cash^ Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Tom, tas jau sen ir skaidrs visiem, izņemot tevi, ka tev nepiestāv attiecības. Kokaīns un tīras prostitūtas ir tava dzīve. Wolf of Wall Street. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 (edited) mana 13 gadiga masica saka, ka jus esat pedinji, jo nesaprotat, kas esot ista milestiba! @Tom. Otro reizi izcēlies šajā sadaļā. +10% warn. to tom ei dirst <c> masa Edited February 11, 2014 by achee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Tom, veelos tevi apgaismot paaris lietas, saksim ar logiku, sievietem tadas nav, nekad nav bijis un nebus, tur pat nav verts diskutet. Sievietes praatu var notestet ar loti primariem panemieniem, kurus tu pasniedz it kaa par neveiklu joku, tacu isteniba tu vinu teste, teiksim parastai lapinjai uz abam pusem uzraksti apgriez otradi, ja vina apgriez lapinju vairak kaa tris reizes, tad vinja ir riktigi stulba, 2 ir robeza, 1x - ir verts vinju ielikt deriigo sarakstaa atklats protams ari jautajums, kur tu vinjas meklee, ja tu vinjas sameklee 5,6dienu vakaros vecriga, tad jautajumu nav tas, ka vinja tev stasta par saviem kazanovam tulkojas divos variantos, vinja nevar sagaidit rii°ciibu no tavas puses, lasi - tu reali bremzee pasaakumu vai arii vinjai kaut ko vajadzeja no tevis un to jau ir dabujusi vai dabuu visu laiku un par parejo ir pajaat. uz absolutu taisniibu nepretendeeju, pec pieredzes 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 nesaprotu kur jus tādas izraujat...?!?! iepazišanas portali? klubi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 (edited) Rīgā vecīt Rīgā!!! Edited February 11, 2014 by Brown^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Nu ko "dzentelmeni", taa diena ir klaat, saperkiet roza balonus, sarkanaas pukes un sokolade saanos, stajieties rinda un ar parejiem auniem mauciet pie aitaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 viens draugs uzrakstīja - šodien eju mājās, pretī nāk divi jailbaiti es pīpēju un viena no viņām man paprasa cigareti uz ko es pedosmaidā pajautāju cik tev gadi viņa atbild, ka 17 pasaku, ka kad būs 18, tad arī varēsi pīpēt viņa: nu lūdzu, vienu uz divām es aizeju esmu zilais vai uz vecumu tas normāli? it kā jau varēju iemainīt pret telefonnumuru un rīt vest vakariņās Gribu dzirdēt komentārus Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Vai man šķiet, jeb es zinu šo cilvēku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Priecīgu un kaislēm pilnu valentīndienu! Edited February 13, 2014 by Pipito Pjotrs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Lāča gadījumā ir bijis kas līdzīgs, pēc tam esmu grauzis nagus...2vus gadus pēc kārtas svinot Larinam dzimšanas dienu pēc darba ,esam uzrāvušies uz mazgadīgajām darba dienas vakarā , kuras bijušas ar mieru griezt pudeli, bučoties , bet kad piedāvāja mums ko vairāk, mums kājiņas notrīcēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) Lāča gadījumā ir bijis kas līdzīgs, pēc tam esmu grauzis nagus...2vus gadus pēc kārtas svinot Larinam dzimšanas dienu pēc darba ,esam uzrāvušies uz mazgadīgajām darba dienas vakarā , kuras bijušas ar mieru griezt pudeli, bučoties , bet kad piedāvāja mums ko vairāk, mums kājiņas notrīcēja Paziņa stāstīja, ka šim zināms taksists vedis meitenes, bet galā nebija ar ko samaksāt. Samaksājušas graudā. Pēcāk apsūdzējušas par izvarošanu. Vecim bērni un sieva Edited February 13, 2014 by Queer Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 ja jau pīpē tad uzreiz labāk soļot tādām garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Ja es smēķētu, tad gribētu sev draudzeni, kas arī smēķē. Pēc kārtīga seksa kopīgs dūms un krūze kafijas tieši laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Nu, kādas dāvanas savām dāmām ir sagatavotas? Izņemot dick in a box. zelta kaklarota Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 A kapēc jāpērk dāvanas? Nē nu bez puķes , un kopīgām vakariņām protams, ka neiztikt, bet lai iztiek bez dāvanām..Ziemassvētki un Dzimšanas diena tikai 1reiz gadā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Vispār, kāpēc tas viss ir jādara valentīndienā? Ar ko tā diena ir tik īpaša? Manuprāt, sieviete justos daudz laimīgāka un novērtētu to daudz vairāk, ja Tu viņai pasniegtu dāvanu, romantiskas vakariņas utt. kādā citā, pilnīgi random dienā. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Piedrāzt vaļika dienu 4 ever alone Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 A kapēc jāpērk dāvanas? Nē nu bez puķes , un kopīgām vakariņām protams, ka neiztikt, bet lai iztiek bez dāvanām..Ziemassvētki un Dzimšanas diena tikai 1reiz gadā! puķes un vakariņas arī protams, bet tā kā es reti ko dāvinu tad šoreiz uzdāvināju Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Īsti nesaprotu cilvēkus, kas dāvina spa dāvanu kartes vai kaut ko tml. Uzskatu, ka sievietei tādai "ekstrai" ir jābūt regulāri, jo galu galā, ieguvēji taču ir abi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 nopirku lielakas rozes, ko vareju atrast(atnaku majas un secinu, ka maka parak daudz naudas, parekjinu un izradas vinja 4x letak nez kapec man pardevusi ). Nopirku sudraba rokasspraadzi ar akmenjiem(hvz, daudz veidu) un vedishu vakarinjas. nedaru to tapec ka ir valentindiena, jo ta jadara, valentindiena vnk kalpo kaa wake up call ke nedrikst atlaist 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 kāpēc jūs cenšaties dzīvot kā filmās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 poo, labāk ir piepūst, izmīcīt, izlaist gaisu un ielikt atpakaļ skapī 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 poo, labāk ir piepūst, izmīcīt, izlaist gaisu un ielikt atpakaļ skapī Man vienmer slinkums pec labi padarita darba to gaisu puust araa, bet savadak afigenna shtelle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Tātad tiem, kas uzskata, ka Valentīna dienā ir obligāti jādāvina vakariņas, dāvanas, zelts http://www.youtube.com/watch?v=G1RZwOlSg5o Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Sii manupraat ir labaka vinju seerija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts