Jump to content
GIGN Forum

hieroN

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

hieroN's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Es domaaju, ka velviens pubs nesaapeetu. Kaa nekaa viens jau ir aktiivi pilns. Tad, protams, vareetu piemest kartes, kuras jau mineeju sheit
  2. Nu, MotherFrager un eVACuation vai Juan Tec-9 (es) Taksh labi zinu, ka tas esmu es uzbuustots tur tajaa bildee. Btw tas buusts ir baigi labs. Nomet no turienes lejaa uz margaam smoke un tevi nevar nekaadiigi redzeet, bet tu reaali redzi visu. Nu tas taa.
  3. Aa par tiem nuke buustiem, tas biju es Vairs neatkartosies, vismaz redz, ka darbojas administraacija. Tas bija tiiri for fun. Naiss bilde.
  4. Sveiki. Sheit veelos runaat par puba, manupraat, paaris probleemaam. Pirmaa buutu: monitorings, pats gan vakar tiku par to nobanots, bet kaadeelj neizmantot taadu iespeeju ja jau es reiz visu redzu. Nav pareizi, bet kapec gan nevar sashtelleet klaat to ka ct redz ct un t redz t ? Kas to lai zina, mosh man un manam chomam ir ahuunais chujs etc etc etc. Es nesuudzos par banu, bet saku to, ka tas ir jaamaina, jo es taksh nebuushu vieniigais, un es ar draugu to vel dariiju atklaati neko nesleepjot. Buus taadi, ko pat Pauly neuzkjers, laikam. Un taadaa garaa, ja ? Otra lieta, par ko jau daudz runaats ir tik ljoti nebagaatais maplists. (Es runaaju par nominate listu) Jo ne cauru dienu ir forshs Pauly vai kaads cits admins, kas uzmetiis mapvote ar kaut ko ne no dinozauru laikmeta. Ja jau samestas nebalanseetas mapes kaa ofice un italy, tad jau arii vareetu iemest militia, bet labi, nevajag vel vairaak meslu. Bet tagad, panjemt no custom lista jauno de_tuscan vai kaa vinju tur. Un tagad saakshu beert vel daudz kartes, kuras nenaaktu par ljaunu ielikt nominate listaa: de_ali cs_agency de_bazaar de_blackgold de_cache (man liekaas, ka arii nebija listaa) de_favela de_mist de_seaside de_marquis (tikai tapec, ka origjinaals layout) de_overgrown de_season Ar sho pashu jau nebuutu slikti. Ja es pareizi atceros, jau sen bija soliits kaut ko dariit lietas labaa, bet nu kaa nav taa nav. Mosh kaut ko nelabu biju sapiipeejies. Neprasat man, pats nezinu.
  5. Izklausās interesanti. Tā kā mapes ir veidotas priekš 5x5 gameplay un raunda sākumā 10 cilvēki nevar normāli izgrozīties, būtu noderīga štelle. Galvenais ir serverī nelikt visus šitos quake sounds like "first blood" "head'frickin'shot!" "triperkill" ļoti kaitinoši un pavisam nevajadzīgi. Es pagaidām būtu par servera optimizāciju un nominate list upgrade, jo pārāk maz mapju. Varētu ielikt līdz šim visas MM mapes. Un domāju, ka zeus ir arī nevajadzīgs.
  6. Sveiki. Es šeit esmu jauns, bet uzturos cs:go GIGN serverī katru mīļu brīdi, kad esmu noķēris csgo competitive banu. Kā jau zināms, visjautrāk spēlēt kopā ar savējiem. Bet ir tikai viens serveris, kurā uzturās cilvēki un tajā ir tikai 20 slotu, kuru gandrīz nekad nav brīvu. Tātad pirmais ieteikums būtu - Izveidot otru CS:GO serveri, bet protams vispirms novērst visas problēmas iepriekšējam. Otrais ieteikums - servera maplists, jeb, pareizāk, mapes ko var balsot, kā nākošās mapes serverī, nav diez ko bagātīgs un, manuprāt, novecojis. Jau sen ir daudz ļoti labu custom mapju, kuras vēlētos redzēt serverī: tās ir - cobblestone, cache, vertigo, mirage, ali, agency (pagaidām ļoti daudz bugu, nav clip brushes saliktas tur, kur tiešām vajadzētu), downtown. Šīs ir tās kartes, kuras es tiešām vēlētos redzēt serverī. Cik palasīju atpakaļ forumā, ir teikts, ka šīs mapes nav valve mapes, bet pēc principa neviena mape nav valves mape. Tās ir taisījuši cilvēki no daudzām pasaules malām. Nū tas ir tikai tāds mans viedoklis par to, ko vajadzētu serverī/os, kamēr gaidu kādu brīvu slotu serverī Ar cieņu h'ieroN
×
×
  • Create New...