tu teorētiski esi gatavs piektdien? Edited August 4, 2015 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 5diena brīva, gluži vienalga Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 (edited) Tad domāju ka varu paķert, ja tu būsi gatavs random laikā no 14 līdz 17 pus stundas periodā aiztransportēties līdz manīm. Edited August 4, 2015 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 4, 2015 Author Report Share Posted August 4, 2015 Protams, ka ogles buus cena, tapat ka trauki, miskastes maisi, maize ūdens un citas pašsaprotams lietas. Vienīgais, kas pašam jāpaņem līdzi ir Captain Morgan ! p.s. Deadalive par vietu pieņēmu, pieturam, bet TNZ es domāju, ka tev nebūtu problēmas no Rīgas atbraukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Esmu gatavs piemest naudiņu ceļam, tam nav problēmu.. Bet Rīgā, es varu būt tikai piektdienas vakaru ap 22:00-23:00.. Vai arī sestdien no rīta, cikos vien vajag.. Ir kādam kāds variants? Var mani paķert no Rīgas, autenes tuvumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 ^Ali man liekas grasījās 5dien vakarā vai 6dien braukt ne? sazinies ar viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 (edited) zbis! Thnx Tom! Keep in touch! Par GignCache - tad es varētu piektdien pēcpusdienā, kad ieradīšos pie deadalive, sasetapot jums fun vietiņas. Jautājums ir - vai ir interese par gigncachiem ceļā no valmiera - rūjiena - spots (plānoju šogad braukt pa šo maršrutu, lai apskatītu jaunas vietiņas) Beefs Edited August 4, 2015 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Taa jau laikam tradiicija par augustu shiem burzhinjiem, ja? Redzeeju, ka varbuut naakamgad vareetu buut pie usmas kaut kur... Gribeetos vismaz vienreiz uz vienu no shitiem aizbraukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 El Capitan 1L - 15.89 € @ Spirits&Wine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 5, 2015 Author Report Share Posted August 5, 2015 Taa jau laikam tradiicija par augustu shiem burzhinjiem, ja? Redzeeju, ka varbuut naakamgad vareetu buut pie usmas kaut kur... Gribeetos vismaz vienreiz uz vienu no shitiem aizbraukt. Vecīt tava ierašanās būtu pagodinājums, un jā nākošgad, mēs 90% augusta otrajā nedēļas nogalē brauksim uz Usmas ezeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Tā. Tā kā man te neparedzētas izmaiņas, tad: 1) Priecāšos pievienoties kādam turpceļā mašīnā piektdien ap 16:00 -17:00 no Rīgas. Priecātos izbraukt ap to laiku, ja ne, tad braukšu vakarā ap 19:30 ar Ali. P.S. Ali, Traffic brauc kaut kad agrāk un ne ar Tevi. 2) Priecāšos, ja kāds sestdien, kas brauc atpakaļ uz Rīgu (vai vismaz tuvāk Rīgai) varētu mani paķert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Tā. Tā kā man te neparedzētas izmaiņas, tad: 1) Priecāšos pievienoties kādam turpceļā mašīnā piektdien ap 16:00 -17:00 no Rīgas. Priecātos izbraukt ap to laiku, ja ne, tad braukšu vakarā ap 19:30 ar Ali. P.S. Ali, Traffic brauc kaut kad agrāk un ne ar Tevi. 2) Priecāšos, ja kāds sestdien, kas brauc atpakaļ uz Rīgu (vai vismaz tuvāk Rīgai) varētu mani paķert. Es par laikiem vēlāk pateikšu. bet izskatās ka pats jau ap trijiem mēģināšu plēst prom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Sestdien manuprāt Eriks brauc atpakaļ un viņam ir tukša mašīna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Es ap 19-20 startēju no Rīgas, ja nu kādam vajag, varu turpceļā aizvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=r0FaL-VWhzg&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dr0FaL-VWhzg&has_verified=1 Un kartejo gadu bez dziesmas neka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 yooo - vai cola ir japerk vai bus jau gala??? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 kolu tapat ka rumu gadaa pashi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Ja kādam ir pumpis matrača pumpēšanai, es būtu nēēēnormāli pateicīga, ja paņemtos līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Prismā ar prisma karti kaut kādi 30% nost, pie kases attapos, ka esmu atstājis viņu mājās. Žēl, bet kapteinim atteikt nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now