Jump to content
GIGN Forum

Admini Heito Par 35hp


kazha69
 Share

Recommended Posts

Tatad lieta tāda. Css spēlējot dažreiz uznak besis un tad neparados serverī bieži.

Kad parādos tad uzjautāju vai admins varētu uzlikt 35hp_ beta3 uz vote.

Dažreiz Grib dažreiz negrib. Viss saprotams.

Bet tad kad uzlikta 35hp mape tad visi heito kas par sudu utt.(ja mape nepatik ej araa Ļauj citiem spēlēt kuriem ta mape patik)

Domājot patik nepatīk mapes. Es domāju ka dd2 ir atspēlēts ka mani pēcnācēji pec 10gadiem zinās kas tas ir pat nespēlējot css. Iedzimta atmiņa. Protams es nevaru neko sliktu teikt par mapēm jo pats neesmu nevienu izveidojis utt. Bet ja aptuvenā statistika uz css gign serveri ir ka: De Dust 2 Tiek izspēlēts 7-10reizes dienā (defoult mape kura ir kad serveris nokaras)

Inferno 3-4, Piranesi 3-4, Port 3-4, De Dust 1-2, Scorch Boston pa 1-2 reiz kad admins uzliek. awp_india Vsp nespēlēta mape kadu mēnesi.

Un tad ir 35hp beta3 Tur kur dur ar nažiem. Šī mape Tiek Izubagota 1 reizi pa dienu vai nedēļu un tad visi raksta rtv un heito. Vot es nesaprotu vai pelēkās šūnas atmirušas itkā Headshot būtu Vai vnk visi ir līdzi Pūlim skrējēji un pašiem sava viedokļa nav. Nu atstāšu jūs pašus pārdomām.

Btw Lumpy baigi aizraujas ar silance. Kad jūt ka arguments tuvojas Zaudei Uzmet man Mute Jo laikam cerēja ka dirsā līdīsu priekš mapes. *situācija.

Jautāju vai nevar uzlikt 35hp. Saka nē. Jautāju kapēc. Vnk nē. Nu pamato kapēc. Vnk besīii.

Kas viņam tur besī? Kad uzjautāju to sacija ka bezjedzīga mape.

Cmon Viss Css ir bezjedzigs(Not true, Uzlabo reakciju IRL) šaudies Planto vai glāb Hostus Katru dienu katru minūti. Un pēc gada varēs lepoties. Es nošavu 30k un man punkti pie top12. (Facepalm)

Nu galu galā kas par lietu. Šeit jau tāpat ka musu sabrukušajā valdībā nevis Tauta nosaka ko gribēs spēlēt Bet admins Kursh Izpelnijies statusu uzsaucot aliņu vai labi spējot atpazīt aim uttt. Anti Krusts jums visiem pāri.

Link to comment
Share on other sites

Dienas vidū man arī nepatīk 35hp spēlēt, pievakarē pie pilna servera, ja vairāk kā viens paprasa, tad var uzlikt.

Kā Niknais reiz teica, gign tauta ir ieciklējusies uz veciem sūdiem. Nejau 2 cilvēki nosaka nākamo karti, paši balsojat par to itāliju, officu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, pasaki kaut niku, lai zinu, kas īsti sūdzās par manu "silence" nevietā.

Otrkārt, karte ir bezjēdzīga, ja starp divām komandām nav nekāda konkurence. DE kartēs komanda iet uz savu mērķi kaut ko iznīcināt, neļaut to iznīcināt. CS kartēs iet glābt hostus, otri to sargā. Tā kā esmu cilvēks, kam patīk kārtība, tad arī šajā ziņā patīk kaut kāda kārtība un loģika. Skraidīt pa karti un griezt visus pa labi, pa kreisi, man galīgi neliekas interesanti.

Treškārt, nesaprotu, kāds sakars šeit ir manai reakcijai, prasmēm or anything? Ja reiz domā, ka mani uztrauc mans rezultāts spēlē, tad pačeko manu spēles stilu un ātri sapratīsi, ka ne jau rezultāta dēļ spēlēju.

Ceturtkārt, ja uzskati, ka citu spēlētāju aizvainošana mutiski/rakstiski ir normāla prakse, tad to Tu vari praktizēt mājās. Jebkurā publiskā telpā tas nav uzskatāms par kaut kādu normu.

Visbeidzot, ja man ir jāizvēlas starp karti, kura man daudz maz iet pie sirds un karti, kas nepatīk, tad labāk spēlēju to, kas patīk/daudz maz patīk, nekā kaut ko citu. Uzliekot to nažu karti, es notītos un tad atkal čīkstētu par to, ka serverī nav adminu. [Paņem šodienas demo no 16:30-18:00 un paskaties, kas notiek serverī]. Tā ka skatoties lielākā griezumā, es izvēlos spēlēt to, kas man patīk, lai paliktu serverī un pasekotu līdz kārtībai, jo liela daļa spēlētāju visus bļeģ, nahuj, suka, daunis u.tml. uzskata par parastiem sarunvalodas vārdiem, kuri jādzird visam serverim. Man labāk patīk spēlēt klusumā, nekā klausīties visā tajā verbālajā caurejā, kas dažiem tur tā vien veļās pār lūpu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tā ir defaulta nakts mape, kuru spēlē nakts dročuni un vampīri, cik agrāk liku viņu tad pa dienu sameta RTV.

Da vispār nesaprotu par ko bimbāšana?

Adminiem vispār mapes vaidzētu pamainīt tikai tad, kad ir problemas ar servera piepildīšanu nu vai arī, kad aiziet defaultas cikls atkal. Mapes tak ir gaumes lieta, nesaprotu par ko brēka. Nekad neesmu licis votes uz mapem, kas man nepatīk. (Ja plānoju palikt serverī)

Link to comment
Share on other sites

Tieši ar ierastajām kartēm (visbiežāk otrais dust) var atkal savākt spēlētājus serverī. Jo uzliekot kādu no mazajām vai fun kartēm, 10 min laikā serveris iztukšojas gandrīz par 70% (princips ir viens - nevienu nevaru nošaut / nogriezt -> nahuj to gign, nahuj to css -. iziet no spēles).

Un vispār, mapcikls ir labs, "nominate" iespējas ir plašas, tamdēļ vajadzība pēc admina iejaukšanās mapciklā ir visai minimāla līdz pusnaktij!

Un vispār 2 - piekrītu madnn, par ko vispār var būt ņaudēšana šajā jautājumā?

Link to comment
Share on other sites

Esu pamanījis serverī to, ka ir daži indivīdi, kas nepārtraukti raksta par 35hp. Vienreiz pamēģināju uzlikt 35hp vote pie gandrīz pilna servera. Protmas tika iebalsota 35hp. Bet kas notiek pēc pirmajiem raundiem, sākas bļaušana n***j šito karti sūds utt. Un tad atkal rtv.

Link to comment
Share on other sites

Esu pamanījis serverī to, ka ir daži indivīdi, kas nepārtraukti raksta par 35hp. Vienreiz pamēģināju uzlikt 35hp vote pie gandrīz pilna servera. Protmas tika iebalsota 35hp. Bet kas notiek pēc pirmajiem raundiem, sākas bļaušana n***j šito karti sūds utt. Un tad atkal rtv.

Vakar bija līdzīgs scenārijs. Aptuveni pēc minūtēm 10 jau bija sabalsots RTV.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nav pareizi likt kaut kādu 50/50 vote, jo bieži pat cilvēki neskatās par ko balso jo notiek vēl spēle, tādu mapi kā 35hp var uzlikt kad maz cilvēki, un vispār tā kā teica ivčiks nakts mape, kad cilvēki jau ir pārspēlējušies un tur iet vienkārši randoms vaļā ..!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...