ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Hmmmm... Ja brauc, principa negribas sogad braukt ar savu, bet ari teltis mani neuzrunaa, ta kaa anv en telts, ne gulammaisa utt. Tad nu cerams sadomasu vai gribu braukt ar savu wagenu, vai ne. Ja nu kas, varetu 3-4 pakert lidzi (no Rigas). Un par maksam, ka jau katru gadu, maksatu uz vietas, taa skaitisana man riebjas lidz kaulam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Es arī meklēju transportu no Rīgas, un lai ir ar ko arī svētdienā atpakaļ tikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 20, 2014 Author Report Share Posted July 20, 2014 Registretais daram taa, ka es, free un vincija lecam klat un mauca ar tavejo visi kopa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Joo - Aphrodite arī vietas mašīnā! Puiši, piesakas! Savadāk Aphrodīte ar Beefu alone .. kaut kā aizdomīgi!.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 dafiga mantas nemt lidzi (tumbas, gicha, komois, beefs kā tā gičas padārīšana vispār iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 A es tiko pardevu to gitaru. Par daudz stigas. Moska panemsu driz basgitaru, bet si menesa izdevumi jau saplanoti oculus riftam, celojumam pa Latviju un cnc detalam. Bet stll uz tusu varu panem lidzi lunchpadu n kompi. Mosa kaut ko par tumbam ar var sastuko.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Rit vakara busu riga, salikshu jaunas bildes. Futenes laukums drusku ir pievilis, betnu bus ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 21, 2014 Author Report Share Posted July 21, 2014 Rit vakara busu riga, salikshu jaunas bildes. Futenes laukums drusku ir pievilis, betnu bus ok. Atceries pie Samuraja kaads bija futbola laukums ? It cant be worst Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Nu 90% ka es varetu braukt, un tad pakertu jus... Tik iepriekseja weekenda pilsetas sveetki tak un man tiesi pa brivdienam tagad ddarbu lidz kaklam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Tikko atgriezos no spota. K-kas piekārtots, pa lielam vieta ir gatava uzņemt GIGN 2014 pēc idejas es no Rīgas startēšu 5dienas rītā/pusdienlaikā. iespējams varu kādu paķert, ja grib. Aktuāls jautājums par mūzikas sistēmu, kam ir? savu nevēlos vest un tā kas ir uz vietas netiks kustināta no mājas laukā. vienīgais ko varu piedāvāt ir divas s-30 + vecs pastiprinātājs. bildes: skats uz ugunskuru un laikam fonā pa kreisi parkā varēs teltis celt. fona ar malka pirmajam vakaram. otram būs pašiem jāsagādā, iedošu husi. Ja spēks neļaus, parasto rokas zāģi Nobrauciens pa kalniņu lejā uz spotu kur ar būs autostāvvieta skats uz parku un spotu no otras puses futenes laukums drusku ir pievīlis. daudz kurmju rakumi, bet varbūt paspēs izlīdzināt un normāli zāli nopļaut. teorētiski jau tagad var kapāt, betnu. mašīnas kur likt izdomās uz vietas, tas atkarīgs cik daudz būs. Tā kā reģistrētais mani ir izguldījis pie sevis, piešķiršu Tev istabu/gultu mājā, lai nav jāguļ mašīnā vai teltī pārējiem gan nebūs šādas iespējas. benčikam speciāli likšu gulēt teltī ir viena istaba, kur ir 5 guļvietas, ja esat draudzīgi , varbūt varat sadalīt. pats varbūt pat arī gulēšu teltī, lai sajustos kā īstā festā ja ir kādi jautāju, jautājat. p.s. jau uzreiz meklēju vietu mašīnā atpakaļceļam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Ļoti gleznaina un ainaviska vieta! Nice! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Naijsīga vietiņa. Btw itkā pieteicos pie dubultās gultas mājā. Shotgun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Pagaidam aizsitu gultu maja ieksha uz diviem pls. Protams ja var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 tad sanak plikais +1, garlaicīgais +1 un reģisretais. pa lielam vietu vairs nav. varbut ja būs laba sirds vel viena vieta freelancerim atradisies mājā jau vieta vel ir, bet es viņu negribu iesaistīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Meme? Ja braucu, tad priecātos izgulties kaut kur ērtos brikšņos zem (ne mašīnas un telts) jumta. P.S. Es, ja došos, negrasos braukt ar savu vāgenu. Tā ka manu mcā mcā šobrīd no saraksta vajadzētu izņemt. >^.^< P.P.S. Waait, Reini, tu brauksi atpakaļ bez savējās? Tad jau viss mans plāns braukt ar tevi jūk un brūk? Edited July 22, 2014 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Iespejams manas divas vietas atbrivosies. Tagad esmu lielaa 50\50 situacijaa, par kuru tuvakajas dienas pazinjoshu 100%. Edited July 22, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Meme? Ja braucu, tad priecātos izgulties kaut kur ērtos brikšņos zem (ne mašīnas un telts) jumta. P.S. Es, ja došos, negrasos braukt ar savu vāgenu. Tā ka manu mcā mcā šobrīd no saraksta vajadzētu izņemt. >^.^< P.P.S. Waait, Reini, tu brauksi atpakaļ bez savējās? Tad jau viss mans plāns braukt ar tevi jūk un brūk? Ganjau Tev atradīsies kāda brīva vieta mājā. Bet zināšanai vairāk gan nav vietu. Vari braukt ar mani 5dien pa dienu, atpakaļ es nezinu vai varēšu stūrēt plāns nebrūk, ir jāizdomā kā atpakaļ, jo es 7dien visdrīzāk vel negribēšu pie stūres sēsties. Ja varēsi braukt, plāns nemainās un paliek, kā runājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 nu 7dien visticamāk es varēšu kādus divus minimums, 4etri maksimums paķert no turienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Es arī braukšu ar savu auto, piektdien ap 16:00-17:00 izbraukšu (no Ziepniekkalna) un svētdien ļoti agri (10:00 vēlākais) atpakaļ. UPD: Vietas brīvas ir vai nu 2 un alus kastes vai 3, bet bez alus kastēm, mašīna maziņa, bagāžai vietas maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Starpcitu ir vēl viena vieta manā monstrwāgenā. Pagaidām pieteicies tik Kailais+1 Izbraucu 5dien kad vien vaig, bet atgriešanās paredzēta 6dien. PS Ja ļoti vaig varu arī paķert vēl 4trus nu 3 lai ir kur manas sakrāmēt. viss atkarīgs no kompānijas Edited July 22, 2014 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 O skatos Panda ari mums kompaniju sastadiis Pusdzivais, es telti guleshu, ja tu man vinu uzcelsi un nojauksi, manu antipatiju pret so sarezghito iestazu celtniecibu tu zini, savadak guleshu kaut vai registreta masina, ja protams man atlaus, ja nelaus tad palikshu Riga ar visu paiku Vispar ideja ar guleshanu majas nav laba doma, jo tu pats zini par tusiniem virtuve, otra stava balkona, un no riita pamodisies viens pats teltii "hujaksh" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Dj Erix es varētu pieteikties tavā last spotā ja vēl ir! Par septiņdienu runājot, vēlos pieteikties BOT^a 's piedāvājumam! (tikai parādās jautājums - tu uz Rīgu brauc? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Benar, varu palīdzēt uzcelt telti. + vienmēr ir brīva vieta garāžā, vari gulēt piekabē pilnīgi un noteikti ir izslēgts variants tusēt mājā, nekāda virtuve, balkona utt. ļoti stingrs brīdinājums smēķētājiem: man ģimenē no 5 cilvēkiem pīpē tik viens un pa teritoriju nekur nemētājas izsmēķi. ja TU pīpē un nevari aiz sevis savākt benārus, lūdzu nebrauc. būs miskastes, lūdzu visus atkritumus mest tur. ja ar tas nav tavs, pacel un aiznes līdz miskastei. neesi cūka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Līdz galam nesapratu, vai, Afrodīte, tu stūrē kādu transportu vai nē, bet, ja atbilde ir jā, tad labprāt pievienotos. Un BOTA, tas pats jautājums, kas Odiņam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Līdz galam nesapratu, vai, Afrodīte, tu stūrē kādu transportu vai nē, bet, ja atbilde ir jā, tad labprāt pievienotos. Un BOTA, tas pats jautājums, kas Odiņam Afro nebrauc pie stūres. visdrīzākais viņa brauc ar mani 5dien pa dienu sakopt pēdējos darbus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now