JEYRAZZ Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) Gribu pasūtīt picu, nav sanācis dzīvot LV vairākus gadus tādēļ neesmu up to date ar picām un gribu zināt kur ir gardās gigniešu picas, no kurienes pasūtīt garšīgāko picu? .. Rīga. ty Edited November 14, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Fontaine delisnack 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Extra pizza, it īpaši ja pats esi zepčika tuvumā - ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 A kas ar LuLu picu? Vairs nav stilīgi? Es parasti tur sūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Picu Darbnīca ze best. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Picu Darbnīca ze best. Man ar picu darbnīcu ir sanācis nesmuks atgadījums. Kādu laiku atpakaļ zvanīju viņiem ap kādiem 21 laikam. Jautāju vai var pasūtīt. Tur ar konkrētiem uzbraucieniem pretī man sāka bičīt par to - kāpēc tik vēlu es zvanu un vispār vai neesmu atpalicis.... Pie tam picu darbnīcai ir smagi ierobežots piegādes rādiuss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Velarvien Lulu labakaa. Vairak saules ar ne vainas... Lielako dalu darbnicu esmu izmeginajis, bet kaut kaa nav aizkerusas, varbut ari sakritiba ka nebija diezko, jo lielakajai dalai ari reali tikai 1x esmu meginajis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Man ar picu darbnīcu ir sanācis nesmuks atgadījums. Kādu laiku atpakaļ zvanīju viņiem ap kādiem 21 laikam. Jautāju vai var pasūtīt. Tur ar konkrētiem uzbraucieniem pretī man sāka bičīt par to - kāpēc tik vēlu es zvanu un vispār vai neesmu atpalicis.... Pie tam picu darbnīcai ir smagi ierobežots piegādes rādiuss. Es piegādes pakalpojumus neesmu izmantojis, jo dzīvoju 5 min. attālumā. Vienmēr eju pakaļ un nav bijušas nekādas problēmas. Laikam čaļiem uz darba dienas beigām būs slikts garastāvoklis bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 1. Lulu vai Makss & Moricss - dārgākā, bet labākā 2. Picu Darbnīca - price/ performance 3. Express Pizza - darbā ar kolēģiem lielos komplektus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Es noteikti ieteiktu visiem izmēģināt picēriju Mančijs, pats bieži eju un zinu cilvēkus kas taisa to visu, un tiešām, lieliska garša un nav pavēsas, bet karstas Kā arī, ja apmeklējat pašu Mančiju, tad tur ir ļoti mājīgi un reāli tur var atpūsties nevis tikai paēst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 esmu edis visas augstakminetas picas, iesaku izmeginat delisnack picas, nopietni nee es tur nestradaju un ar uznemumu nekadu saistibu vienkarsi liekas labakais, kas ir pieejams sobrid no picam, nerunajot nemaz par visu parejo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 nu nez, dleisnack man vel burgeri un sis tas cits garso, bet picas gan kaut ka negaja pie sirds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 LOL, es ņemu savus vārdus atpakaļ, Tā kā picas pasūtu priekš sava uzņēmuma un uz mājām salīdzinoši bieži, tad šāda attieksme diemžēl nav pieņemama. Šodien, 14.11.2014, pasūtīju 4 lielās picas uz offisu, operators nodeva ziņu, citēju: "picas būs vienas stundas laikā, +/- 10 minūtes. Diemžēl picu saņēmām tikai pēc 2 stundām, kā minimums. Lai arī tas bija salīzinoši nepatīkami, tomēr gadās, veljoprojām ticība Lulu picanebija zudusi. Šajā pašā dienā pasūtīju arī vienu lielo picu uz mājām, laikam mana kļūda bija palūgt laiku uz kuru atvedīs, jo domāju, ka tas palīdzēs atvest laikā picu. Pasūtiju picu aptuveni 20:00 un norādiju, lai atved uz 21:15. Plkst 21:30 no picas nebija ne smakas. Zvanu operatoram un tur man atbild, ka pica būs tikai pēc 20 minūtēm. Attiecīgi, pica kavējās 35 minūtes, pie nosacījuma, ka laiks līdz picas piegādei bija 75 minūtes. Pica mazliet piedegusi. Rezumē: Neizvēlies 4XL komplektu, ja nevēlies gaidīt vairāk kā divas stundas. Nepasūti picu uz noteiktu laiku, jo maz ticams, ka šajā laikā šo picu saņemsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Šodien braucu pusdienās uz Riga Plaza, normāli tā pa mūkusaleni plēšu - ap 90. Mani apskrien subārs kā stāvošu ar diviem karogiem pa malām un izputēju kā reallija vāģim. Šovakar pastaigājoties tas pats subārs piestāj pie Lulu Blaumaņa ielā un cik sapratu atved nepiedeliveroto piccu. Šoferi šiem točna ir atsaldēti ja tā brauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 (edited) nu jebal, boring srsly, tu dzivo pie diennakts lido, kur ir best fuuds ever(variti cepta kartoshka utt.), sudzambibele nemu vardus atpakal, ja taa estuve ir aizverusies enivej, deljiks nepievilj Pizza De La Louie Fontana nom nom nom Edited November 15, 2014 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 (edited) de l thhis Edited November 15, 2014 by kasis1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Pasutu no lulu jo vienmer atri piegada. Ar visam citam darbnicam ir kaut kads randoms. Jo ipasi delisnack - tur var nakties pat 2h gaidit. Express picas nesutu jo tas ir loti sasalitas. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 nu jebal, boring srsly, tu dzivo pie diennakts lido, kur ir best fuuds ever(variti cepta kartoshka utt.), sudzambibele nemu vardus atpakal, ja taa estuve ir aizverusies enivej, deljiks nepievilj Pizza De La Louie Fontana nom nom nom Es agrāk strādāju noliktavā. Pēc tā es vairs needu nevienā Lido izņemot krievu sētu, vai arī Čili picca ir vieta, kur kāju nesperšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Nu picas eedu baigi reti, bet agraak kad suutiiju tad pasuutiiju vienmeer expresspizzu jo aatri atveda un bija arii laba garsha, bet tā vispār laikam priekšroku dodu LuLu, btw man te kkādi kuponi no picērijas ''Mančijs'' mētājās, hz varbūt kautkad pamēģināt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 RedBus pica. Pats gan tur baigi daudz neesmu ēdis, bet atsauksmes esmu saņēmis tikai un vienīgi labas. Šodien par viņu laša picu varētu atdoties (hangover much). Ir arī stāsts par Elmāru Tanni (LuLu picas īpašnieks), kuram ballītes laikā tika pateikts, ka esot pasūtīta garšīgākā pica Latvijā. Viņs, protams, nodomāja, ka viņa LuLū pica būs tā, ko atvedīs... Little did he know, atveda RedBus picu un viņam nācās viņu nogaršot, kā arī atzīt, ka garšīgāka pica nav ēsta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 16, 2014 Author Report Share Posted November 16, 2014 Iečekoju ko jūs šeit ieteicāt, bija arī iepriekš dzirdēts par Picu Darbnīcu, tā arī tika pasūtīta. x1 Chicken curry (30cm) x1 Salami (30cm) Piezvanīju 19:00, pateica ka piegādāt varēs tikai ap 21:00, nu neko.. viss ok, uztaisu pasūtījumu un gaidu. 20:35 piezvana ka pica ir klāt, paņemu picu, iedodu tip'u un visi laimīgi, atnāca ātrāk nekā bija gaidīts, esmu apmierināts. Pica tiešām ļoti garšīga. Nākošreiz pasūtīšu LuLu, expresspizza, vai kādu citu ko jūs šeit ieteicāt for testing purposes. ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Šodien izvēlējos pasūtīt to Delisnack picu. Paņēmu 50cm Fontain picu. Piegāde 3 stundas. Auksta, Mazliet piedegusi. Garša nav tā labākā. Nākamreiz testēšu citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Tom, uz vietas jā. Piegāde vienmēr no centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 brivdienas nav ko pasutit, deli picas jasuta vai nu svetdiena vai 1-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 JEYRAZZ cik samaksāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now