Cumshot Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Situācija tāda nopirkām lombardā telefonu, un viss strādāja, bet pēc kāda laika, telefons nobloķējās uz visiem tīkliem. Vai ir iespējams atbloķēt arī šāda veida blokādi. Itkā ir nobloķēta IP adresse kāds ir ņēmis telefonu pieslēgu,ā un neatmaksājis rēķinu vai viņš ir bijis zagts. Kādi ir varianti un kur es varu atbloķēt. Principā telefons maksāja 100 euro. Pirkām Lombards 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Tas ir kā nopirkt sūdīgu zāli un iet sūdzēties par to mentiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Vari izmantot kā ipodu. IMEI mainīšana ir krimināli sodāma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Lai es kādreiz kko pirktu no lombarda, nu nahuj, viss sapists un nozagts, labāk nopērku dārgāk bet ar garantīju kad viss iet un ir uzticams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 (edited) Tikai Latvijas lombardos var nopirkt preces, kas ir atrastas, bet nav zagtas ^^ Ja nav pagājušas 2 nedēļas, tad preci, ar visu čeku jābūt iespējai atgriezt atpakaļ. Griezies PTAC. Edited February 3, 2015 by kasis1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 ak mans dievs tas signature ir tryhārdīgākā lieta ko savā dzīvē esmu redzējis cepuri nost wow tu vēl aizmirsi pierakstīt kādas vietas turnīros (gan lan, gan online) esi ieguvis woooooaaaaah jāiet apdomāt dzīve edits: jēzuliņ sargies es nevaru tas video vēl labāks kaut kāds promo fragmūvījs 32 sekundēs pirmās 8 sekundēs nav nekas pēc tam līdz 24 sekundei ir flegmātiski saraustīti fragi kur neko saprast nevar video beidzas atkal ar neko rēķinot sanāk ka fragmūvījā akšons ir 16 sekundes kas ir puse no visa video gluži kā superbowlā trener es nevaru man vajag taimaitu šis bija par daudz otrais edits: aizmirsu ielikt komatus rekur būs daži - ,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 ak mans dievs tas signature ir tryhārdīgākā lieta ko savā dzīvē esmu redzējis cepuri nost wow tu vēl aizmirsi pierakstīt kādas vietas turnīros (gan lan, gan online) esi ieguvis woooooaaaaah jāiet apdomāt dzīve edits: jēzuliņ sargies es nevaru tas video vēl labāks kaut kāds promo fragmūvījs 32 sekundēs pirmās 8 sekundēs nav nekas pēc tam līdz 24 sekundei ir flegmātiski saraustīti fragi kur neko saprast nevar video beidzas atkal ar neko rēķinot sanāk ka fragmūvījā akšons ir 16 sekundes kas ir puse no visa video gluži kā superbowlā trener es nevaru man vajag taimaitu šis bija par daudz otrais edits: aizmirsu ielikt komatus rekur būs daži - ,,,,,,,,,,,,,,,,, Paldies, ka editoji un saliki komatus tur, kur tie nepieciešami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 ak mans dievs tas signature ir tryhārdīgākā lieta ko savā dzīvē esmu redzējis cepuri nost wow tu vēl aizmirsi pierakstīt kādas vietas turnīros (gan lan, gan online) esi ieguvis woooooaaaaah jāiet apdomāt dzīve edits: jēzuliņ sargies es nevaru tas video vēl labāks kaut kāds promo fragmūvījs 32 sekundēs pirmās 8 sekundēs nav nekas pēc tam līdz 24 sekundei ir flegmātiski saraustīti fragi kur neko saprast nevar video beidzas atkal ar neko rēķinot sanāk ka fragmūvījā akšons ir 16 sekundes kas ir puse no visa video gluži kā superbowlā trener es nevaru man vajag taimaitu šis bija par daudz otrais edits: aizmirsu ielikt komatus rekur būs daži - ,,,,,,,,,,,,,,,,, pie katra signature augšējā labajā stūrī ir mazs ķeksītis ar kuru var ignorēt konkrētās personas parakstu vai arī novākt visiem. Un jā, es esmu novācis viņa kaitinošo parakstu savām acīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Es jau gribēju teikt, lai novāc to palagu, tā jau vairs nav individuālā nepatika, bet Ķīnas mūris. Vismaz agrākā politika nepieļāva tik lielus parakstus un varēja atraut arī vispār liegumu sev parakstu taisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted February 4, 2015 Author Report Share Posted February 4, 2015 Okei es pēc šanses aizmirsu par topiku, tad sanāk nav risinājuma, man te kāds minēja ka to var bet būs dārgāk???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Atvainojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now