atkars Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Shis ir more fun - gateri/gathers u.c dazhaados nosaukumos 10man 5vs5 premade speele. Noshaut pauliju, kreejumu un vieteejo maddn buutu more fun nekaa sanjemt lodi pieree no MM chiitera, kursh 360 noscope caur sienu ar botganu mauc. Uztaisiiju steam grupu, lai buutu vienkaarshaak nolasiities un uzshaut savaa starpaa - http://steamcommunit.../groups/gateris "Paspēlēt savā starpā ir interesantāk par parastu competitive + bez čīteriem. Savāksimies normāls skaits purnu un postošu eventus, ka varētu novākties tad un tad." Iedoshu moderatora statusu tiem, kuri buus tie aktiivaakie un gribaashokie. Par teamspeak serveriem - iisti taa nav probleema. Ir fate, mostwanted u.c serveri, kuros ir attieciiga sadalja prieksh gateriem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 skila slieksnis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 enjoi, tas tev kaut kāds fetišs, ka pa skiliņiem vislaik runā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 kreejums nuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 (edited) enjoi, tas tev kaut kāds fetišs, ka pa skiliņiem vislaik runā? Kad es kaut ko esmu par kaut kādiem skiliņiem runājis? Prasu vienkārši intereses pēc - cik pēc tās bildītes var saprast, tur novācas LEM un uz augšu cilvēciņi, un domājams, ne man, ne viņiem būtu interesanti ar kaut kādām novām šaut. Jau jūtu, ka šis konverseišens ievirzās negatīvā gultnē, tāpēc droši varat mani ignorēt/dzēst postus. Edited April 30, 2015 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Man ir tieši tāds pats sacēlies jautājums kā enjoi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 tas, ka šoreiz bija novākušies tādi ranki, nenozīmē, ka zemāki nevar spēlēt. kur problēma izlīdzināt, ja ir tāda nepieciešamība? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 vieglāk nav teiksim šeit ierakstīt, ka svētdien 19.00 vācamies? nu okej, steam grupā ar var taisīt eventus, var jau ar tur, piejoinoju katrā ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Ļoti stulbs jautājums - ranks no uzvaras/zaudes netiek ietekmēts!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Ļoti stulbs jautājums - ranks no uzvaras/zaudes netiek ietekmēts!? nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Man ir tieši tāds pats sacēlies jautājums kā enjoi! Beidz - te nevarēja nesmieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Iegāju, paskatīšos kā te notiksies kaut kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 vieglāk nav teiksim šeit ierakstīt, ka svētdien 19.00 vācamies? nu okej, steam grupā ar var taisīt eventus, var jau ar tur, piejoinoju katrā ziņā. ne visi ir gignā. vieglāk salasīt, ja ņem no visām malām. nav it kā problēma pie reizes arī iepostot šeit. ērtāk būtu sestdien vai svētdien? tagad brīvdienas. pieņemsim - 19:00 svētdien. cik cilvēki var tikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Es labrāt. Varētu pat šovakar - beidzot brīvs vakars, kad meita nav jāskatās un noteikti kaut ko spēlēšu šā vai tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Es uz brivdienu otru galu varu, svētdien varbūt. Piektdiena, sestdiena simtspunkti pa āru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 tā jau domāju, tāpēc arī svētdienu (19:00) iepostoju arī grupā. ja novāksies virs 10 cilvēkiem, tad būs slikti, bet ceru uz tiem pašiem desmit. p.s. @naked, vai nebūtu iespēja dabūt gign servera hostu? kādam no spēlētājiem hostot diezgan čābīgi + free host serveri sasit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Skatos daži labi ir gatavi pat šovakar savākties, tāpēc uz vakarpusi varētu visi onlinē esošie sarunāties savā starpā un maukt =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Es šovakar IN! Un globali - laba ideja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Ja kāds man iedos visus nepieciešamos pluginus ar settingiem, kartēm, configiem un visu pārējo, domājams varēšu sarunāt serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 ESL server config - http://www.esl.eu/eu/csgo/download/26251762/ Mapes tās pašas no competitive un it kā viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Damn, šodien bija labs bo3 =) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 (edited) pirmais gateris noslēdzies! negaidīju tik lielu atsaucību, ka pat vairākiem cilvēkiem bija jāatsaka un dažs labs jākiko ārā. (skameris deadly un viņa draugi) atkara komanda vs pauly komanda bo3 1. dust2 16:2 atkara komanda 2. inferno 9:16 pauly komanda 3. mirage x:16 pauly komanda (aizmirsu rezultātu) 1:2 pauly wins. tiekamies nākamreiz! p.s. nākamreiz paņemšu vairākus skrīnšotus, savādāk šis tik ir. +ar visiem rezultātiem un prikoliem. p.s.s. par tiem rankiem - kapteiņi izvēlējās cilvēkus un sadalīja daudz maz vienādi. neviens no kalašām u.c rankiem netika apdalīts! Edited April 30, 2015 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 im in. rakstak tik stīmā Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 @rusty, Uztaisiiju steam grupu, lai buutu vienkaarshaak nolasiities un uzshaut savaa starpaa http://steamcommunit.../groups/gateris Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 (edited) visi tie "chomi" tika iekshaa , pareejie vareeja iet dirst Edited May 1, 2015 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now