Pusdzīvais Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 ritigi besi tie kas mauc pa shosejam gandriz pa celja vidu... konkrēti par kuru Rīgas šoseju Tu runā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Bļe, šodien kaut kādi pajoļi ap pulkstens 19.00 brauca caur rīgas centru pa brīvībeni un pēc tam pāri akmens tiltam. Kaut kādi hipster-hipij-velodarasti - novākušies vesels bars (aptuveni 50> purni), brauca riktīgi bravurīgi pa ceļa vidu, speciāli vilkās pa priekšu mašīnām un nelaida autovadītājus garām. Vienam no tiem gaiļiem kaut kāda bāba ar savu golfiņu *laikam* uzbrauca virsū un šis uzreiz sāka kaut ko taurēt, nu pilnīgs atmars. Uzmanības trūkums ir traka lieta, ka es jums saku. Tas ir NightRideRiga. Katru 5dienas vakaru pie Dailes teaatra savaacas apmeeram 50 gabali un tad nu visi kopaa min kaut kur. Vasaraa tas skaitlis ir veel lielaaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Tas ir NightRideRiga. Katru 5dienas vakaru pie Dailes teaatra savaacas apmeeram 50 gabali un tad nu visi kopaa min kaut kur. Vasaraa tas skaitlis ir veel lielaaks. Labi ka piektdienās parasti esmu vafelē, savādāk būtu ļoti dusmīgs, ka kaut kas tamlīdzīgs notiek uz ceļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 konkrēti par kuru Rīgas šoseju Tu runā? Es, protams, parspileju... bet nu ir atseviskji individi, nav konkretas shosejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Tas ir NightRideRiga. Katru 5dienas vakaru pie Dailes teaatra savaacas apmeeram 50 gabali un tad nu visi kopaa min kaut kur. Vasaraa tas skaitlis ir veel lielaaks. moar liek NightFaggotsRiga Bet nu - kāds tur brīnums, pieklājību no Rīgas pamatdzīvotājiem sagaidīt jau ir diez gan naivi no manas puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Pašol nahuj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Nu ir kā ir.. It kā jau doma okei, kopīgi aizšaut līdz HESam, Jūrmalai vai kaut kur citur. Tā lēnām, čiliņā, bet par to braukšanas kultūru piekrītu. Pats dēļ tā arī nebraucu ar viņiem, besī braukt barā, kur vēl vairāki indivīdi kaut kā neriktīgi izpildās. Tad jau labāk mazā kompānijā pa mierīgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Es pie stūres arī esmu katastrofa, gan pie auto, gan velo, abos gadījumos braucu agresīvi, bet vismaz auto vadītāja pieredze man nozīmē pie velo stūres to, ka nu jau krietnu laiku pārvietojos tikai pa braucamo daļu, nečakarējot sev nervus ar tizlajiem gājējiem, kas nez kāpēc vienkārši neprot iet taisni, un nečakarējoties ar apmalēm. Kā pienācīgam vadītājam, arī pie riteņa stūres ievēroju luksoforus (ko ļoti daudziem velo braucējiem patīk neievērot) un pārējos CSN noteikumus, rādu arī pagriezienus un vispār, pārvietojos saskaņā ar ceļa zīmēm un braukšanas noteikumiem. Agrāk gan es braucu gan pa ietvēm, gan ielām, lēkājot pāri apmalēm kā traka, un besījot ārā visus, jo īpaši velo līdzbraucējus, kas solījās palikt sirmi no manas braukšanas manieres. Rīgas centra - tuvāko rajonu ietvaros velo ir ļoti forši, tikai jāņem vērā, ka nepieciešami visādi dubļu sargi un gaismiņas, tie ir tādi ļoti noderīgi tūļi. Principā advancētākajos laikos no Ziepniekkalna līdz centram ar velo varēju aizbraukt pa ~17 minūtēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qoodbeep. Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Labāk es braukātu ar mopēdu nevis kkādu tur riteni, Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Labāk es braukātu ar mopēdu nevis kkādu tur riteni, labak neej vispar no majas ara kkada tur arpasaule 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 es ar šad tad aizbraucu uz Rīgu ar velo ... vienīgais ko es daru ir baidu tantiņas un citus cilvēkus varteikt pāris cm no viņiem pašaujoteis garām uz 30 vai arī bremzēt tā vēlāk, bet tomēr apstāties kur vajag ... arī visi samīžas . fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 ričuks ir laba lieta. normāls sports n shit. tikai gadās arī pidari uz ceļa, kurus speciāli gribas nahuj notaranēt, bet tādu nav bieži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 https://youtu.be/RzGiY81-lRE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 ha haha loool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 https://youtu.be/RzGiY81-lRE Tāpēc Rīgā labāk pārvietoties ar kājam :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Pirmkārt, Tu saproti ka gājējiem uz ietves ir priekšroka nevis tādiem mēsliem kā Tu? Otrkārt, kāpēc normālus čaļus nevari "pabaidīt", bet iztiec ar tantiņām? izskatās, ka tu nesaprati, ka tas joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 čau, varbūt kāds var ieteikt detaļu veikalu / servisu centra rajonā? Neko baigi fancy nevajag - tik aploces nopirkt, nomainīt un saspieķot tur pat uz vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 1. aprīlis tā kā jau garām, bet dažiem baigie joki nāk ārā. http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/557635-turpmak_velosipedisti_pa_ietvi_vares_braukt_tikai_iznemuma_gadijumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Okay, japerk bullbars Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 tad, kad tevi kāds džips pie malas piespiedīs un tu zem riteņiem, tad redzēs .. jo uz tās sūda apmales tā diognāli nemaz nevar tikt normāli aukšā .. viena kustība un tu esi dirsā .. autobraucēji jau ar distances no malas vispār neievēro .. ar spoguli pat kājāmgājējus ķer nost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Idioti netrūkst kā starp gājējiem, velobraucējiem, tā arī autovadītājiem un motociklistiem. Pilna zeme idiotiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now