JEYRAZZ Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=ROlpHEqG_lU Edited July 27, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=gDbS-mWLTf4 Palika kādam dabūt ace ar 1 awp šāvienu =) quadro jau ir.EDIT: LAVRx, tā ir šara =) Edited July 29, 2014 by Pauly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Es tos spinshotus nesaprotu. Tas ir kaut kā kontrolējams pasākums vai tikai tīrākā šara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeQwasd Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Vajag 19.1 stereo headsetu un 3 mouspadus. Citādi - luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEGATIVUS. <3 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Sveiki, kāds nepārdod CS:GO vai tā dāvaniņu? - Es ar lielāko prieku iegādātos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 game is hard šodien pa ilgiem laikiem uzspēlēju GO un no 4iem mačiem 4 zaudēju team russia kā komandā ir 2 vai 3 krievi tas ir papisiens... džeki uzreiz ārdās un tad var dissconect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Ja tiec tālāk par gold novām tad jau nav tik traki vairs, visslabākais variants turēties pie master eliteem, tur vsm saprātīgi spēlētāji, arī krievju pārstāvji starpcitu, bet nu ''īpašie indivīdi'' protams vienmēr parādīsies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 lol, typical russian.. uzaicina mani, grib treidot awp, pasaku nē un atbilde ir šāda.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 ez 25 points Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 IBP, izņems priekšā Fnatic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 ēm, kādas domas, vai šitie stickeri un capsulas nākotnē būs dārgas?! ir vērts sapirkties?! atceros varēja pa kkadiem 14 centiem varēja dabūt katowice capsule, tagad pa 4 ē.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Ja pazudīs no mārketa ,kas noteikti notiks tad jā. Bet arī daudzi jau tagad tā darīs un līdz 4e diezvai pacelsies ,bet nu nopelnīt man liekas ka varēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Uz sticker kapsulām diezvai vai varēs nopelnīt, vot vecās oranžās esports case, vai pirmās cs.go kastes, nu tur jau ar laiku viņas paliks dārgākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Ja pazudīs no mārketa ,kas noteikti notiks tad jā. Bet arī daudzi jau tagad tā darīs un līdz 4e diezvai pacelsies ,bet nu nopelnīt man liekas ka varēs. pag, kapēc kkas pazudīs no mārketa un kas?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) Nu kā - čempis beidzās, līdz ar to nebija jēgas vairs naudu krāt priekš prize pool`a. Lai vai kā, jaunie stikeri imho ir neizdevušies un tādu profitu kā no pirmajām neredzēt. edit. team wolfs vispār bomži - nevar pat elementāru logo uztaisīt, atstāj tik times new roman uzrakstā. edit2. Un ja tā spēle uz kuru uzlikts stikers neiziet, tad stikers pap!šās, ja? Edited August 5, 2014 by enjoi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaviaars /A/ Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 ēm, kādas domas, vai šitie stickeri un capsulas nākotnē būs dārgas?! ir vērts sapirkties?! atceros varēja pa kkadiem 14 centiem varēja dabūt katowice capsule, tagad pa 4 ē.? iesaku sapirkties stickerus turnira laika cenas sakapsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whizzy Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Ja uzliek to stickeru, bet Tavs pick zaudē, uzlīme takš paliek inv, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotmilk? Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Ja uzliek to stickeru, bet Tavs pick zaudē, uzlīme takš paliek inv, vai ne? Why would you ask that? Jesus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperMoto Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Vel kādam ir nobugojusies freeweekend spēle stīma un palikusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 nē. raksti steam support, lai ņem nost. by the way, kāpēc tu jautā kaut ko tādu šeit? kā tas skar global offensive? tev nav jāatbild uz šiem jaut. un jā, cik uzvaras pēc kārtas ir vajadzīgas, lai tiktu no dmg (čiekura/zvaigznītes) uz ērgli? cik lasu, tad lielākai daļai zem 7 neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 man pat ar 7 neiedeva! maucība! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 nē. raksti steam support, lai ņem nost. by the way, kāpēc tu jautā kaut ko tādu šeit? kā tas skar global offensive? tev nav jāatbild uz šiem jaut. un jā, cik uzvaras pēc kārtas ir vajadzīgas, lai tiktu no dmg (čiekura/zvaigznītes) uz ērgli? cik lasu, tad lielākai daļai zem 7 neredzu. Man pat vienreiz bija tā, ka pat ar 8 uzvarām nepietika, kaut arī 6/8 spēlēs man bija afigennijs score, bet pārējās divās, kkur, piemēram 15/15... 14/17,, nu tā kkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Ja mani izmeta no go servera par Team damegu cik ilgi jagaida lai tiktu ieksa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 tricārs laikam bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Mana ESL Fantasy komanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now