Wonders Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Sveiki, CS:GO entuzasti. Gribēju Jūs brīdināt par Letiņu grupējumu, kas cenšās izkrāpt skinus. Vakar piedāvāja darbu, no kura atteicos, bet šodien jau centās mani noskamot. Vakardienas darba piedāvājums: (nevarēju pašu sākumu dabūt, bet doma skaidra) Šodienas mēģinājums: Turpinājums: Nav nekas pretīm, ja mēģinātu šādi nokrāpt ārzemniekus, bet būtu žēl, ja šādi skinus zaudētu kāds savējais. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Te tak visiem "poh**", liela daļa viens otru piesedz, bet paldies par brīdinājumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Te tak visiem "poh**" Apgaismo mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monolv Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Nav brīnums ka pēc tam "labdari" keyus pa 1.3eur tirgo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Noskauda, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 (edited) es arii nodarbojos ar skammoshanu, nopirku jau sev jaunu mashinu, (Mustangu) haters gonna hate Edited February 3, 2015 by hwan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Nav neviens pierādījums, ka kāds no Gign būtu kaut ko zadzis. Tūlīt jeyrazu arī sāks saukt par zagli, jo dažs labs nezin kas ir csgolounge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) Nav nekas pretīm, ja mēģinātu šādi nokrāpt ārzemniekus, bet būtu žēl, ja šādi skinus zaudētu kāds savējais. Nevarēšu tev piekrist. Neuzskatu ka ir liela atšķirība vai piečakarēts tiek mūsējais, vai ārzemnieks, neviens to nav pelnījis. Vienīgais iemesls kādēļ viņi skamo arī Latviešus, ir tādēļ ka liela daļa nav tik pieredzēti "treidingā", jeb saskārušies ar šiem skamiem, respektīvi arī naivāki. Teikt ka ir OK skamot visus, izņemot Latviešus nu gan ir stūlbi, bet nu ok. Jebkurā gadījumā visi šitie Headmaster ir nelaimīgi cilvēki un ir pelnījuši dabūt pa dirsu. Ir sanācis ar viņiem saskrieties, bet realitātē visi viņi ir tirliņi un cenšās piesolīt ka nekad vairāk neko tādu nedarīšot, bet visi labi zinam ka tā nav taisnība. Edited February 4, 2015 by JEYRAZZ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtuDitu_LV Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Es parasti nemaz ar šitādiem nesaku runāt . Ja viņš man ir friend listā un tagad kaut kādu sūdu sak rakstīt, es viņu vnk nobloķēju ! Un kaut kādus random nepazīstamos , neapstiprinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Man liekas, ka te bija linki, un shis chalis jau ir preceejies un ar siiko. Laikam bus patikami pec paris gadiem kad siikais varees skolaa lieliites, ka shim sencis ir profesionaals scameris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Vot tagad izstāstāt man, kā viņš no kaut kādas programmas var atņemt man kaut ko steamā? To programmu viņš ir taisījis? Iedodam viņam pa galvu mošk? Viņš nav no Liepājas? Esmu reāli dusmīgs un gribētu viņu pārmācīt par šādiem gājieniem, un man pilnīgi poxuj, ka viņš skamo tikai ārzemniekus vai ko tur. Nedrīkst vispār tā darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Tā scamošana tagad nav gandrīz izskausta ar stīma epastu par trade validēšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicksame Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Ir bijuši pāris šitie gadījumi arī no latviešiem... Ir labs variants kā izvairīties - neapstiprināt šitos salātus draugu listē. Case solved. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Vot tagad izstāstāt man, kā viņš no kaut kādas programmas var atņemt man kaut ko steamā? To programmu viņš ir taisījis? Iedodam viņam pa galvu mošk? Viņš nav no Liepājas? Esmu reāli dusmīgs un gribētu viņu pārmācīt par šādiem gājieniem, un man pilnīgi poxuj, ka viņš skamo tikai ārzemniekus vai ko tur. Nedrīkst vispār tā darīt cik saprotu, tas ir parasts keyloggeris. izmet no steama, ejot iekšā paņem tavu paroli un gg. Tā scamošana tagad nav gandrīz izskausta ar stīma epastu par trade validēšanu? teorētiski, ja tev pw epastam un steamam ir tā pati, tad jau tāpat uzlauž, jo e-pasts, manuprāt, tak norādās uz kuru jaiet, lai apstiprinātu treidu,ne? varbūt kļūdos, kādu laiku neesmu treidojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 ēpastu norāda šifrā. X**********@inbox.lv maddn: vainīgs, nezināju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjorn Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Wtf, nebūtu žēl ja noscamotu ārzemniekus... Būtu viņa profila link paņēmis un visiem zināmiem iedevis lai reporto to mdk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whizzy Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Cik man ir zināms, viņiem ir vairāki profili steamā. Ik pa laikam maina. Un man ir pieejams vienas LV skameru grupas īpašnieka skype niks. (karliskrauze) Varbūt kāds grib ddosot viņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaists Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brokenz. Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 tas muļķis man arī vakar piepisās gignā un manam draugam, reportots. ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaists Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Vēlviens steamurl http://steamcommunity.com/profiles/76561198153044613/ noreportojiet par scamoshanu, lai shis dabū market banā pasēdēt. paraudāt. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brokenz. Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 (edited) Vēlviens steamurl http://steamcommunit...61198153044613/ noreportojiet par scamoshanu, lai shis dabū market banā pasēdēt. paraudāt. manliekas, ka tas ir tas pats tubish vai arī liepajnieki uztaisijuši scameru crew. Edited March 19, 2015 by brokenz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now