MaR'z Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Ne tādi vien frukti ir satikti. Dažreiz paklausos un domāju - ar kuru vietu cilvēki domā. Tādas nesmukas lietas dara pret sievietēm, un pats stulbākais - ka bieži vien pašas sievietes to pacieš un dzīvo ar domu, ka ganjau būs labi.. Diemžēl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Ir kādi labi padomi kā tikt ārā no rutīnas ar mīļoto meiteni? Gribas tā kā pašā sākumā, kad tikāmies visas iekšas leca ārā no uztraukuma. Taisīt suprise etc shit katru nedēļu ar kkā neliekas ka mainītos kautkas. Izdari tapat kaa es,notusē tā lai Tevi pamet, tad padzīvo 1ns 2vas ned...Bet iespējams ilgāk nāksies padzīvot, man vnk izdevās pieziepēties ļoti labi..Nu vo tagad menesis knapi bus pagajis kopsh atkal kopaa dzivojam, aa nee reali mazaak pat, 3.5ned bet viss sakas iet atpakalj rutiinaa, lai gana izrunajam visas lietas ...Jataisa laikam trobelis buuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Var mīļi sildīt draudzeni no vēja Siguldā - Gleznotāju kalnā. Ja būs pareizas satvēriens un pareizie vārdi, tas būs diez gan mīļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 var pasalt vakarā uz rigaboat.lv vai atrast arī kādu citu kuģīti. paņem groziņu līdzi ar vināru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3giilz Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Izdari tapat kaa es,notusē tā lai Tevi pamet, tad padzīvo 1ns 2vas ned...Bet iespējams ilgāk nāksies padzīvot, man vnk izdevās pieziepēties ļoti labi..Nu vo tagad menesis knapi bus pagajis kopsh atkal kopaa dzivojam, aa nee reali mazaak pat, 3.5ned bet viss sakas iet atpakalj rutiinaa, lai gana izrunajam visas lietas ...Jataisa laikam trobelis buuus tomēr SS nebija šķērslis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts