vbyuer Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Lol nu slovāki tak nav nekādi bremzēti loliti pret kuriem kaut kādas pāris realizētas izdevības būtu kaut ko mainījušas. Ja mēs samestu vārtus, viņi trešajā periodā nespēlētu tik defensīvi un močītu virsū. Tāpat, 6:3 pietiekami labi parāda, kura komanda tomēr ir biš skillotāka, nav nekāds neko neizsakošs vienu vārtu pārsvariņš. stabiņš, vārtu pārliktnis, divi nerealizēti 1vs1 izgājieni, neieskaitīti vārti + vēl debīlas kļūdas no aizsargu un/vai uzbrucēju puses aizsargājoties.Es citādāk kā neveiksmi to nevaru nosaukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ai nu labi Macho.. kamon.. nav jau runa par to, ka ja buutu iemetushi pa 2 vairaak, buutu vinneejushi.. vienk atkal atkartojas musuu komandas kljuudas... nemaak izmantot situaacijas un of course Slovaaki tomeer nav Sloveenji.. bet vienk stulbi tas, ka, var teikt, pashu vainas deelj arii ir tik shvaks rezultaats.. un ja godiigi, nemaz tik defensiivi slovaaki nespeeleeja.. Hosa un Demitra defaultaa bija muusu zonaa btw: alus? gde alus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 vienigais par ko man prieks ir Ozolioņš, ar visu savu alkoholismu(kush) taa bombi, ka prieks! Bet man kkaa ir po. uz shii olimpiskajaam speleet, veelvairak uz hokeju... gaidu pasaules chempi lai jau puikas iesildas pirms ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 nupat noskatijos sieviesu pusfinalu hokeja zviedrija-asv bija bullisos vinneja zviedrija un uz finaalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 oo buliishi.... tos vajadzetu redzet! riit jau crams, ka ir atkartojums, ne?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 oo buliishi.... tos vajadzetu redzet! riit jau crams, ka ir atkartojums, ne?! kursh raadiis atkaartojumu sievieshu hokejam? p.s. ja nu vieniigi, lai pasmietos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 stabiņš, vārtu pārliktnis, divi nerealizēti 1vs1 izgājieni, neieskaitīti vārti + vēl debīlas kļūdas no aizsargu un/vai uzbrucēju puses aizsargājoties.Es citādāk kā neveiksmi to nevaru nosaukt. Es nesaku, ka tā nav neveiksme, es saku, ka tie daži vārti tāpat nebūtu mainījuši spēles uzvarētāju. Un, protams, slovāku neizmantotās izdevības neskaitīsim, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 kursh raadiis atkaartojumu sievieshu hokejam? p.s. ja nu vieniigi, lai pasmietos to jau mes saucam par dirskriminaciju, vai piedotiet, diskriminaciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Es nesaku, ka tā nav neveiksme, es saku, ka tie daži vārti tāpat nebūtu mainījuši spēles uzvarētāju. Un, protams, slovāku neizmantotās izdevības neskaitīsim, ja? Daži vārti būtu ietekmējuši spēles iznākumu, un diez vai tas būtu -3 Latvijai, tā kā var gan teikt, ka slovākiem palīdzēja veiksme. darek - imo, tas jau bija atkārtojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 (edited) darek - imo, tas jau bija atkārtojums nu lol, aaa, bet kkas man tica, ka interneta ar visu varot redzet ganh tieshraides, gan atkartojumus! google! :/ EDIT: kaadas juusu domas par shiisdienas machu!? LV vs. SWE?! buus 5:4 Edited February 18, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 nu lol, aaa, bet kkas man tica, ka interneta ar visu varot redzet ganh tieshraides, gan atkartojumus! google! :/ EDIT: kaadas juusu domas par shiisdienas machu!? LV vs. SWE?! buus 5:4 Būs dirsā! Cerams ka Forsbergs ejot uz ledus nokritīs un salauzīs abas kājas + kāds viņam netīšām ielauzīs roku! p.s kāds zin kas pret Zviedriem stāvēs mums vārtos!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 18, 2006 Author Report Share Posted February 18, 2006 Darek - google vareetu buut '' internet tv '' ! btw. domaaju ka mes zviedrus vineesim , ( loti loti ceru ) GL Latvija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Domāju ka mēs zaudēsim ar 2-3 vārtu zaudējumu, bet nu brīnumi vienmēr notiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Mums jāvinnē zviedri. Kā nekā RUS vs SWE 5:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 un SWE vs LAT 7:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 18, 2006 Author Report Share Posted February 18, 2006 (edited) un SWE vs LAT 7:3 Zviedrija ir viena no tām nedaudzajām komandām, ko Latvijai tā arī pagaidām nav izdevies uzvarēt. Labākais sasniegums ar skandināviem bija neizšķirts 1:1, ko "sarkanbaltsarkanie" panākca 1997. gadā PCP ! P.s - Latvijas izlases sastāvs Vārtsargi - Artūrs Irbe, Sergejs Naumovs, Edgars Masaļskis. 1. maiņa: Kārlis Skrastiņš - Arvīds Reķis, Grigorijs Panteļejevs - Aigars Cipruss - Mārtiņš Cipulis. 2. maiņa: Sandis Ozoliņš - Atvars Tribuncovs, Aleksandrs Ņiživijs - Aleksandrs Semjonovs - Leonīds Tambijevs. 3. maiņa: Rodrigo Laviņš - Krišjānis Rēdlihs, Herberts Vasiļjevs - Ģirts Ankipāns - Vladimirs Mamonovs. 4. maiņa: Georgijs Pujacs - Agris Saviels, Miķelis Rēdlihs - Armands Bērziņš - Māris Ziediņš. P.s.s Jaatic Ka Artuurs Irbe - raadiis klasiku un nepadosies ! Latvija Latvija Latvija Latvija ! GL EDITE : '' Visi Sodien 18:00 atejiet no saviem *PC* un iemetiet acis Latvijas Spelee pret Zviedriem - Visi turam iikshkjus ! Edited February 18, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 jaa tas bija ideals cempis.... *gremdejas neskaidras atminas, bija 7 gadi* kaimins, kad latvija pakasa italiem pec kkada 4:0 laikam parsvara dabuja infarktu. latvija: zviedrija 2:5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Turēšu īkšķus vienlaikus gavilējot par Ilmāra Ceturto vietu! Tas bija grandiozi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 (edited) ak dievs cik pasīva spēle 1 periodā! 2 metieni pa pretinieku vārtiem visā periodā. Man miegs uznāca ,skatoties 1 periodu! Cerēsim , ka latvieši mainīs spēles stilu, savādāk šī spēle ir norakstīta... GL EDIT izrubīju nahren TV! 5 minūtēs 3 padirsti vārti! Vēmiens nāk skatoties, kā mūsējie spēlē! Beigu rezultāts 0:7 Edited February 18, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 nu nemaakam pret Zviedriem speeleet.. taa tas i ja vel Amerikaanjus un Slovaakus panjeema uz tiiriem pretuzbrukumiem, un vinju kljuudaam.. ta shite tas iisti neder un arii pietruukst taa skilla lai Zviedrus saliktu, kaa Krievi.. taa speele vienkaarshi ownoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Jaatic Ka Artuurs Irbe - raadiis klasiku un nepadosies ! Artuurs nebija vartos, jo tiek taupits pret Krieviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Irbe pat nav piereģistrēts šai spēlei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 ak dievs cik pasīva spēle 1 periodā! 2 metieni pa pretinieku vārtiem visā periodā. Man miegs uznāca ,skatoties 1 periodu! Cerēsim , ka latvieši mainīs spēles stilu, savādāk šī spēle ir norakstīta... GL EDIT izrubīju nahren TV! 5 minūtēs 3 padirsti vārti! Vēmiens nāk skatoties, kā mūsējie spēlē! Beigu rezultāts 0:7 eu aabram, ja tu nerubii neko tad neraksti.. btw beigu rezultaats 1:6 ps zviedriem intresanta vaartu starpiibas statistika spelees.. +5/-5/+5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 (edited) eu aabram, ja tu nerubii neko tad neraksti.. btw beigu rezultaats 1:6 ps zviedriem intresanta vaartu starpiibas statistika spelees.. +5/-5/+5 Ko tad es nerubīju? mūsējie 1 periodu kapāja kā vilki un bija skatāma spēle varbūt neredzēju TO 0:7 es tikai minēju, jo 2 perioda 5 minūtēs tika ielaistas 3 ripas vai tā nebija? BTW kas tev liek domāt, ka es esmu ābrams! Edited February 18, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 lab myb bik paarspiileeju.. bet nu sporta komentators no tevis sanaaks taads pashvaks speele neatshkjiiraas periodos.. vieniigi zviedri saaka briivaak speeleet 3'ajaa periodaa.. tos 3 vaartus zviedri iemeta uz vairaakumiem.. nevis tapeec ka muuseejie vairs nemaaceetu speelet.. bet vienk sodus sataisija neforshi peec kaartas.. btw speele chehija somija owno.. jagru norm bortaa ieblieza, soms dabuja 5+20min.. un tagad chehi ik pa paaris min saak almost kauties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts