crawl Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 hola. rītdien ir draudzenei izlaidums, bet es sēžu ar 38.9 temperatūru. kā ātri nosist? šodien no rīta bija 39.3, tad nositu līdz 37.4, bet tagad ir 38.9. nav ne iesnu, ne klepus. helpppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 trīsreiz dienā skalo kaklu ar sālsūdeni, jo ja sāp kakls tas ir iekaisis un dēļ tā ir temperatūra!! kā arī var ieraut nimisilu palīdz vienmēr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 1. Nesēdi pie pc, bet guli un svīsti. 2. Nesēdi pie pc, bet guli un svīsti. 3. Nesēdi pie pc, bet guli un svīsti. Visus 3 punktus izpildīt palīdz karstas tējas un zāles attiecīgajai štellei, kas tev piemetusies. Ne no kā temperatūra neparādās tik augsta. Ja nu vienīgi tevi sakodusi odze vai ērce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Jap, kārtigi izgulēties un izsvīst ir laba štelle. Pirms izlaiduma ierauj Paraceptamolu, nav pārāk veselīgs, bet labi nosit grādus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 1.Uzvelc vilnas zeķes 2.Dzer karstu tēju. 3.Karsē kājas, siltā/karstā ūdenī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 (edited) karstu tēju nevajag, bet siltu. Un daudz. DAUDZ. 3L vismaz. Tik daudz, ka tev jau būs ar grūtībām viņu dabūt iekšā un būs zajebal skraidīt uz tualeti. un kāju karsēšana, ja nemaldos, būtu tieši tad, ja tev baigais klepus. Ar tādu temperatūru vēl karsējot kājas tā nobesīsies, ka no gultas nepiecelsies. Edited June 30, 2014 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 hohoho... iedzer antibiotikas. vieniga virusa saslimsana ar augstu temperaturu man nak prata iesnas. visu parejo arste ab. beefs hohoho... iedzer antibiotikas. vieniga virusa saslimsana ar augstu temperaturu man nak prata iesnas. visu parejo arste ab. beefs hohoho... iedzer antibiotikas. vieniga virusa saslimsana ar augstu temperaturu man nak prata iesnas. visu parejo arste ab. beefs hohoho... iedzer antibiotikas. vieniga virusa saslimsana ar augstu temperaturu man nak prata iesnas. visu parejo arste ab. beefs hohoho... iedzer antibiotikas. vieniga virusa saslimsana ar augstu temperaturu man nak prata iesnas. visu parejo arste ab. beefs hohoho... iedzer antibiotikas. vieniga virusa saslimsana ar augstu temperaturu man nak prata iesnas. visu parejo arste ab. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 man liekas, ka beefs arī ir kaut ko saķēris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Nimesil. Tiesa, recepšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 (edited) Vodka, making people to not give a fuck about problems since ancient times. Edited June 30, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now