Jump to content
GIGN Forum

pica


JEYRAZZ
 Share

Recommended Posts

brivdienas nav ko pasutit, deli picas jasuta vai nu svetdiena vai 1-4 :)

Njaa, ieteikums izcils :plzdie:

Jus vienmer pasutat un gaidat kad atvedis aukstu/veesu picu? Es edu tikai uz vietas vai ari sutu un pats panemu ja varu atri atvest majas. Pica jaed kamer tikko no krasninas un tad vel kadas 15min ir uz uraa, talak jau paliek ne tik forsa. Lai gan vini it ka tajas siltumsomas vadaa, bet tapat atdziest un nav labi ka pica stav tvaikos ilgak (ta soma uz ta principa tak uztur siltumu, ka karstais tvaiks nekur neaiziet?)...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da Sergio picērijā vai tad necep malkas krāsnī? Pēdējo reizi biju pirms pāris mēnešiem tur, bet precīzi tāpat neatceros.

Tiek, tikko pārliecinājos:

spacer.gifDziva_uguns_2.gifMūsu picas pagatavotas uz dzīvas uguns malkas krāsnī, kur tās iegūst savu neatkārtojamo īstas itāļu picas garšu un aromātu.

Edited by Bezbiksis
Link to comment
Share on other sites

Da Sergio picērijā vai tad necep malkas krāsnī? Pēdējo reizi biju pirms pāris mēnešiem tur, bet precīzi tāpat neatceros.

Tiek, tikko pārliecinājos:

spacer.gifDziva_uguns_2.gifMūsu picas pagatavotas uz dzīvas uguns malkas krāsnī, kur tās iegūst savu neatkārtojamo īstas itāļu picas garšu un aromātu.

ooo labs paldies, iesu pamēģināt :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...