Jump to content
GIGN Forum

slaists

Mirstīgais
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by slaists

  1. man prieks, ka viss atrisinājās, valdi!
  2. Vēlviens steamurl http://steamcommunity.com/profiles/76561198153044613/ noreportojiet par scamoshanu, lai shis dabū market banā pasēdēt. paraudāt.
  3. skatījos skatījos, bija 15:14, sākās izšķirošais raunds un apstajas strims, mainiju quality, refreshoju, nekas nelidzeja, vnk apstājās =]. maximum trollet
  4. es esmu zemāk par zemi šobrīd, viņa komentārs mani apraka
  5. vēlviens apmierināts klients, pm me for boosting services! :^)
  6. manuprāt, anekdotāls gadījums nav pietiekami, lai izdarītu spriedumu, zb. pietiek
  7. es varu beidzot izbeigt šo garo diskusiju ar savu, visaugstāksvarīgo, viedokli, ka nav pietiekami info, lai izdarītu prātīgu spriedumu. paldies par uzmanību un nav par ko.
  8. not šūr if sīrious. also, re vecs kaut kāds skrīnšots no aizpagājušajiem ziemassvētkiem. pirms nieka gada, unique players last month 1.5ļimaki.
  9. Tikko atbraucu mājās no Oskara kalpaka balles, ar mercedesu. otrkārt, nevienu no tiem cs:go es pats neesmu pircis, visus man ir nopirkuši citi cilvēki, par ko pretī es ar viņiem esmu bik paspēlējis/pabūstojis. un es esmu estētiski ļoti pievilcīgs, neesmu resns, ar redzi ir kā ir apmēram -1, bet brilles nevalkāju. Treškārt, nejūtos kā kings, bet viennozīmīgi jūtos prasmīgāks matchmeikingā nekā jūs. ceturtkārt, you mad bro? :D:D:D:D:d:d:D:d:d:d:d:DD cik grūti saprast, ka es vnk mēģinu pavilkt jūs uz kaut kādām reakcijām, smieklīgi, ka es varu ielikt bildi, un pavelkās diskusija, kurā mani aprunā. man personīgi tas ir interesanti. paldies jums
  10. es to daru izklaides dēļ, nevajag uzreiz visu tik personīgi uztvert, boring, tu uzvedies neintelektuāli.
  11. dabūju jaunu akkauntu, ar mērķi tikt Globālajā zem 50 uzvarām. izdevās! Lielākoties spēlējot Solo queue.
  12. iztriec pāris aliņus un izvērtē vēlreiz situāciju , moš pārdomāsi!
  13. nē, tā tikai izskatījās, es esmu iluzionists.
  14. photoshops ja? nu tad rekur būs 500 stundu darbs sony vegasā. https://www.youtube.com/watch?v=4TjKUkg5jMw
  15. tu varētu to 20 eiro skinu sadalīt 18x1eiro skinos, un tad pabetot, tā uzmanīgāk, ja negribi full yolo mode. arī iespēja.
  16. Par monitoringu pienāktos tikai perm ban un nekas mazāk, manuprāt. Pierādīt, protams, to ir pagrūti.. nekas cits kā fadetoblack no tā neglābtu, bet tā nav apsverama iespēja.
×
×
  • Create New...