crawl Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Sveiki. Varbūt kāds var ieteikt kādu smuku vietu, kur varētu aiziet ar dāmu Rīgā? Tikai ne visas common vietas. Tādu, par kuri daudzi varētu nezināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 bļeģ, paēst vai palūrēt uz baložiem? ejiet barot putnus, vienmēr laba izklaide. Brauciet ar autobusiem līdz galapuntiem un tur staigājiet, it īpaši ar autobusu, ar kuru neesat abi braukuši. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 bļeģ, paēst vai palūrēt uz baložiem? ejiet barot putnus, vienmēr laba izklaide. Brauciet ar autobusiem līdz galapuntiem un tur staigājiet, it īpaši ar autobusu, ar kuru neesat abi braukuši. un man likās, ka es vienīgais esmu vēl sabuhājies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Esi ar dāmu dzēris dvuļas pagalmā? Try it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Kāda šķirba, kur viņu izpist? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 domā ānusā vai vagīnā? man,piemēram nepatīk anālais sekss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Šī ir viena no reizēm, kad forumā pietrūkst pogas ar ko noseivot/favorītot topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 varu derēt, ja šo topiku izveidotu NE-ņūfags, tad tik stulbas atbildes nebūtu. Idioti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Arī vietējais džeks dabūtu ar slapju lupatu pa muti, ja vnk prasītu kur aizvest veceni uz kādu nereāli slepenu vietu, par kuru neviens gandrīz nezin, bet kur meitene slapja paliek... It īpaši neminot nekādus apstākļus vai mērķus. It kā pats būtu mucā audzis. Vispār uz Rīgu nav jāved vecenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 varu derēt, ja šo topiku izveidotu NE-ņūfags, tad tik stulbas atbildes nebūtu. Idioti actually šeit esmu no kāda 2007. gada. uhm, es ar viņu kopā esmu jau kkādu pus gadu, tikai vajag uz kādu foršu vietu tagad aizšaut, tikai nezinu kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Kāda šķirba, kur viņu izpist? Vai tādus dauņus, kā tevi, ārstē? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Ķipa no visiem ironiskajiem ieteikumiem es vienīgais esmu daunis? Iesaku uzturēties šeit ilgāk, pirms palaist muti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Ķipa no visiem ironiskajiem ieteikumiem es vienīgais esmu daunis? Iesaku uzturēties šeit ilgāk, pirms palaist muti! ķipa man jābūt kaut kāds oldfagam, lai nodirstu visus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Nav obligāti jābūt olfagam, bet jātrennējās troļļošanā obligāti, jo nopietnas sarunas šeit panesās diezgan reti. Ja tas ir tik grūti redzams, tad jāpadzīvojas ilgāk, lai saprastu katra ilggadējā biedra domu šādos topikos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 sorry, but u r not allowed to "pizdit" here. u have to take a survey to complete it. thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 (edited) Atnācu pakaļ free warn. TL, nēēd. Svadādāk musars pildās strauji. PS. Atceros, sen sen atpakaļ, kad biju gignā sakrājis pirmos postus, un jau bija divas warn for fun Edited August 13, 2014 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Ķipa no visiem ironiskajiem ieteikumiem es vienīgais esmu daunis? Iesaku uzturēties šeit ilgāk, pirms palaist muti! Forši, dari ko citi, arī pa logu lec kopā ar gejiem. Edited August 14, 2014 by kasis1000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Bļac, tu saproti, ka esi ienācis svešā kompānijā un dirs uz tās kompānijas biedru, kurš "smejās" par/ap savas kompānijas jokiem? Tu dzīvē arī tā dari? Ej pie svešiem cilvēkiem un pļūtī kādam par to, ka viņš ir daunis jo runā kaut ko tev nesaprotamu? Ja tu ar gejiem kopojies, tad tā nav mana problēma, izkakā bērna sūdu un piekāp atkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Haha. Te gigns izklausās pēc mafiozi, kur katrs svešais, kurš saņem nevēlamu/negaidītu/ nepatīkamu komentāru un uz to reaģē, tiek nogalināts Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Haha. Te gigns izklausās pēc mafiozi, kur katrs svešais, kurš saņem nevēlamu/negaidītu/ nepatīkamu komentāru un uz to reaģē, tiek nogalināts You don't like the ways of the family? Edited August 14, 2014 by b0r1ng 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Bļac, tu saproti, ka esi ienācis svešā kompānijā un dirs uz tās kompānijas biedru, kurš "smejās" par/ap savas kompānijas jokiem? Tu dzīvē arī tā dari? Ej pie svešiem cilvēkiem un pļūtī kādam par to, ka viņš ir daunis jo runā kaut ko tev nesaprotamu? Ja tu ar gejiem kopojies, tad tā nav mana problēma, izkakā bērna sūdu un piekāp atkal. never go full retard Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Vakar ēdu baigi garšīgo aveņu džemi, mmmm. tu gadijumā neesi tas hļupiks no picka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 tu gadijumā neesi tas hļupiks no picka? A feisty one... And stupid also... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Vakar ēdu baigi garšīgo aveņu džemi, mmmm. Es atkal aprikožu, mhm... Lab pietiek! ps Ieskaties šeit par Rīgas vietām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts